Leper_Messiah Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Здравейте Интересува ме дали някой пряко или косвено има впечатления от автошкола iDrive. Доколкото разбирам е основно софийска, но има и офис в Пловдив. Цените са много привлекателни, което е много странно с оглед на модерния им автопарк. В интернет почти не успях да видя отзиви за тях, за разлика от тоновете реклама по всички възможни сайтове и форуми, което ми изглежда меко казано странно. Обяснявам си го единствено с това, че школата може би е нова и в момента се опитва да печели пазарен дял. Ако някой има наблюдения за тази школа (или за някоя друга предлагаща категория А на разумни цени) моля, нека сподели Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Здравейте Интересува ме дали някой пряко или косвено има впечатления от автошкола iDrive. Доколкото разбирам е основно софийска, но има и офис в Пловдив. Цените са много привлекателни, което е много странно с оглед на модерния им автопарк. В интернет почти не успях да видя отзиви за тях, за разлика от тоновете реклама по всички възможни сайтове и форуми, което ми изглежда меко казано странно. Обяснявам си го единствено с това, че школата може би е нова и в момента се опитва да печели пазарен дял. Ако някой има наблюдения за тази школа (или за някоя друга предлагаща категория А на разумни цени) моля, нека сподели Благодаря! Предполагам, че става дума за същата фирма - avtoshkola.eu. Уловката е там, че всеки изпит ти струва 45 лв. За а категория не съм запознав, но за B ти препоръчвам тойотата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted May 3, 2010 Author Share Posted May 3, 2010 Да, точно същата е Странно защо 2 сайта...дано да няма защо да съм подозрителен. Обадих им се и поразпитах, действително изпита се плаща отделно, (за А е 35лв), но дори и така общо 435-те лева по се ядват на фона на минимум 550-те в почти всички други школи в града. За Б като че ли излиза същото като при другите школи, но аз и без това си имам. Ще ги пробвам пък да видим дали ще ме научат на нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Ти ако чакаш на курсовете да те научат нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted May 4, 2010 Author Share Posted May 4, 2010 Е, ясно ми е, че няма да изляза Кейси Стоунър, но на фона на това, че в момента не знам даже как се сменят скоростите ще си е направо просветление Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 Ти ако чакаш на курсовете да те научат нещо Извинявай за въпроса, но ти как точно мислиш, че се учат хората да шофират? Някой от небето им праща уменията по блутут ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 В БГ - да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Аз стигнах до извода,че тези евтините школи не са добър вариант.Отиваш-казват ти 490 лева,после дай още 30 за листовки и учебник,дай ся още 50 за изпита,дай още 20 за нз си кфо и то отиде та са невиде.Има достатъчно школи в Пловдив,където срещу 600-650 лева можеш да си изкараш целия курс,с нов учебник и листовки,достатъчно време отделено на теория и така нататък.Ако още не си се записал ми пиши ЛС мога да ти дам 2 номера-едните са в Мараша,другите в Кичука Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 2, 2010 Author Share Posted June 2, 2010 Ще споделя впечатления понеже за напред може да има и други, които ги интересува Утре приключвам курса ( поне се надявам де ) с изпит пред ДАИ. В някои моторджийски форуми прочетох лоши неща за школата, но за софийския клон и за конкретен инструктор, който правел мизерии. Тук за щастие работата е нормална и няма уловки. В смисъл ако искаш си караш всички часове, ако не искаш ги попретупваш, за да минеш по-бързо. Втория вариант действително е практичен за хора, които карат, но нямат книжка. Моторчето е прилично, японче - Хонда 250 кубика, за разлика от някои други школи, където се кара на разни китайски или корейски анонимни трошки. Полигонът се намира на пистата в Калояново, до където те кара инструктора. Голям кеф е, защото често засичаме състезателни екипи, които правят тестове и ако автомобилите те вълнуват си е интересно Това относно карането. В административно отношение също няма никакви издънки. Хората още по телефона ми казаха, че курса е 400лв, но таксата за изпита си я плащам аз (35 кинта), както и застраховката (която е в зависимост от условията, но моята струваше 6-7 лв.). В смисъл че няма подводни камъни. Ако трябва да се учи и теория вече не знам как стоят нещата с курса и парите, но така или иначе повечето хора първо взимат Б категория и след това А. в този случай няма теоритичен изпит. Единственото кофти е, че офисът им е на главата и трудно се намира място за паркиране Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Ще споделя впечатления понеже за напред може да има и други, които ги интересува Утре приключвам курса ( поне се надявам де ) с изпит пред ДАИ. В някои моторджийски форуми прочетох лоши неща за школата, но за софийския клон и за конкретен инструктор, който правел мизерии. Тук за щастие работата е нормална и няма уловки. В смисъл ако искаш си караш всички часове, ако не искаш ги попретупваш, за да минеш по-бързо. Втория вариант действително е практичен за хора, които карат, но нямат книжка. Моторчето е прилично, японче - Хонда 250 кубика, за разлика от някои други школи, където се кара на разни китайски или корейски анонимни трошки. Полигонът се намира на пистата в Калояново, до където те кара инструктора. Голям кеф е, защото често засичаме състезателни екипи, които правят тестове и ако автомобилите те вълнуват си е интересно Това относно карането. В административно отношение също няма никакви издънки. Хората още по телефона ми казаха, че курса е 400лв, но таксата за изпита си я плащам аз (35 кинта), както и застраховката (която е в зависимост от условията, но моята струваше 6-7 лв.). В смисъл че няма подводни камъни. Ако трябва да се учи и теория вече не знам как стоят нещата с курса и парите, но така или иначе повечето хора първо взимат Б категория и след това А. в този случай няма теоритичен изпит. Единственото кофти е, че офисът им е на главата и трудно се намира място за паркиране Айде успех тогава пред ДАИ и умната,че нали знаеш-ако не се пазиш сам няма кой да те опази Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.