Jump to content
BulForum.com

[Merged]Immortel 2004

Recommended Posts

Не бях чувал за този филм, но определено ще е нещо много грандиозно.Вече го очаквам с нетърпение! :woot

Gledah reklamata mu i potyrsih go v warez.ru ima6e go no e 0kb.. W momenta uploadwa li se ili ne ? :confused :confused :confused

Ako nqkoi znae ne6to moql neka da mi kaje.. Mnogo mi se 6te da go gledam ...

mod note:

Talic, няма смисъл от две теми, разглеждащи един и същ въпрос.

Izwinqvam se kogato puskah temata se obyrkah .. Mn se izvinqvam w toq forum e po-trudno se urientiram no zeh da mu svikwam ..

Subtitri na toq film , samo ako moje da mi kajete 6te sym wi super blagodaren :confused .. :D

• 3 months later...

Някой да ми каже тея субтитри дето са качени към тоя "култов" филм какво да ги правя? Нещо твърде много ги мъчих, ама до нищо не го докарах. И английски свалих, те и те не пасват... Де да търся правилното време?!?

Нали за този вариант на филма с тези субтитри става въпрос: Immortel.(2004)?

Защото, ако е същото мога да ти кажа, че след като прочетох поста ти проверих дали субтитрите и филма си пасват и при мен всичко си вървеше. Пробвай с тези - тук, дали всичко ще е наред. Това са същите като тези, които съм сложил при филма. Не би трябвало да имаш проблеми.

Според тези субтитри първата реплика трябва да е още във втората секунда... а според филма ми- чак след втората минута... :wacko:

Пак ще попитам - за този вариан на филма и тези субтитри ли става въпрос. Първата реплика не е на човек, а е някакъв цитат на "Духът на Никопол". То така си започва и филма де, но не е там въпроса. Ако си го теглил от нашия сървър - не би трябвало да имаш проблеми, но ако версията ти я друга... то тогава определено има голяма вероятност да ти се разминава всичко.

ууууу, не  е.... от арената е бил свалян... сега проверих

;) ако имаш време - дръпни този, който е при нас - той е Full Screen, но си е DVD-то и субтитрите си му пасват.

liquid: Звукът наистина е малко тихичък, но иначе всичко си му е наред, най-вероятно си прав, че е от кодеците ти! ;)

ми аз отдавна го изгледах - е не е чак нещо "грандиозно", не е лош филма оригинален е много ми напомня pc game ни нам шо :P

заслужава си да се гледа определено !

аи гледайте пък да видим кво ша кажите :unsure:

Кога излезна филма на ДВД?!?!?!?Че и вече рипнат :) Я бързо да свалям:) че така съм му се наточил...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...