lyubo Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 Кефи ли Ви Immortel (2004) Intro? Надъхани ли сте за филма? :-) Immortel IMDB Page Ако знаете любопитни клюки за филма, поствайте тук Immortel Official Web Site Movies@Warez.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 Не бях чувал за този филм, но определено ще е нещо много грандиозно.Вече го очаквам с нетърпение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 mito filma go ima http://store3.arenabg.com/open/Movies/2004...am)french%20ts/ no pone as shte go izchakam s po dobar zapis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talic Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Gledah reklamata mu i potyrsih go v warez.ru ima6e go no e 0kb.. W momenta uploadwa li se ili ne ? Ako nqkoi znae ne6to moql neka da mi kaje.. Mnogo mi se 6te da go gledam ... mod note: Talic, няма смисъл от две теми, разглеждащи един и същ въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 http://warez.ru:8080/FTP/Moviez/@Replace/i...french%20ts.avi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talic Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Izwinqvam se kogato puskah temata se obyrkah .. Mn se izvinqvam w toq forum e po-trudno se urientiram no zeh da mu svikwam .. Subtitri na toq film , samo ako moje da mi kajete 6te sym wi super blagodaren .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Някой да ми каже тея субтитри дето са качени към тоя "култов" филм какво да ги правя? Нещо твърде много ги мъчих, ама до нищо не го докарах. И английски свалих, те и те не пасват... Де да търся правилното време?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Нали за този вариант на филма с тези субтитри става въпрос: Immortel.(2004)? Защото, ако е същото мога да ти кажа, че след като прочетох поста ти проверих дали субтитрите и филма си пасват и при мен всичко си вървеше. Пробвай с тези - тук, дали всичко ще е наред. Това са същите като тези, които съм сложил при филма. Не би трябвало да имаш проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Според тези субтитри първата реплика трябва да е още във втората секунда... а според филма ми- чак след втората минута... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Пак ще попитам - за този вариан на филма и тези субтитри ли става въпрос. Първата реплика не е на човек, а е някакъв цитат на "Духът на Никопол". То така си започва и филма де, но не е там въпроса. Ако си го теглил от нашия сървър - не би трябвало да имаш проблеми, но ако версията ти я друга... то тогава определено има голяма вероятност да ти се разминава всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 ууууу, не е.... от арената е бил свалян... сега проверих Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 subtitrite sa nared.zvuka mi go nqma ama tva e 100% ot kodecite taka 4e... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 ууууу, не е.... от арената е бил свалян... сега проверих ако имаш време - дръпни този, който е при нас - той е Full Screen, но си е DVD-то и субтитрите си му пасват. liquid: Звукът наистина е малко тихичък, но иначе всичко си му е наред, най-вероятно си прав, че е от кодеците ти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 ми аз отдавна го изгледах - е не е чак нещо "грандиозно", не е лош филма оригинален е много ми напомня pc game ни нам шо заслужава си да се гледа определено ! аи гледайте пък да видим кво ша кажите Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Кога излезна филма на ДВД?!?!?!?Че и вече рипнат Я бързо да свалям че така съм му се наточил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 N/A Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.