mita6ky Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Здравейте, имам проблем с тв-то, което го използвам за монитор. Марката е Daewoo. - като пускам компа надписите ми излизат чак когат уиндоуса зарежда - при някой игри, когато ги пускам ми шише, че няма сингал - не работи под всички резолюции Видеокартата ми е Ati. Благодаря предварително пс. ТВ-то ми е монитора друг няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobrata Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Пъхни кабела на монитора в другата DVI букса на картата Не бях прочел както трябва... С какъв конектор го използваш, S-Video Или Вга? Ако е с С видео повече от 1024х768 няма да се качи, показва ти надписите чак като зареди защото по дефаут видео картата си пуска първо сигнала на другите букси а не на с-видео, (макар че съм си играл в биос на тв, но беше с някаква антична гфорс мх2 ) може по-новите просто да си търсят монитор и като не намерят пускат по с-видео...нз о.О Не всички игри могат да се играят на с-видео, пише ти че няма сигнал или щото дефаут резолюцията им е повече от 1024 или щото видео картат си пуска сигна на дви/вга порта. | Ако е с Вга кабелче и не е HD или Full HD мисля че пак няма да успееш да я вдигнеш повече от 1024х768, на що годе нов тв 32 инча (2008г. без HD) резулюцията не скокна повече от 1024х768, но се виждаше доста добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.