bate_pesho Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Имал съм и Нвидиа , но след като пробвах АТИ .... вече всеки упграйд , който права е винаги с АТИ .... така че моя глас ОТИВА ДИРЕКТНО при АТИ без да се замислям ...... освен ТВ-оут -а и още много предимства има Ати пред Нвидиа Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Незнаино защо,но в ценовата листа на мост наистина го изкарват,че толкова струваGEFORCE4 TI4200/64 DDR/AGP 8X 36.50 38.00 39.50 Тва няква грешка ли трябва да е <{POST_SNAPBACK}> Най - вероятно е грешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Незнаино защо,но в ценовата листа на мост наистина го изкарват,че толкова струваGEFORCE4 TI4200/64 DDR/AGP 8X 36.50 38.00 39.50 Тва няква грешка ли трябва да е <{POST_SNAPBACK}> Грешка е имали една бройка която била върната и е със 7 дена гаранция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Май си смених мнението вече ATI пак са по добри, но серията titanium ще си остане златна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 ATI rulezzzzzzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Ati си е Ati!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Да .. Обосновете си последните 2 мнения .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Да .. Обосновете си последните 2 мнения .. <{POST_SNAPBACK}> 1. По-добро съотношение цена-производителност 2. По-стабилни при работа 3. По-надеждни драйвери Пък и в момента върховите модели на Ati показват по-голяма производителност от тези на nVidia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 30, 2005 Author Share Posted May 30, 2005 Винаги съм имал nvidia, ати с тея скапани драйвъри са за никъде, особено за хората, които ползват линукс Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Винаги съм имал nvidia, ати с тея скапани драйвъри са за никъде, особено за хората, които ползват линукс <{POST_SNAPBACK}> Значи не можеш да бъдеш убедителен след като никога не си имал ATI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 30, 2005 Author Share Posted May 30, 2005 знам, но съм виждал драйвъри на ати и то скоро и изобщо не ми харесват, но поне не правят старите мизерии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 1. По-добро съотношение цена-производителност2. По-стабилни при работа 3. По-надеждни драйвери Пък и в момента върховите модели на Ati показват по-голяма производителност от тези на nVidia. <{POST_SNAPBACK}> 1. За кое е по-добро цена-производителност? 9550 ? 2. нВидиа също са стабилни 3. А за драйверите също не мога да се съглася.. Върховните модели.. х850хт ли имаш в предвид ? Като оправят драйверите за СЛИ-то и там ще е добре не се притеснявай Всеки говори ,за това което му харесва.. Имал съм атита и нвидий и за мен нВидиа са си по-добрата карта .. Peace \/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 1. За кое е по-добро цена-производителност? 9550 ?2. нВидиа също са стабилни 3. А за драйверите също не мога да се съглася.. Върховните модели.. х850хт ли имаш в предвид ? Като оправят драйверите за СЛИ-то и там ще е добре не се притеснявай Всеки говори ,за това което му харесва.. Имал съм атита и нвидий и за мен нВидиа са си по-добрата карта .. Peace \/ <{POST_SNAPBACK}> Я ни кажи да знаем колко АТИТА си имал от 2 Юни 1990 до днес? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 знам, но съм виждал драйвъри на ати и то скоро и изобщо не ми харесват, но поне не правят старите мизерии и какво им е на драйверите на ати? и какво ще рече "виждал".. какво има да им се гледа? поне на Ати не им се налага да вадят нови драйвъри през 4-5 дена и новите да са по-зле от старите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Аз не ги разбирам много много , имал съм и nVidia и Ати в момента. И двете излезнаха добри бройки както казва един добър познат. Нито съм имал проблем с драйверите нито с нищо друго. Сигурно въпросът е за какво я използваш тази карта. А предполагам че за наистина професионална работа или за наистина геймърска карта ти тряват доста повече $$$$ .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 9200SE , 9550GE , 9800Pro (последната не моя) и MX440 , FX5500 , FX5900XT , Ti4200 .. отделно съм тествал x800xl и 6800gt Няма да споря с вас .. и тримата сте с радеони .. х800xl може би е единствената карта ,която е на добра цена и предлага добра производителност.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 31, 2005 Author Share Posted May 31, 2005 и какво им е на драйверите на ати? и какво ще рече "виждал".. какво има да им се гледа? поне на Ати не им се налага да вадят нови драйвъри през 4-5 дена и новите да са по-зле от старите. <{POST_SNAPBACK}> смисъл че съм сядал на комп с ати и съм инсталирал драйвъри и после ако имаш късмет може и да работи както трябва, ако си уцелил добри драйвъри за съответния модел Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Aбе не съм голям специалист,но имах FX5500 и ми дефектира два пъти!!!Сега съм с ATI и за сега съм доволен!Така,че ATI!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 смисъл че съм сядал на комп с ати и съм инсталирал драйвъри и после ако имаш късмет може и да работи както трябва, ако си уцелил добри драйвъри за съответния модел <{POST_SNAPBACK}> Качваш омега и не знам къв проблем може да имаш. П.П. Не съм имал никакъв проблем дори и с оригиналния драйвер от сайта. Не знам на теб какъв проблем ти е правило. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Качваш омега и не знам къв проблем може да имаш. П.П. Не съм имал никакъв проблем дори и с оригиналния драйвер от сайта. Не знам на теб какъв проблем ти е правило. и аз абсолютно никакъв проблем никога съм нямал /me чука на дърво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 1, 2005 Author Share Posted June 1, 2005 Aбе не съм голям специалист,но имах FX5500 и ми дефектира два пъти!!!Сега съм с ATI и за сега съм доволен!Така,че ATI!! <{POST_SNAPBACK}> хех какво очакваш от Axle. Това е нормално за тях и причината не е в nvidia, а в Axle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Aбе не съм голям специалист,но имах FX5500 и ми дефектира два пъти!!!Сега съм с ATI и за сега съм доволен!Така,че ATI!! <{POST_SNAPBACK}> Да навярно ,не знаеш дефекта .. трябва да се сложи радиаторче на горния чип ето: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 ATI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Един офтопик ако може следващия път се обоснови защо Ати са по добри (не че съм фен на Нвидиа) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Ати само най-високите им модели са с малко по-добри от на нВидиа.. но за средния клас и т.н.. може би само 9550 ,но 6600 и 6600гт бият 9800хт ,каткто и 9600хт ,която е доста скъпа ,а дори 5900хт я бие.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.