Jump to content
BulForum.com

nVIDIA vs ATI

nVIDIA vs ATI  

226 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Имал съм и Нвидиа , но след като пробвах АТИ .... вече всеки упграйд , който права е винаги с АТИ .... така че моя глас ОТИВА ДИРЕКТНО при АТИ без да се замислям ...... освен ТВ-оут -а и още много предимства има Ати пред Нвидиа

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply
Незнаино защо,но в ценовата листа на мост наистина го изкарват,че толкова струва

GEFORCE4 TI4200/64 DDR/AGP 8X  36.50  38.00  39.50

Тва няква грешка ли трябва да е :confused

Най - вероятно е грешка :D

Незнаино защо,но в ценовата листа на мост наистина го изкарват,че толкова струва

GEFORCE4 TI4200/64 DDR/AGP 8X  36.50  38.00  39.50

Тва няква грешка ли трябва да е :confused

Грешка е имали една бройка която била върната и е със 7 дена гаранция.

Да .. Обосновете си последните 2 мнения ..

1. По-добро съотношение цена-производителност

2. По-стабилни при работа

3. По-надеждни драйвери

Пък и в момента върховите модели на Ati показват по-голяма производителност от тези на nVidia. :)

Винаги съм имал nvidia, ати с тея скапани драйвъри са за никъде, особено за хората, които ползват линукс

Значи не можеш да бъдеш убедителен след като никога не си имал ATI :blink:

1. По-добро съотношение цена-производителност

2. По-стабилни при работа

3. По-надеждни драйвери

Пък и в момента върховите модели на Ati показват по-голяма производителност от тези на nVidia. :)

1. За кое е по-добро цена-производителност? 9550 ?

2. нВидиа също са стабилни

3. А за драйверите също не мога да се съглася..

Върховните модели.. х850хт ли имаш в предвид ? Като оправят драйверите за СЛИ-то и там ще е добре не се притеснявай :) Всеки говори ,за това което му харесва.. Имал съм атита и нвидий и за мен нВидиа са си по-добрата карта ..

Peace \/

1. За кое е по-добро цена-производителност? 9550 ?

2. нВидиа също са стабилни

3. А за драйверите също не мога да се съглася..

Върховните модели.. х850хт ли имаш в предвид ? Като оправят драйверите за СЛИ-то и там ще е добре не се притеснявай :) Всеки говори ,за това което му харесва.. Имал съм атита и нвидий и за мен нВидиа са си по-добрата карта ..

Peace \/

Я ни кажи да знаем колко АТИТА си имал от 2 Юни 1990 до днес? :blowup:

знам, но съм виждал драйвъри на ати и то скоро и изобщо не ми харесват, но поне не правят старите мизерии

и какво им е на драйверите на ати? и какво ще рече "виждал".. какво има да им се гледа? поне на Ати не им се налага да вадят нови драйвъри през 4-5 дена и новите да са по-зле от старите.

Аз не ги разбирам много много , имал съм и nVidia и Ати в момента. И двете излезнаха добри бройки както казва един добър познат. Нито съм имал проблем с драйверите нито с нищо друго. Сигурно въпросът е за какво я използваш тази карта. А предполагам че за наистина професионална работа или за наистина геймърска карта ти тряват доста повече $$$$ ..

9200SE , 9550GE , 9800Pro (последната не моя) и MX440 , FX5500 , FX5900XT , Ti4200 .. отделно съм тествал x800xl и 6800gt

Няма да споря с вас .. и тримата сте с радеони .. х800xl може би е единствената карта ,която е на добра цена и предлага добра производителност..

и какво им е на драйверите на ати? и какво ще рече "виждал".. какво има да им се гледа? поне на Ати не им се налага да вадят нови драйвъри през 4-5 дена и новите да са по-зле от старите.

смисъл че съм сядал на комп с ати и съм инсталирал драйвъри и после ако имаш късмет може и да работи както трябва, ако си уцелил добри драйвъри за съответния модел

Aбе не съм голям специалист,но имах FX5500 и ми дефектира два пъти!!!Сега съм с ATI и за сега съм доволен!Така,че ATI!!

смисъл че съм сядал на комп с ати и съм инсталирал драйвъри и после ако имаш късмет може и да работи както трябва, ако си уцелил добри драйвъри за съответния модел

Качваш омега и не знам къв проблем може да имаш. ;)

П.П. Не съм имал никакъв проблем дори и с оригиналния драйвер от сайта. Не знам на теб какъв проблем ти е правило.

Качваш омега и не знам къв проблем може да имаш. ;)

П.П. Не съм имал никакъв проблем дори и с оригиналния драйвер от сайта. Не знам на теб какъв проблем ти е правило.

и аз абсолютно никакъв проблем никога съм нямал

/me чука на дърво

Aбе не съм голям специалист,но имах FX5500 и ми дефектира два пъти!!!Сега съм с ATI и за сега съм доволен!Така,че ATI!!

хех какво очакваш от Axle. Това е нормално за тях и причината не е в nvidia, а в Axle.

Да навярно ,не знаеш дефекта .. трябва да се сложи радиаторче на горния чип ето:

flipkick1.jpg

Ати само най-високите им модели са с малко по-добри от на нВидиа.. но за средния клас и т.н.. може би само 9550 ,но 6600 и 6600гт бият 9800хт ,каткто и 9600хт ,която е доста скъпа ,а дори 5900хт я бие..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...