Jump to content
BulForum.com

Купувам видео карта на AGP

Recommended Posts

Трябва ми стара карта на AGP, може да е нещо от сорта на MX400, за предпочитане е с пасивно охлаждане, че тея стари вентилаторчета много бръмчат :) Дъното е доста старо, поддържа само 1х и 2х скорости! Търся нещо до десетина лева, затова поставям условие за 8 MB, 16 MB или 32 MB, тъй като за 64 MB цената ще е по-висока предполагам. Искам да не е само Nvidia Vanta LT, защото не мога да намеря драйвери за една такава на другия комп... Предложения в темата или на ЛС ;)

Ами имам една MX440 с пасивно охлаждане, но май ти е извън ценовия диапазон. 128бит/128мб е.

17лв. Ако те устройва ми пиши.

Към колегата Marvin - "Мислиш", че е 32 MB или Е толкова??? Трябва да знам какво купувам все пак, а не да мисля, че купувам нещо си ;)

marty979, твоята карта на AGP ли е, или на PCI, щото такъв модел карта съм виждал само на PCI? И колко MB е? :)

EDIT: ОК Marvin, когато намериш работеща карта ми пиши на ЛС, може и да е 16 MB, да е нещо евтинко, но да работи и да се намират драйвери за него ;)

А бе имам такива от този род една торба, все някоя от тях ще е с 32МВ! Трябва да ги пробвам, щото на никоя от тях не пише с колко памет е.

Ati Rage128 / 16 MB / 128-bit / AGP2x / пасивна / тествана / перфектна / 3 дена гаранция / 8 лв

3333sn.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...