KraSezZza Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 Трябва ми твърд диск с капацитет 40 GB (не повече, не и по-малко). Освен да няма бад сектори, държа и да работи безшумно (да не къркори много, или поне не няк'во брутално)!!! Нещо до двайсетина лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 За 30 лева мога да ти предложа WD 7200 оборота, асемблиран за DELL. Абсолютно безшумен. Приемам и бартер за 2x1 GB DDR2/800 MHz или процесор E5xxx с доплащане от моя страна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenkata27 Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 Виж тук My link Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted April 30, 2010 Author Share Posted April 30, 2010 tenkata27, видях, че си от Пазарджик. Принципно към Гергьовден ще идвам към Пз, така че ако до тогава не си намеря диск в Пловдив, ще се разбера с теб С колегата victory си писахме вече на ЛС, искам да кажа и на другите съфорумници с предложения към мен, че цената която съм склонен да дам за HDD е 20 лв. На скоро имах едно такова предложение в една друга моя тема, но тогава не ми вършеше работа, затова не го купих и сега ми трябва подобно предложение, като условията от първия пост важат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted April 30, 2010 Author Share Posted April 30, 2010 Дискът е закупен! Close topic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.