Jump to content
BulForum.com

Какъв е тоя MU сървър ?

simbata

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 112
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

spe6no spe6no iskam da slob6tq koito znae kak da se svurji s adminite na mu ohline da im kaje 4e v go link tva e survar mi otkradnaha akaunta toi be6e anto13 a sega kogato vkarah pasa i ne moje sigoren sam za edin pi4 eto se predstavi za admin ot guilda[sss] .

ne6to zapo4va6e s B...... ne go pomnia spe6no imeto na geroite mi sa desert-soul master,GL@DI@TOR-MG ,i elf LORENCI@ NE POMNIA HORA POMOGNETE TOI SE PRED STAVI ZA ADMIN I MAI BE6E TOI PODMAMIME I AZ............ta ako nqkoi znae survara GO-LINK da vleze i da proveri na privet da li nqkoi ot geroite e vutre a sled tova da se svurjem s admina plsss ako nqkoi moje da mi pomogne da mi kaje mnogo vi molq pls hora hellp mersi predvaritelno [molq ako nqkoi trugne da vliza v survara da mi slob6ti ili na PM ili pak tuka!!!!] :( :( :( :( :( :(

spe6no spe6no iskam da slob6tq koito znae kak da se svurji s adminite na mu ohline da im kaje 4e v go link tva e survar mi otkradnaha akaunta toi be6e anto13 a sega kogato vkarah pasa i ne moje sigoren sam za edin pi4 eto se predstavi za admin ot guilda[sss]    .

ne6to zapo4va6e s B...... ne go pomnia spe6no imeto na geroite mi sa desert-soul master,GL@DI@TOR-MG ,i elf LORENCI@ NE POMNIA  HORA POMOGNETE TOI SE PRED STAVI ZA ADMIN I MAI BE6E TOI PODMAMIME I AZ............ta ako nqkoi znae survara GO-LINK da vleze i da proveri na privet da li nqkoi ot geroite e vutre a sled tova da se svurjem s admina plsss ako nqkoi moje da mi pomogne da mi kaje mnogo vi molq pls hora hellp mersi predvaritelno [molq  ako nqkoi trugne da vliza v survara da mi slob6ti ili na PM ili pak tuka!!!!]  :(  :(  :(  :(  :(  :(

този сървар си има сайт 100% щом си се регистрирал => има си форум => там си има админи (може дори да са админите на сървара) => оплакваш се на тях

Тва е форума и спокойно изобщо не си първия, който си дава acc i pass на някой дет са прави на админ.

форум

и да админите на форума са и админи на сървъра

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Svalih su igrata MU Online ama ne varvi hubavo.

eto tova sa iziskvaniqta:

Recommended

Pentium III 550 Mhz or above

RAM 64MB or above

Operating System Win9X, Win2000 Win2000, WinXP

Graphic Card 3D Acceleration Card required

(Voodoo2, TNT) 3D Acceleration Card required

(Voodoo3 16M or above, TNT2 16M or above)

ob6to vzeto gi pokrivam tezi iziskvaniq , mojebi samo s izkliu4enie na Video kartata no igrata e sravnitelno stara i ne bi trqbvalo da pravi problemi.

problemat pri mene e 4e ne mi varvi hubavo igrata - nasi4a mi , neznaino za6to.

Ako nqkoi moije da pomogne neka da post-ne

• 1 year later...
  • 6 months later...

Аре кажете ми бг сървар на играта с прилично ехр ... и дроп да е на по-нова версия да.. има дарк лорд и да му работят всички скилово.. много благодаря предварително

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...