Ancient_Evil Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Zna4i, izliza mi data/local/skill.bmd-File Corrupted nqkoi moje li da mi kaje kade e problema??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenex Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Version 097d+99 items Exp=100% Drop=100% MobHP=100% BlesBug=OFF Bok+5 drop all 97 + 99 items = 75% excellent item Za registraciq na accounti pra6tajte ime i parola na muaccounts@abv.bg Link kum klienta: http://free.data.bg/bbh/muonline-bg.com.exe IP=217.10.250.222 Port=44405 Regpage=www.mulenex.myfreebb.com(tova pole e zaduljitelno!!!) Niama da sujaliavate!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfa_Romeo Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 spe6no spe6no iskam da slob6tq koito znae kak da se svurji s adminite na mu ohline da im kaje 4e v go link tva e survar mi otkradnaha akaunta toi be6e anto13 a sega kogato vkarah pasa i ne moje sigoren sam za edin pi4 eto se predstavi za admin ot guilda[sss] . ne6to zapo4va6e s B...... ne go pomnia spe6no imeto na geroite mi sa desert-soul master,GL@DI@TOR-MG ,i elf LORENCI@ NE POMNIA HORA POMOGNETE TOI SE PRED STAVI ZA ADMIN I MAI BE6E TOI PODMAMIME I AZ............ta ako nqkoi znae survara GO-LINK da vleze i da proveri na privet da li nqkoi ot geroite e vutre a sled tova da se svurjem s admina plsss ako nqkoi moje da mi pomogne da mi kaje mnogo vi molq pls hora hellp mersi predvaritelno [molq ako nqkoi trugne da vliza v survara da mi slob6ti ili na PM ili pak tuka!!!!] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 spe6no spe6no iskam da slob6tq koito znae kak da se svurji s adminite na mu ohline da im kaje 4e v go link tva e survar mi otkradnaha akaunta toi be6e anto13 a sega kogato vkarah pasa i ne moje sigoren sam za edin pi4 eto se predstavi za admin ot guilda[sss] .ne6to zapo4va6e s B...... ne go pomnia spe6no imeto na geroite mi sa desert-soul master,GL@DI@TOR-MG ,i elf LORENCI@ NE POMNIA HORA POMOGNETE TOI SE PRED STAVI ZA ADMIN I MAI BE6E TOI PODMAMIME I AZ............ta ako nqkoi znae survara GO-LINK da vleze i da proveri na privet da li nqkoi ot geroite e vutre a sled tova da se svurjem s admina plsss ako nqkoi moje da mi pomogne da mi kaje mnogo vi molq pls hora hellp mersi predvaritelno [molq ako nqkoi trugne da vliza v survara da mi slob6ti ili na PM ili pak tuka!!!!] <{POST_SNAPBACK}> този сървар си има сайт 100% щом си се регистрирал => има си форум => там си има админи (може дори да са админите на сървара) => оплакваш се на тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfa_Romeo Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 ok ama kuv e foruma??? ili tam kvo be6e??? pls kaji go ako go znae6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Тва е форума и спокойно изобщо не си първия, който си дава acc i pass на някой дет са прави на админ. форум и да админите на форума са и админи на сървъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfa_Romeo Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 mersiiiiiiiiiiiii mnogo ti si the best!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenex Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Hajde idvajte na na-qkiq server na MU 3000x exp.!!! www.mulenex.bgfree.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Hajde idvajte na na-qkiq server na MU 3000x exp.!!! www.mulenex.bgfree.com <{POST_SNAPBACK}> 1 res na geroi za kolko vreme 6te stane na toq server - 1 den ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenex Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 daje i po-malko.Nali znae6,4e purvia res vinagi otnema malko pove4e vreme!Daje v momenta sum pusnal 5000x exp.:)Puk i gotinoto e,4e hora ot evrocom niamat lag ili savsem malko!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
loty_toty Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Svalih su igrata MU Online ama ne varvi hubavo. eto tova sa iziskvaniqta: Recommended Pentium III 550 Mhz or above RAM 64MB or above Operating System Win9X, Win2000 Win2000, WinXP Graphic Card 3D Acceleration Card required (Voodoo2, TNT) 3D Acceleration Card required (Voodoo3 16M or above, TNT2 16M or above) ob6to vzeto gi pokrivam tezi iziskvaniq , mojebi samo s izkliu4enie na Video kartata no igrata e sravnitelno stara i ne bi trqbvalo da pravi problemi. problemat pri mene e 4e ne mi varvi hubavo igrata - nasi4a mi , neznaino za6to. Ako nqkoi moije da pomogne neka da post-ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenex Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Muonline Private BG Server 097r+1.1e Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Аре кажете ми бг сървар на играта с прилично ехр ... и дроп да е на по-нова версия да.. има дарк лорд и да му работят всички скилово.. много благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.