prepe4eniq Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Не не е това но на мен играта ми трагна вече ама сега не мога да вляза с никои акаунт.Ти в коя мрежа играеш??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Не не е това но на мен играта ми трагна вече ама сега не мога да вляза с никои акаунт.Ти в коя мрежа играеш??? <{POST_SNAPBACK}> Трябва да си регнеш акаунт в сайта на дадения сървар . Това което ти е дал Liquid тряя да ти свърши работа. П.П. от MU_Fast даващ Add и слагаш сервера.На дадения сайт ще намерищ каквото ти тряя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prepe4eniq Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Готов сам.Даже вече имам тъмен магйосник на 91 левел!Ама как се прави партия и треид и тия глупости. П.П И каде по дяволите да намеря дяволския ключ.Имам окото и джуела.Хелп ме плс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 prepe4en как се оправи с ония йероглифи и сваляне на няква защита в началото ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Готов сам.Даже вече имам тъмен магйосник на 91 левел!Ама как се прави партия и треид и тия глупости. П.П И каде по дяволите да намеря дяволския ключ.Имам окото и джуела.Хелп ме плс <{POST_SNAPBACK}> Отиваш до някой и пишеш /trade за трейд и /party за парти. /move и мястото кадето да отидеш (изисква се 50 и над 50левел) например /move davias ;/move lorencia ; /move losttower и прочие. Между другото в кои сървър цъкате?Аз в уарзоун ,защото е х175 експириънс @Imago : Мисля ,че трябва да сложиш това (води се като crack) ,което liquid е дал. П.П. Аз играта я дръпнах от muonline.ma3x.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 az sum na archon...no napravih 50 i nqkoi level i mi pisna..mnogo burzo se ka4va i lesno e..omruzva EDIT: na men mi kazaha che se vodi patch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 az sum na archon...no napravih 50 i nqkoi level i mi pisna..mnogo burzo se ka4va i lesno e..omruzva EDIT: na men mi kazaha che se vodi patch <{POST_SNAPBACK}> От тук има пачната версия на му Ако на арчоне качваш бързо пробвай ma3x server-a за 1 седмица едвам 23 левел П.П. ако някой реши да играе на уарзоне да не се учудва , ако му забива компа през 2-3 мин Link to comment Share on other sites More sharing options...
prepe4eniq Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Хора сабудих се.Та истината е сървъра WarZone.Имам Darck Knight на 150 левел там.А по вапроса с иероглифите не им обръщаи внимание!!!От download в warzoneto си сваляш 1вия или 6 тия фаил(mu097d full).Пускаш тоя рар фаил и го инсталираш.После влизаш в папката и намираш фаила mu_fast.Пускаш го и долуса сърварите.Маркираш WarZone и после RUNи си готов. п.п Маи и аз ша стана хакер и аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prepe4eniq Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 От тук има пачната версия на му Ако на арчоне качваш бързо пробвай ma3x server-a за 1 седмица едвам 23 левел П.П. ако някой реши да играе на уарзоне да не се учудва , ако му забива компа през 2-3 мин <{POST_SNAPBACK}> ЧЕСВТИОООООО!!!КВИ СА ТИЯ ГЛУПОСТИ ЛЕ ПИЧ!!!!Тва е от компа ти!!.При мен няма такъв проблем.И в ъарзонето се ка4ва сууер бързо!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 ЧЕСВТИОООООО!!!КВИ СА ТИЯ ГЛУПОСТИ ЛЕ ПИЧ!!!!Тва е от компа ти!!.При мен няма такъв проблем.И в ъарзонето се ка4ва сууер бързо!! <{POST_SNAPBACK}> Баш най-лудия сървар... х175 експириънс. Явно е от компютъра ( на ma3x,archon не ми забива , но това е отделен въпрос). "ЧЕСВТИОООООО" какво значи ? П.П.Caps Lock down Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE_RAVEN Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Vijte TUK ima nov server ot dnes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Vijte TUK ima nov server ot dnes. <{POST_SNAPBACK}> Po dobre da se iz4aka 5 dni da si go 'donastroqt' i 'restartnat' , 4e ina4e igra na vqtura Link to comment Share on other sites More sharing options...
prepe4eniq Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Ще вазродя тази тема!!! Които играе да пише как се казват героите му! Така ще знаем кога играем заедно. Междувпрочем стария ми акаунт беше с крила с сичко и 211 и 214 левел герои а аз му забражих паролата!! МНООООООООООГОООООООООО САААААААААМ ЯЯДОСАНН!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 Aragorn ( bk ) Ashtray ( elf ) na warzone server Link to comment Share on other sites More sharing options...
prepe4eniq Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Ок ша та потърся.А другите да се включат!!!!!!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Май темата замря Никой ли не играе Му вече ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 ми темата не е замряла Просто никой не пише. Пак и аз кат почнах в матрицата все още си карам там. Едвам станах 136 лвл вече за 1 месец май. Я кажете кво е последното умение на magic gladiator-a?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Аз играя в Warzone-а и си търса парти поради някой злобни хорица ,които благоволиха да ми изтрият героите Някой от Warzone ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 На някой да му забива компа докато играе? Изтеглих Му-то от warzone.kicks-ass.org и си играя в тоя сървар и ми блокирва много често някакви идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prepe4eniq Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 На мен не ми забива ама често ме дисконектва!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 На мен не ми забива ама често ме дисконектва!! <{POST_SNAPBACK}> От каде го дръпна Му-то ? В дата.бг има 0.99 килент пач ,но не може да се свали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 По принцип не би трябвало да има значение от каде си си свалил Му-то. Например аз мойто си го свалих от warez-a, но ми вървят всички сървъри само дето дисконектва в последно време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 По принцип не би трябвало да има значение от каде си си свалил Му-то. Например аз мойто си го свалих от warez-a, но ми вървят всички сървъри само дето дисконектва в последно време... <{POST_SNAPBACK}> Мене ми блокирва и смятам ,че е защото в warzone.kicks-ass.org използват килент 0.99 и има итемс пач , а в момента немога да го сваля нещо сервъра се е прецакал Аз както си играя и ми блокирва ,музиката на играта си свири ,мен не ме е дисконектвало Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 kade se namira geroq (save-a) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 kade se namira geroq (save-a) <{POST_SNAPBACK}> Ми на сървара... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.