simbata Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Какъв е този сървър? За някаква игра ли е, или? http://warez.ru:8080/FTP/GameZ/MU.bg.server/BG.Server.txt http://212.104.109.247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Ако ъплоадера беше спазил правилата и написал цялото име вместо само МУ можеше и да разберем. Не че и там му е мястото на това... хем оня ден му пратих ПМ с notice да ги прочете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amancer Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Да, сървър за едно MMORPG MU Online. Също така можеш да го играеш и тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versingetorix Posted June 9, 2004 Share Posted June 9, 2004 Vinoven za slutciloto se sam az a ne Archona .Prostete mi za neznanieto. Izviniavam se na Dreamer i na vsitcki na koito sam pritcinil neudobstvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 9, 2004 Share Posted June 9, 2004 Всички се учим Всички, които искат да научат нещо повече за MU Online могат да посетят този сайт: http://www.muonline.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 Кажете с 2 думи плс за кво става въпрос в тая игра и заслужава ли си че от сайта не мога да го отворя.. иска да инсталирам корейски а пък аз не искам Та накратко кво представлява тая игра ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Е айде де..от всички се ли няма кой да напише 2 реда да ми каже за кво става въпрос.. плс ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_warrior Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 mms://muvod.nefficient.co.kr/muvod/global/Mu_the_lost_continent.wmv eto vij sam za kakvo stava vypros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Играта може ли да се играе и с английски интерфейс? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_warrior Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 da, ima daje v wareza q ima pone taka mislq...4e ne6to ne moga da q podkaram... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Играта е добра.От типа на Диабло.Играл съм я и в 4-те сървара,които знам и според мен най-добре е Ma3x.Просто е уравновесен,като предметите и експириенса,са нормални,за разлика от Арчона.А в корейските сървари е гадно.От време на време лаг,и постоянно корейски надписи.Ако някой има вапроси да пита.Имам приятели които я играят 2-ри месец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_warrior Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 da, az imam vypros: kak da q podkaram? svalih tova: http://warez.ru:8084/gamez/*MMORPG/*MMORPG...line/mu097d.zip regnah se v ma3x, sled tova kakvo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 А някои мойе ли да ми каже кви са и изискванията на тая игра ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_warrior Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 podkarah q ) Chaos, malki sa, no ne znam to4no kakvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Тая игра е върха и ся са зарибих. Ако някои играе да каже та да се саберем и да напраим едно яко party ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 do kolkoto znam (ot gecata) nai vajnoto iziskvane da imash stabilni 8k vruzka ....moje i videoto da iska ama moje da se pusne i na 640x480 taka 4e nqma da imate problemi siurno...as otivam da igraq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 podkarah q ) Chaos, malki sa, no ne znam to4no kakvi <{POST_SNAPBACK}> Ще обясниш ли малко по-подробно как щтото аз не можах и я изтрих да не си тровя нервите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladisls Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Elate v Nashia Server :-) Imasi si sekcia za download za info forum ftp chat i oste.. http://www.muarchon.game-server.cc ftp://muarchon.game-server.cc Malko info za Servera... Server: "ARCHON" IP: 217.10.255.60 Port: 44405 Exp:120x & Drops: 70% Mobs HP: 75% Bless Bug: OFF Total Accounts: 1815 Total Chars: 2623 Users Online: 91/500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 seriozno tazi igra nakara edin moi priqtel da se zatvori vky6ti , da se pravi na bolen, za da ne go karam da igraem warcraft ...toi po cql den cikli MU ...dano mu grymne harda verno igrata e golqma zaribqvka 6tom me otkysna ot tft za 3 dena....no spomenatiqt priqtel mi prevze i accounta , ve4e ne igrae na warcraft...abe vyob6te MU razvalq horata-pazete se kato ot ogyn P.S. Chaos 6to mi ze hellfireto be , sq nqma da ti dam c-to deto go otkradnah ot nekfo dk nito 6ti dam oniq 700 k deto gi iska6e ai stfu Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Абе да му се не види! Не мога и не мога да я пусна тая игра! Сега пък не знам как да регистрирам акаунт! Значи свалих си тоя файл mu097d, регистрирах се в матрикс, обаче като влезна в играта напиша псевдонима си и после паролата и ми казва че няма такъв акаунт! Ако някой може да помогне да ми каже че изпуших вече! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Na men mi dava niakva greshka niakvi eroglifi koito ne moga da rzcheta.........niakoi moje li da pomogne da opravia problema!10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
prepe4eniq Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Оле нямам тарпения да си я сваля.(в момента я свалям).А после как се инсталира? Molq pomognete 4e ne moga da q instaliram!!! Хора помогнете моля ви се!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prepe4eniq Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Na men mi dava niakva greshka niakvi eroglifi koito ne moga da rzcheta.........niakoi moje li da pomogne da opravia problema!10x <{POST_SNAPBACK}> имам абсолютно същия проблем!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 tegleshe se nqkaf malak fail..ama ne go znam koi e to4no ili ot kade se vzima..na men mi go pratiha po dcc Link to comment Share on other sites More sharing options...
prepe4eniq Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Ще ми го пратиш ли и на мен?ПЛС 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.