Jump to content
BulForum.com

Какъв Windows XP да си сложа

Fibaman

Recommended Posts

Някъде из форума беше писано по този въпрос (с линкове и мнения), но не успях да го намеря и пускам темичката.

Някъде ми изчезна диска на ХП-то. :( Налага ми се да преинстална, но сега нямам какво да сложа. Ако някой използва определена версия, или има наблюдения нека да сподели. Погледнах на 1-2 места, но те са 99999 вида и вероятността да нацеля добра версия е... . Нямам претенции дали ще е класическия стил или с различните му черни скинове, иконки и какво ли още не. Само да не е бъгав и да не ми се налага на 2-3 месеца да го преинсталвам пак. Мерси много! :)

Някъде из форума беше писано по този въпрос (с линкове и мнения), но не успях да го намеря и пускам темичката.

Някъде ми изчезна диска на ХП-то. :( Налага ми се да преинстална, но сега нямам какво да сложа. Ако някой използва определена версия, или има наблюдения нека да сподели. Погледнах на 1-2 места, но те са 99999 вида и вероятността да нацеля добра версия е... . Нямам претенции дали ще е класическия стил или с различните му черни скинове, иконки и какво ли още не. Само да не е бъгав и да не ми се налага на 2-3 месеца да го преинсталвам пак. Мерси много! :)

Моя не съм го преинсталирал от 3 години и нещо. XP SP2 Pro x86

Само не знам къде да кача ISO-то.

Не ми е правил проблеми, ся не мога да се сетя точно кой билд беше.

^човек трябва поне малко да е в час, че е старо хр, старо е, но пък и SP2 или 1 още да се ползва Facepalm14.gif

Отдавна не ползвам XP, преди година бях намерил някакъв начин да дръпна исо с вграден сп3 директно от msdn.microsoft.com и всички на които съм го качил или записал са доволни, по името на исо-то ТОВА ТРЯБВА ДА Е СЪЩОТО.

^човек трябва поне малко да е в час, че е старо хр, старо е, но пък и SP2 или 1 още да се ползва Facepalm14.gif

Отдавна не ползвам XP, преди година бях намерил някакъв начин да дръпна исо с вграден сп3 директно от msdn.microsoft.com и всички на които съм го качил или записал са доволни, по името на исо-то ТОВА ТРЯБВА ДА Е СЪЩОТО.

Аз мойто си го обновявам до сп3... обаче що останах със странното впечетление, че с сп2-то имах по-малко проблеми? :/ Знам ли...? Аз имам последните оригинални ИСО-та на сп3, мога да кача и тях.

1c735b38931bf57fb14ebd9a9ba253ceb443d459

f424a52153e6e5ed4c0d44235cf545d5

SIZE: 617756672

LABEL: grtmpfpp_en

VERSION: XP SP3 Pro (Retail English)

BUILD: 5.1.2600.5512 Service Pack 3 (x86)

Със стар компютър наистина се усеща, че SP3 прави системата по0тромава, но проблеми не съм забелязал.

На комп под 256рам и 7-800мхз не бих качил SP3

То хубаво че си набарал и ти добър релииз, щото аз ги търсих тея ИСО-та от година.

Е естествено на такава таратайка "фундаменталс" се слага.

Я, я, кажи като ги знаеш, къде има добър релиз на ФЛП, че мойте съм ги набутал на стар хард и не ги знам даже какви са.

Досега не съм забелязал бърникан фундаменталс и навсякъде е един релиис SP2, на който ръчно трябва дса се слага сп3, защото не се интегрира както на XP, а и самия сървис пак е съвсем отделен.

Единствения недостатък, на тоя уиндолс е липсата на професионалната програма за обработка на растерни изображения "mspaint" dry.gif

Досега не съм забелязал бърникан фундаменталс и навсякъде е един релиис SP2, на който ръчно трябва дса се слага сп3, защото не се интегрира както на XP, а и самия сървис пак е съвсем отделен.

Единствения недостатък, на тоя уиндолс е липсата на професионалната програма за обработка на растерни изображения "mspaint" dry.gif

За мспаинт, ще го преживея... един фотошоп 7 и всичко е наред.

А, за флп има някакъв мулти ланг. релииз със сп3 О.о за който се сещам в момента.

А различните black edition, dark, ice, crystal, vista style и какво ли още не... струват ли си или общо взето са измамна работа?

А различните black edition, dark, ice, crystal, vista style и какво ли още не... струват ли си или общо взето са измамна работа?

Барани релийзи не инсталирай. Първо правило, ако не искаш да ти се срива системата.

Аз си имам един WindowsXP, беше с SP2, интегрирах му SP3 и го направих Unattended installation, но друго не съм пипал.

Не е добра идея и да се слагат трансформационни пакети. Единственото, което ползвам аз са Icon Tweker,който не ми бърка из системните файлове, а си има собствени файлове с икони и UXthemePatch, за да мога да ползвам и неподписани теми. Друго не се пипа.

Аз съм с този http://rarbg.com/torrents/filmi/download/62b8994f95063f51509e7679c9cf0b73495685d4/torrent.html

Пускаш всички ъпдейти да ти се свалят и ако ти изкочи звездичката слагаш това http://www.zamunda.net/details.php?id=144668&hit=1

Ето тук можеш да видиш как да инсталираш с флашка http://www.free-zona.com/entry.php?11-%D0%98%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-Windows-XP-%D0%BE%D1%82-USB-%D0%A4%D0%BB%D0%B0%D1%88%D0%BA%D0%B0

Тея в последните 2 поста с вградена активация, сериининомера, драйвъри и какво ли не е ясно, че са човъркани сериозно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...