Lucky Luciano Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 Имам проблем с лаптоп Acer Aspire 5920. Проблемът се състои в следното. Бях го оставил да сваля филм. След 2 часа като направих опит да работя на него установих, че е изключен. При опит за включване не стана. При включено положение на зарядното в лаптопа, диода, който е на зарядното, свети по-слабо и започва да мига. Изключа ли го от лаптопа - свети по-силно. Меря го и си дава 19V, колкото трябва да са. Според мен проблемът е в лаптопа, но не съм сигурен. Някой да се е сблъсквал с нещо подобно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 27, 2010 Author Share Posted April 27, 2010 Мисля, че проблемът е в този чип Някой ако е пазарувал от този сайт или може да ми каже къде мога да намеря въпросната част, нека пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Ами влизаш в сайта на Комет, от там с парт номера се поръчва и идва в магазина в Пловдив. Цената е колкото я пише (не се плаща доставка), само трябва да си направиш регистрация в comet.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Аз мисля че трябва да му направят по-сериозна диагностика в някой сервиз и тогава да се поръчва каквото и да било. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Ако е намерил, че това им е масов дефект си струва за 4лв да се пробва - няма риск да се повреди повече от това и се сменят лесно тия мосфети, все пак не е такова: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 27, 2010 Author Share Posted April 27, 2010 Поръчах го и в петък ще дойде. Междувременно някой от вас, ако може да съдейства за една диагностика да пише. Ще дойда където трябва и ще почерпя Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliensk Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 kolega kvo stana opravi li se? az imam su6tia problem samo 4e sus acer 5536. i otkudeto pro4itah izliza 4e biosa se skapal. ti skoro si napravil li update na biosa? i sega ostava da nemara usb flopy i da se opitam da go flashna vuv crisis rejim. tvoia s kuv bios e? ako phoenix stava s phoenix crysis disk. porovi iz neta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 И на мен ми е интересно какво стана... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.