slayer4o Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 Казва се Рекс и е на година и седем месеца, търсим му вече жена. Кучето е в град Пловдив, може да видите снимки на профила ми или на скайп:slayer4o Търсим му женска за разплод без значение от цвета.Имам родословие и снимки на родителите: За контакти тел. 0899147878 Димитър Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 Казва се Рекс и е на година и седем месеца, търсим му вече жена. Кучето е в град Пловдив, може да видите снимки на профила ми или на скайп:slayer4o Търсим му женска за разплод без значение от цвета.Имам родословие и снимки на родителите: За контакти тел. 0899147878 Димитър Ти си моят човек .Стягай се за сватба Link to comment Share on other sites More sharing options...
slayer4o Posted June 2, 2010 Author Share Posted June 2, 2010 Хайде няма ли разгонени кучки в този форуМ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Uploaded with ImageShack.us Става ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slayer4o Posted June 3, 2010 Author Share Posted June 3, 2010 Uploaded with ImageShack.us Става ли? Ама много е хубава сега разгонена ли е ? Обадете се на 0899147878 или скайп slayer4o да се разберем да се видим ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slayer4o Posted July 8, 2010 Author Share Posted July 8, 2010 Какво стана с красивата хъска Разгони ли се вече хайде обадете се, че нямам търпение да имаме наследници Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Какво стана с красивата хъска Разгони ли се вече хайде обадете се, че нямам търпение да имаме наследници За съжаление, красивата хъска беше открадната, като наглите крадци разбиха катинар за да вляазт при това в охраняем двор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.