shtaiga Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 ами това е пре***х го и ако може някой да ми прати неговия или да го качи някъде ще съм много благодарен в гугъл търсих ама само за 7 и експи намерихили ако може някой да ми каже дали на виста и 7 са съвместими понеже на едно място пишеше че са еднакви Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Заповядай: линк. П.П. От 32 битова Vista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Виста и 7 как ще са еднакви, няма такова нещо. А 32 или 64 битов explorer.exe ти трябва? Защото по очевидни причини са различни. Аз съм с 2k8 (не R2 !) 64 битов. Имам и една Vista SP2 x64 във виртуална машина. Не знам доколко ъпдейтите ъпдейтват и explorer.exe, но ако ти се рискува, мога от тези ОС да ти дам такъв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted April 25, 2010 Author Share Posted April 25, 2010 32бит мерси много на алкеми а иначе нямах предвид че виста е като 7 а че експлорер.ексе е еднакъв Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 explorer.exe ти е шела, няма как да е еднакъв при две различни версии Windows особено с толкова промени в 7-цата по интерфейса спрямо Виста, то даже след някой друг SP на една версия вече става различен ако са оправяли и в него разни бъгове примерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted April 25, 2010 Author Share Posted April 25, 2010 и аз така знам но както споменах попаднах на едно такова мнение и за това попитах не исках да пробвам да не прецакам още повече нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.