Jump to content
BulForum.com

Предложете ми програма за маскиране на

XeForce3

Recommended Posts

Имам един 1.6Гб Хдд има доста лоши сектори, с коя програма мога да ги скрия за да не бави? Защото не може да се трае така, зарежда windows 10 min.

пробвай с power max на ниско ниво да ги изчистиш има голяма вероятност да го съживиш напълно.

Изтеглих Power Max - пуснах е, обаче не става нищо. Лошите сектори са пръснати. На сайта на Самсунг, няма програма за този модел. Трябва ми някаква универсална, за всички ХДД.

По принцип няма значение модела,а марката.Пробвая тая http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/utilities/,ако не стане ще тьрсим няква универсална.

Пробваи и тази HDD Regenerator-много я хвалят.

сьщо и тази MHDD-замествала бад секторите

Направих, обаче ХДД пак си е същия, ниаккво подобрение, кажете някоя програма която да вижда лоши сектори? Скан за лоши сектори искам да пусна и на друг ХДД да провера за лоши сектори.

XeForce3 доста пъти ми се е налагало да ползвам такива програмки и ти препоръчвам 2.Другото, което пробвах не помогна въобще. От тук може да си дръпнеш HDD Regenerator има и Crack .Извърти харда няколко пъти с нея и ако проблема не се оправи..използвай Това - LOW LEVEL FORMAT ...тежката артилерия. ;) Много яко приложение, което е съживило доста MAXTOR-и :)

Успех!!!

[edit] с тия две програмки съм оправил два диска , които дори fdiska забиваше на тях.От единия изчистих 2GB BAD сектори (2 седмици денонощно търкане - 15GB MAXTOR Slim )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...