Jump to content
BulForum.com

shtom Ganjata zapalq..

Recommended Posts

Iskam da znam kakvo mislite za pusheneto na Ganja. Vredno li e ? Vie samite pushite li ? Kakto i kakvo mislite za legaliziraneto na narkotika v Bulgaria? A syshto mojem da si napravim malka galeriika ?Kakvo ste kajete ? :woot :wir :tongue :confused :allien :cry :punk :lol: :wub: Ganja :wub: :argue ;) :music :tongue

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

be vij sq... 1vo gandjata ne e narkotik ami e prosto treva.. az ne pu6a ama nqam ni6to protiw neq... a narkotika ne e zanonen nikude nqma i da stani nikude za6tot nai malkoto e 4e bg e na 2ro mqsto po uloven narkotik v evropa...

:P :P :P Basi Ganjata :P :P :P

Probval sum 2-3 puti ama ne me e hvashtalo.. sigurno sa mi zapusheni receptorite koito usvoqvat Ganjicata :cry Posledniq put mi ostanaha nqkvi semenca i gi zasqh v saksiqta v nas 5 za 4.. butnah gi tam v prustta na 2-3 santimetra i se pokazaha nad prustta chak sled 2-3 sedmici.. daje po edno vreme si misleh che nqma da izleznat i gi bqh zabravil.. mnogo se nakefih kat iznikna edno steblo ( ot 5-6 semena samo edno hvana :P ) daje napraih saitche sus nqkolko snimki T y k

porasna edna pedq i sprq da raste.. pokazaha mu se korenite nad prustta i dotam beshe.. daje nemojaha da mu se razviqt kakto trqbva listencata :cry :cry :cry

Umrq si mlado i krasivo :cry :cry

@karaman

Ти си еба ти и комуниста... Мисля че човек сам трябва да си преценява какво иска да вкара в организма си и какво не и затова има право на информация...каквато за съжаление в България не се дава!

п.с. Сухият режим е довела до появата на мафията! т.е. Забраната не води до нищо добро ...

karaman said:
inache si ne si prav za suhia rezhim, ne mozhe da se legalizira neshto, koeto ne mozhe da se kontrolira, kakto i vredni za zdraveto neshta.

Че това кой го твърди? Мисля че цигарит и алкохола си се контролират отлично!!! И ТЕ СА СИ НАПЪЛНО ЛЕГАЛНИ У НАС, И НЕ САМО!!!

Мисли ги малко тея работи дето ги говориш!

... не можело- е как да не може, като е факт.

Както казва шопа- "Е та такова жувотно нема!"

Аз си мисля, че хората много добре разбират последиците от цигарите, но въпреки това продължават. Ето нещо свързано с цигарите. Много е тъжно, но какво може да се направи. Днешната младеж почва да пуши от гъзария и когато разбере, за какво става въпрос, вече е късно...

http://www.sptimes.com/News/61599/Floridia...u_to_know.shtml

Абе много ми е чудно,защо все се намира някой,който си пише някви негови си работи,нямащи нищо общо с темата????Тук нали трябваше за тревата да се говори,що трябва да се занимаваме с цигарите и с това на кой му харесват и на кой не.Баси,хубаво е,имате си мнение,ми пуснете си нож топиц и всичко е ок.Адски неприятно е да отвориш някаква тема и в нея да четеш коренно различни неща.

А моето мне ние по темата:пушил съм всякакви производни на канабис.Хубаво е,но все пак не е легално нещо,пък и тук в България не е много качествено,така че не съм пушач на трева вече.А легализацията не е много умно нещо,щото в БГ сме на принципа-Подай пръст да ти отхапе цялата ръка:)))Кофти работи ще станат

Az sam tvardo protiv legaliziraneto na kakvito i da bilo "drugarski" (idva ot droga) "medikamenti". Imah vazmoznostta da vidia efekta ot "lekite" narkotici, kakto i ot po-tvurdite takiva. Samo edno ste vi kaza: EFEKTA E PLACHEVEN kakto za upotrebiavashtia gi, taka i za okolnite.

Na mnenie sam che vseki ima pravo da pravi sas sebe si kakvoto nameri za dobre, no za celta triabva da e navarshil palnoletie....... A kakvo ste kazete za tezi nashi sagrazdani, koito pafkat trevichka i niamat dori 16? I na tiah li da im pozvolim da praviat sas sebe si kakvoto nameriat za dobre? :angry1 Ako pitate dashteria mi (tia e na 2 godini) tia ste se radva mnogo ako i razreshat da si barka po kontaktite, da si pipa kotolonite na pechkata.......

Sega iziasni li vi se zashto ima poniatie narecheno PALNOLETIE? Smiata se che na tezi godini chovek e v sastoianie da vzima adekvatni reshenia za sebe si i okolnite. Az lichno sam na mnenie che amerikancite v tova otnoshenie sa po-umni, pri tiah palnoletieto e 21, a ne kato pri nas 18. Do 21 ne im pozvoliavat da piat alkohol i kakvo li oste ne, i si go spazvat. A ne kato nas..... da prodavat takiva nehsta na 10-12 godishni deca!

Za zalost povecheto ot nashite 15-16 godishni sanarodnici se kefiat na trevichkata i si misliat che vidish li niama problem. Ne e taka, ima problem i to goliam! Kak da obiasnish na takav chovek che sas ezednevnoto (a i ne samo) pafkane mozaka mu stava na pihtia? A ma nali na nego mu e got....... :angry1 Posle kam 25-30 pochvat da se svetkat che ne bila gotina onaia treva, a ma veche e kasno.... Nniakoi daze ne se svetkat zashtoto mozuka im e stanal savsem na pihtia, i niama s kakvo da se svetnat, a ma im e "got"....

Ne me pitaite kak edin roditel bi prezivial zagubata na koe da e ot decata si...... Mnogo takiva roditeli vidiah, mnogo..... :( A takiva sluchai ima veche mnogo blagodarenie na taka narechenite "leki" narkotici.... koito za zalost v nemalka chast ot sluchaite sa parvata stupka kam po-serioznata droga..... :angry1

@velvet_underground

Абе образ, вместо да наливаш акъл и да създаваш ред, вземи прочети мнението на човека поставил темата- там пише нещо за легализация на наркотици, а не легализация на тревата!!! Или налей акъл на него и му кажи как да се изразява правилно, или си трай!

Аз никога не съм пушила трева (не ми се хилете! :lol: ).Преди бях много против нея и ми се струваше ужасно,когато приятели ми казваха,че са пушили :) Сега обаче приемам този факт по-нормално още повече, че се е превърнал в ежедневие за някои хора, които познавам.

И понеже мнението ми по този въпрос често се менеше...няма да ви занимавамс това какво мислих едно време, а направо каква ми е позицията nowadays.

По принцип не съм чувала досега някои да е умирал от пушене на трева.. и като се замисля тревата е по-силна цигарка..май ( поправете ме ако се лъжа понеже не съм пушила и незнам :) ) Незнам дали трябва да се легализира, но определено смятам, че нововъведения закон е ... меко казано доста несправедлив. ;) Горките джанки! :cry

пичове, аз съм пушил само веднъж и не ме хвана. може би защото ми беше за сефте, може нещо друго. но тревата си беше качествена и всички други опитни ги тръшна веднага. от тогава съм разочарован от ганджата. легализация в българия няма да има- сигурен съм в това!

цигарите са тъпо нещо. никакво удоволствие няма в пушенето на цигари. гадното е че в нашата държава не пуши за това "удоволствие" от цигарите, а от шибана гъзария. най-тъпото е че тези "гъзари" си купуват насрани български цигари или вносни без бандерол, което според мен е проява на изключителен тъпизъм. копелетата остават с впечтлението че са най-умните и че са прецакали всички, чклю1ително и държавата.

абе, всичко опира до шибаното управление. откакто тъпият народ избра оня шибан ЦАР нищо не върви на добре. тъкмо бай Костов беше почнал да стяга нещата, не че и той не се е облажил достатъчно, но всеки ще гледа и собствените облаги. дано сега на изборите се избере свястно управление.

Малеее, тоя циганин Костов еба мамата на държавата, а вие продължавате да го подкрепяте... Просто не е истина. Ей, хора, вземете се стегнете малко... Сори за офтопика.

Е,съжалявам,че ше пиша извън темата само че ми писна от разни пълни простотии-тва че в нашата държава се пуши от гъзария е наи-голямата глупост която съм чувал от доста време насам.От Гъзария може да пуши само някой,който е на 15 и е свръх малоумен.Що да пушим от гъзария бе пичове???Аз пуша,но не от гъзария,а щото ми е готино и не мога да спра.Живял съм и в чужбина и там пак пушех,ама там кутия цигари струваше 3,20 евро,но го правех,а там никои не мисли че си гъзар като пушиш.Айде кажете че не харесвате цигарите,а не че който пуши е тъп гъзар,щото е малко детинско това изказване

Teddy-King said:
@karaman

Ти си еба ти и комуниста... Мисля че човек сам трябва да си преценява какво иска да вкара в организма си и какво не и затова има право на информация...каквато за съжаление в България не се дава!

п.с. Сухият режим е довела до появата на мафията! т.е. Забраната не води до нищо добро ...

misli6 li 4e 12 godi6no dete 6te moje da napravi pravilen izbor dali tova e za nego ili ne kato mo podadat cigarata ? (masyra,gandjata what ever .. ) az se samnqvam 4e dori 1 zdravomisle6t 4ovek na 30 godini primerno 6te napravi pravilen izbor i nqma da sujelqva sled tova ... ta pitam te az deteto ti kato stane na 20 godini i ymre ot nqkakva belodrobna bolest porodena ot "gandjata " 6te ti e mnogo dobre sigyrno .. ?!

X-4eto, потвърждаваш мнението ми за право на информация.

Обаче говориш и доста смешни неща- Не съм чул в тая проклета световна история някой да е умрял на 20 години от белодробна болест, породена от марихуана. Не съм чул някой да е умрял от каквито и да е последстия от пушене на марихуана,нито на 20, нито на 70 години. И не се залъгвай, прочел съм доста...

Моля ви, не говорете глупости, които просто нямат на какво да стъпят! Коментирайте, ако наистина знаете нещо и има какво да кажете, а не разни бабини небивалици лаф да става!!!

циганин, турчин, китаец, все едно. истината е една - единствено при Костов държавата беше тръгнала нагоре. но нали народа е изключитвлно прост избра царя като си каза ей той е от потекло, разбира ги тези неща. хората са влюбени в царя. одобрявам го това. както в англия си обичат кралицата, така и тук, но не може да гласуваш за една личност. гласува се за група хора. осра се положението и ще трябват много години за да се стабилизира положението.

groover said:
циганин, турчин, китаец, все едно. истината е една - единствено при Костов държавата беше тръгнала нагоре. но нали народа е изключитвлно прост избра царя като си каза ей той е от потекло, разбира ги тези неща. хората са влюбени в царя. одобрявам го това. както в англия си обичат кралицата, така и тук, но не може да гласуваш за една личност. гласува се за група хора. осра се положението и ще трябват много години за да се стабилизира положението.

на колко години си толкова че така умело коментираш политическите въпроси? Някой беше споменал за увреждане на белите дробове от Тревата. тва е пълна глупост. тревата е забранена защото е опиат .. за разлика от цигарите. цигарите са много по-вредни за здравето. Някой друг беше казал че тва е първата стъпка към по-твърдите наркотици... донякъде тва е верно, но аз например не съм усещал "удоволствието" от тревата (по простата причина че не пуша цигари и не мога да приемам тревата както трябва и в същност нищо не правя като я пуша освен да се гъзарея.. което не е моята цел все пак),но съм взимал по-силни наркотици.

az sam pu6il treva dosta no naposleduk q namalih drasti4no kolkoto i da e slab narkotik po edno vreme use6tah 4e se pristrastqvam kam neq ina4e ako se pu6i primerno po 1-2 puti na mesec e gotino (to e taka s vsi4ko kato nese prikalqva s nego i e gotino s izklu4nie na sexa :P)

Мойте скромни наблюдения показват,че има бая народ дето си пафка за гъзария...тва са тъпаци :) аз лично имам познати дето си дават всичките пари за това шит...после нямат 50 стотинки и за едно кафе та до мизерии се стига някой път, ноо както и да е. Ако ще пушиш...пуши защото ти харесва, а не заради модата или, компанията или бла бла... ;)

Дете малко не поствай след като си пушил трева :angry1 ,не говори за неща които определено не разбираш.За какво оправяне,за акво тръгване нагоре говориш?Знаеш ли какво например представлява приватизацията и особенно работнихеско-менажерската?За загубините ни външни пазари и особено за руския знаеш ли?За загубите за туризма от визите за руснаци знаеш ли.Има и много още,но не ми се ще да си развалям настроението. :angry1

Относно тревата лично моето мнение е да го направят както е в Холандия-на определени места и за лица над 21 години.Иначе който го хванат да я отглежда или да я продава извън тези места и особенно на непълнолетни да му спукат задника.

AN4ETO said:
Мойте скромни наблюдения показват,че има бая народ дето си пафка за гъзария...тва са тъпаци :) аз лично имам познати дето си дават всичките пари за това шит...после нямат 50 стотинки и за едно кафе та до мизерии се стига някой път, ноо както и да е. Ако ще пушиш...пуши защото ти харесва, а не заради модата или, компанията или бла бла... ;)

Я ми обяснете как се пуши трева за гъзарията само, без да ти харесва, че нещо не разбирам... Леле на какви глупости мога да се наслушам тук. Че що за гъзария е т`ва бе хора? Ама наистина пишете к`вот ви падне...

Teddy-King said:
Я ми обяснете как се пуши трева за гъзарията само, без да ти харесва, че нещо не разбирам... Леле на какви глупости мога да се наслушам тук. Че що за гъзария е т`ва бе хора? Ама наистина пишете к`вот ви падне...

1. Za da vepcehtlish momiche

2. Za da te dopusnat da dvijish s bandata

3. Ei taka za te sochat i da si kazvat ei toq pushi

4. Ako si tup i ne znaeshkak po drug nachin da stane veselo

tva e gazariq inache trevata e v puti po bezvredna ot cigarite.No az sam protiv neq.Izkami se da q zabranqt s zakon dori i za lichna upotreba. tva e mnenieto mi po vaprosa

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...