chistacha Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 На Ванката касата аз съм я правил...дали е добра , ще си замълча, нека той да ти каже...ESK е добър вариант, но има и по-добри..не съм правил фикус, но ако искаш, може да го огледаме някой ден заедно и да ти дам препоръки...в крайна сметка всичко зависи от бюджета.П.П. Има два вида управление, резистивно и капацитивно.., като и при двата афтърмаркета не винаги е достатъчно ефективен.. На Ванката касата ще е напълно достатъчна да закрепи ниските. Отваряла ми е главата доста време Трябва да поразгледам още, ама компоненти 5х7 не успявам да намеря освен ESK-to. Нека да понаредя нещата и може да се видим някой ден да дадеш мнение как се е получило. Да, забравих капацитивното, щото все си мисля за моя коптор, дето е резистивен. А напоследък гледам че оня пич от опел-форума бая се е ъпгрейднал с модулите и ги докаросва все повече. Аз съм адски очарован от заводската музика на Форда. Буфери, усилватели, колони, всичко е на Сони и на Интернет или HD радиата гърми и не криви дори увеличено до край. Жалко, че това му е единственото хубаво на фокусника Батка, дай се разберем, ти караш фокус, дето е произведен вчера, а не преди 10 години :D Моят е с касетка майна...дори не е CD, та трябва от FM-трансмитер да слушам, което е ебаси падението и изхабените нерви... Never again! Чакам едни пари да излязат ся и отивам в магазина за head unit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Моят е с касетка майна...дори не е CD, та трябва от FM-трансмитер да слушам, което е ебаси падението и изхабените нерви... Off/ А защо не си вземеш касетка-MP3 плеър? Има си даже и дистанционно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Off/ А защо не си вземеш касетка-MP3 плеър? Има си даже и дистанционно... Защото, когато търсих нещо да замажа положението, не успях да открия такова... а сега да купувам си е чиста загуба на пари. И по 5 лева да са, по-добре да взема бира за тея пари Но отчитам друг фактор - дори и парите за ФМ трансмитера бяха загуба...по-добре да се бях стегнал и да изкарам едни 300 лева за плейър, от колкото да се самозалъгвам, че слушам нещо на тая джиджавка за 10 лева от викивата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Още един 'оф' - досега не съм попадал на читав FM трансмитер. В смисъл звукът излъчен от тях е много "рехав" и без динамика с тотално орязване (и на честоти, и на динамика). Този MP3 плеър за който говорех е с прилично добър звук, съпоставим със звука подаван от качествена (щото има и некачествени) адаптерна касетка с кабел за външен плеър. Представлява просто една касетка с няколко копченца и диоди по нея, с които може да командваш функциите на плеъра и без дистанционното, а самият плеър е с двойна функция - в касетофона си работи като касетен SD плеър, а извън него може да си го ползваш като напълно самостоятелен такъв. Не че те касае, но споделям информация, просто защото имам такъв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 То с произволен FM трансмитер е доста трудно да постигнеш каквото и да е качество при толкова силно замърсени райони като градовете (поне аз си мисля така де). А я дай линк за тоз мр3 плейър, че ми стана интересно. Иначе моето оригиналдъ радио си му бачка касетката като отче наш. Даже оня ден слушах уитни хюстън и Д2 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Шшш, касета... Фм трансмитер.... Тва е филм на ужасите ве. Аз мрънках че усещам като не ми е клас 10 картата за музика, че по-бавно захапва плеъра в колата...бил съм ебати лигльото. Спомени, спомени... Как записвах дискове с мп3, преди тва аудио дискове... Острях(ме)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Аз и сега записвам аудио дискове.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Ся... Ако има как да чуеш разликата разбирам. Сещаш се аз какво имам предвид Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 И аз все още записвам дискове, не заради качество, а затова, че няма как друго да е, но съм си доволен. Отделно е, че вече рядко може да попаднеш на добре продуцирана и добре записана музика като продукт, че дори и да има на какво да е пуснеш, пак няма да намериш разлика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Шшш, касета... Фм трансмитер.... Тва е филм на ужасите ве. Аз мрънках че усещам като не ми е клас 10 картата за музика, че по-бавно захапва плеъра в колата...бил съм ебати лигльото. Спомени, спомени... Как записвах дискове с мп3, преди тва аудио дискове... Острях(ме)... Баткааа, и аз съм лигльо на тая тема, ама парАта играе тука... ако имах преди година, отдавна щях да съм закичил нещата и да съм мирясал. Даже имах, а и все още имам, планове да направя като Румен с вратите... Едно по едно и ще замязат. Когато взема да сменям предните, тогава ще направя и изолацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Ся... Ако има как да чуеш разликата разбирам. Сещаш се аз какво имам предвид Сещам се.... На предишните ми две коли можех да я чуя...На сегашната не...карам с флашката, телефона и радиото, и все пак си оставам фен на аудио диска...Пусто не мога да намеря никъде от черните CD-та на Самсунг.Уникални дискове бяха...яд ме е, че тогава не купих повече...Имам 3-4 на над 12 години, не са мръднали...все едно слушам в студиото.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Аз имам един презаписваем и от време на време сменям музиката.Но май другия месец ще сменя радиото.Спотифай премиум си е уникално нещо,само за 7.50 на месец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 Начиии...трудно се впечатлявам от техника, ама блОТОта в колата е чок гъзария, харабийка. Взех си Pioneer X5700BT и съм ебаси доволното копеле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 Шъ са сетиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 Начиии...трудно се впечатлявам от техника, ама блОТОта в колата е чок гъзария, харабийка. Единствена смислена функция - връзка с телефона... Според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 Единствена смислена функция - връзка с телефона... Според мен. А USB, AUX и блутут стрийминг - те за нищо не стават То цялата разлика спрямо секви видове CD го прави точно BT връзката с телефона, както и някоя и друга допълнителна настройка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Дайте си мнението за тези BLAUPUNKT-ове до 100-на кинта в маркетите. Някой ползвал ли ги е...и горе-долу как са като звук? Този модел например. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Държиш ли на CD? За мен по-добре е http://aval-bg.com/3465/Pioneer+MVH-180UB Има и зелен вариант. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Не държа на СД, единствената екстра по сериозна която ми се иска да има е, дисплей с повече редове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Абсолютни пръчки са. За евтин вариант препоръчвам Пайнер или Кларион...Както и Чистача е посочил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.