KraSezZz@ Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Здравейте! Продавам един Fujitsu Siemens, легнала slim кутия, запазен, с добър външен вид, закупен е от Изот Сервиз преди около половин година (гаранцията е изтекла). Причината за сегашната му продажба е, че си сглобих по-силна конфигурация и тази ми е излишна Преинсталирал съм ОС с Windows XP SP3, с последни ъпдейти е. Сложил съм нужните програми, като например офис пакет 2007, Mozilla Firefox, Skype 4, Winamp и т.н. Компа винаги си е вървял много добре на XP, не ми е създавал проблеми, макар и за малкото време, когато съм го ползвал Работи доста тихо, почти не се чува Характеристиките му са следните: CPU: Celeron D 2,66 GHz, 256 KB L2 Cache Size, socket 775; RAM: 512 MB DDR2 400 MHz, Samsung, едностранна плочка; Има 4 слота за памет, поддържа до 4 GB, работи до максимум 533 MHz; HDD: Western Digital 40 GB SATA; VGA: Onboard, Intel 128 MB; С възможност за добавяне на нископрофилна видео карта за PCI-E слот Sound, LAN: Onboard; CD/DVD: DVD ROM (само четящо, CD и DVD); Записвачката си я прехвърлих на новия комп Определям цена - 120 лв. като е възможен лек коментар за сериозните купувачи Снимки не мога да кача, защото нямам цифров фотоапарат и GSM-а ми няма добра камера За връзка с мен - в темата или на ЛС Нова и последна цена - 110 лв. 100 лв. P.S. Видях сегашните цени в Изота, затова преди някой да е написал излишен коментар по темата, ще кажа, че преди половин година тази конфигурация я купих за 160 лв., тъй като може да стане ясно на тези които се занимават с такава техника, че дъното има по-големи възможности за ъпгрейд, като например наличието на PCI-E слот за ВК и поддръжката на DDR2 RAM памети до 4 GB, за разлика от сегашните предложения в сайта им Link to comment Share on other sites More sharing options...
d44d Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 Здравейте! Продавам един Fujitsu Siemens, легнала slim кутия, запазен, с добър външен вид, закупен е от Изот Сервиз преди около половин година (гаранцията е изтекла). Причината за сегашната му продажба е, че си сглобих по-силна конфигурация и тази ми е излишна Преинсталирал съм ОС с Windows XP SP3, с последни ъпдейти е. Сложил съм нужните програми, като например офис пакет 2007, Mozilla Firefox, Skype 4, Winamp и т.н. Компа винаги си е вървял много добре на XP, не ми е създавал проблеми, макар и за малкото време, когато съм го ползвал Работи доста тихо, почти не се чува Характеристиките му са следните: CPU: Celeron D 2,66 GHz, 256 KB L2 Cache Size, socket 775; RAM: 512 MB DDR2 400 MHz, Samsung, едностранна плочка; Има 4 слота за памет, поддържа DDR и DDR2 до 4 GB работи до максимум 533 MHz; HDD: Western Digital 40 GB SATA; VGA: Onboard, Intel 128 MB; С възможност за добавяне на нископрофилна видео карта за PCI-E слот Sound, LAN: Onboard; CD/DVD: DVD ROM (само четящо, CD и DVD); Записвачката си я прехвърлих на новия комп Определям цена - 120 лв. като е възможен лек коментар за сериозните купувачи Снимки не мога да кача, защото нямам цифров фотоапарат и GSM-а ми няма добра камера За връзка с мен - в темата или на ЛС P.S. Видях сегашните цени в Изота, затова преди някой да е написал излишен коментар по темата, ще кажа, че преди половин година тази конфигурация я купих за 160 лв., тъй като може да стане ясно на тези които се занимават с такава техника, че дъното има по-големи възможности за ъпгрейд, като например наличието на PCI-E слот за ВК и поддръжката на DDR2 RAM памети до 4 GB, за разлика от сегашните предложения в сайта им Кутията ти е слим това означавали че и сд-то трябва да е слим,дай точен модел на компа, колко слота работят на ддр 400,какъв модел процесор максимално може да се сложи на дъното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZz@ Posted April 18, 2010 Author Share Posted April 18, 2010 Моделът е Scenic E620. DVD-то не е slim, обикновено е, със стандартни размери (незнам как точно се води наименованието за не-slim) Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 . . . поддържа DDR и DDR2 . . . Моделът е Scenic E620. . . Сигурен ли си, че поддържа и двата вида памети??? Това ще трябва да е някаква много специална модификация на Е620. Кой е точния модел на дъното? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZz@ Posted April 18, 2010 Author Share Posted April 18, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 След като дъното е D1844, значи поддържа само DDR2 (пише го и в ръководството) Едно е какво поддържа чипсета, а друго е какви слотове има на дъното. EDIT: Коментарът беше необходим, за да не се заблуди някой, че ще може да използва DDR памет напр. останала му след (или заради планиран) ъпгрейд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZz@ Posted April 18, 2010 Author Share Posted April 18, 2010 Добре де... Колеги, не съм пробвал с памети DDR, работел е само с DDR2 (имаше и една плочка 1 GB, която бях сложил само за тест). Ориентирам се по инфото от Everest Ultimate затова писах за поддръжката на двата вида памети. Ако наистина не е вярно, извинявам се за грешката, не беше нарочно!!! В такъв случай ще редактирам първия пост и ще приемем версията "само DDR2" И все пак, проблема не беше чак толкова голям за да се дискутира в темата и да я пълним с коментари... Аз мисля, че който го купи това компютърче, ако иска да слага повече RAM, ще сложи от по-новия модел памети, тъй като са по-бързи от DDR1, логично е EDIT: ОК, приемам критиката! Отново се извинявам за грешката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZz@ Posted April 20, 2010 Author Share Posted April 20, 2010 Нова цена - 110 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZz@ Posted April 22, 2010 Author Share Posted April 22, 2010 Ето ТОВА е инфото, което намерих в нета. Поставям и ново условие на офертата: мога да разменя PC-то за KIT 2x2 GB DDR2 800 (5-5-5-18) или в краен случай за 2x1 GB DDR2 800 (5-5-5-18) + флаш USB памет 8 или 16 GB... ИЛИ за някакъв TFT монитор 17" - 19", работещ безпроблемно и без изгорели пиксели!!! Продажбата на PC-то е валидна все още, даже е за предпочитане. Просто давам и други възможни варианти Вие сте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
monezza Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Колега, ако случайно ти трябва хубаво колело, мога да ти предложа велосипед „Спринт”, много запазен, всичко му е наред, като нов е! Вече не смятам да го използвам, тъй като от доста време съм с кола. Ако си навит ми пиши да се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZz@ Posted April 26, 2010 Author Share Posted April 26, 2010 Благодаря за предложението, но такива бартери не ме интересуват Единствено приемам RAM или TFT монитор. Трябва ми и кеш в момента, затова предпочитам продажбата Хайде де, компа е перфектен за офис ползване, който го вземе, няма да съжалява! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZz@ Posted April 28, 2010 Author Share Posted April 28, 2010 Последна и твърда цена - 100 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZz@ Posted May 3, 2010 Author Share Posted May 3, 2010 Компютърът се сваля от продажба поради липса на интерес! Администраторите могат да затворят темата ми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.