greg Posted June 6, 2004 Share Posted June 6, 2004 Интернет клубове 'Extreme'-Пловдив търсят персонал за постоянна работа: - операторки - дневни смени, 40 часова работна седмица, начално заплащане 50 лв/седмица; изисквания: добра компютърна грамотност, умения за работа с хора; предимства: опит на подобна работа - оператори - нощни смени, 40 часова работна седмица, начално заплащане 50 лв/седмица; изисквания: добра компютърна грамотност, умения за работа с хора; предимства: опит на подобна работа - администратор - 8/5 работна седмица, начално заплащане 60 лв/седмица; изисквания: опит в инсталиране и администриране на windows xp и lan, инсталиране и поддържане на игри и офис приложения; предимства: хардуерни познания и умения, работа с linux системи допълнителна информация на тел. 032/641-866 автобиография със снимка и телефон за контакти на e-mail club@x3m-games.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 6, 2004 Share Posted June 6, 2004 ********** MOD. NOTICE ************ Изтрити са коментари извън темата. Хора, научете се да поствате в тази секция САМО ако се интересувате от офертите. Ако не ви интересуват не пишете, а си гледайте вашата работа. Това колко пъти трябва да се повтаря? Който започне да се оправдава или продължи с "традицията" ще получава warn без изчакване на второ нарушение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 6, 2004 Share Posted June 6, 2004 Това, което мен ме вълнува е дали ще подпиша трудов договор и ако да, тези 200 лева чисти ли са? Мисля че е редно отговорът на този въпрос евентуалните кандидати да намерят тук, а не като се обадят на дадения номер. Задавам го, защото 99% от интернет клубовете в любимия ни град не знаят що е туй договор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Аз и JIS искаме да работим 2-3 месеца там през лятната ваканция. Учим в математическата гимназия в програмистка паралелка и имаме 15 часа компютри седмично. Иначе висим много пред комповете у нас и сме добре запознати с Windows приложенията и почти всички игри. Съгласни сме с нощната смяна. На 18 години сме. Живеем наблизо, да не говорим, че повечето хора, които идват в залата ги познавам, щото са от махалата Linux-ът не ни е проблем, тъй като имаме и Linux и Windows у нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 аз искам да работя 1-2 месеца на тази работа.пред компютъра вися редовно от 8 години,нямам проблеми с инсталация и подръжка на windows, както и на игри,имам пълнолетие,уча в ГХП Кирил и Методии.нямам опит с такава ребота преди.живея на близко от залата.докога важи набирането на кандидати и евентуално от кога се почва работа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greg Posted June 7, 2004 Author Share Posted June 7, 2004 заплата която е обявена се получава в този размер и ако трябва да се точни е 50*53/12=220 лева има трудови договори и осигуровките се плащат от работодателя в заглавието пише 'постоянна работа' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Владея Windows справам се и с поддръжката на мрежи, а за игри не коментирам . Имам компютър от 4 годишен, пълнолетен съм. Имам познати които са редовни посетители на залата. Съгласен съм с условията за работа. Телефон 0899351674. Пропуснах да кажа, че имам много добри познания в областта на хардуера. —mod note: Use the button, pls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Предложението важи ли още? Питам защото гледам, че е Публикувано на Jun 6 2004, 12:55 PM а от тогава са минали два дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted June 8, 2004 Share Posted June 8, 2004 i az sa interesuvam za rabotata nikvi problemi v podrajkata i instalacii na win gam,es i kvot da e palnoleten sam uj izpratih na oniq email ama nema otogovor oste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted June 8, 2004 Share Posted June 8, 2004 Не разбирам защо за лятото не земете някакви ученици, които биха се навили и за по 40 лева седмично, дори на нощната смяна. Като мен Пък после ще земете постоянен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted June 9, 2004 Share Posted June 9, 2004 ako o6te tursite hora i az bih iskal da izkaram nqkoi lev prez lqtoto. imam navur6eni 18 godini zanimavam se s komputri ot 4-5godini.imam dobri poznaniq v oblasta na windows vklu4itelno i preinstaliraneto mu na koqto i da e versiq moga da instaliram igri i kakvito i da e office paketi i programi.samo linuxa mi e slabo mqsto ne moga da rabotq s tazi OS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 9, 2004 Share Posted June 9, 2004 greg ви каза, че работата е за постоянно, а не само за лятото. щом не отговаряте на изискванията не се натискайте. p.s.: 2 warn-а Амиго понеже написа як офтопик, изтрих го и той пак го постна... въпреки това, което съм написъл по-горе. +30 days moderation. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_sh_a Posted June 9, 2004 Share Posted June 9, 2004 Интересувам се от свободното работно место за операторка. Имам много добър опет с компютрите, умея да работя с хора, но нямам досегашен опит с подобна работа. Ще изпратя автобиографията си, но се интересувам дали все още тарсите хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted June 9, 2004 Share Posted June 9, 2004 Abe hora ot extreme vzemete napi6ete ne6to ot roda na do 01.07 6te se priemat molbi kandidati za rabota edi kade si.Tuk imam 4uvstvoto 4e e postnato saob6tenie i na nikoi ne se obra6ta vnimanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted June 9, 2004 Share Posted June 9, 2004 Хората са казали ясно - изпращайте информация за себе си на мейла. Предполагам те ще се свържат после с тези, които ги интересуват. Какво искаш да ти отговорят тук?! Пусни си данните на мейла им и чакай. Като няма отговор до седмица - приеми, че не си ги заинтригувал или че вече са си намерили. Ако пък те потърсят след месец - какво губиш от това? Не сте кандидатствали за работа онлайн май... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 I ti kvo da gi 4aka6 da ti otgovorqt sled 6 meseca i da ne si tarsi6 rabota li?Imenno zatova kazvam da se priemat molbi do edi koq si data i primerno na 7 4islo da obqvqt koi 6te raboti.Te ve4e moje da sa nazna4ili hora i userite vav foruma da si izpra6tat molbi i onezi da si mal4at. BTW Vse o6te sam ot tezi koito davat rabota ! Az pone bih napravil takava procedura Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Интересувам се от свободното работно место за операторка. Имам много добър опет с компютрите, умея да работя с хора, но нямам досегашен опит с подобна работа. Ще изпратя автобиографията си, но се интересувам дали все още тарсите хора. pishi PM na tozi koito e pusnal saobshtenieto za ostanalite stana qsno che ne se predlaga samo za nqkolko meseca sprete da pitate Link to comment Share on other sites More sharing options...
xKilleR Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Samo da kaja ,4e nai-veroqtno drugata sedmica shte sa interview-tata. Trqbva da ostavi telefon za obratna vryzka kam emaila koito prashtata za rabotata.Ako ste izpratili mail bez telefon pratete oshte edin mail s telefonniq vi nomer Link to comment Share on other sites More sharing options...
greg Posted June 12, 2004 Author Share Posted June 12, 2004 ами първо това е само една обява, и там е написано достатъчно ясно за какво става въпрос отговори по темата не се приемат за кандидатстване, желаещите трябва да изпратят автобиография на мейла срок не е обявен защото не е ясно кога ще се нямерят подходящите хора и все още е валидна обявата колкото до неясните неща - ами точно затова е оставен телефон за контакти предполага се че покрай чата не сте забравили съвсем какво е телефон успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.