Белов Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 И аз го гледах скоро и останах мн. доволен. Добре се е получило. Absofuckinlutely! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Най-после един свеж български филм със завидна динамика на сюжета и оригинални идеи. Бяла лястовица бих казал. Хареса ми и надмина очакванията ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolev83 Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Аз го гледах миналата седмица и много ми хареса и се смеехме в залата доволно.Не искам да кажа,че е изключителен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 г-н злобил що да не давам мнения темата не е за класиките а за този филм нали така ? и никъде не съм се нарекъл българин никога не съм харесвал българия и предпочитам да съм роден в много по хубави страни и все пак много интересна логика имаш значи ако бях гледал 1 български филм можеше да се нарека българин така ли ? от кога филмите определят какъв си ? Като не харесваш България има граници , палиш колата и довиждане.... А относно българските филми след като не си гледал нито 1 няма как да направиш сравнение дали мисията е добра или не . Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 ами аз съм го направил това само че със самолета не с колата и аз го сравнявам с малкото което съм гледал от други български филми другите не са ми харесали и не съм ги гледал целите този ми хареса и го изгледах и според продадените билети мисля че и на доста други им е харесал Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 И аз най-сетне го изгледах на кино и останах много доволна, с изключение на играта на Първата дама. То не беше театралничене, то не беше чудо. Всичко останало беше изключително и се смях от сърце. Дори в момента като се сетя за някои моменти и ме напушва смях. Браво на екипа, който го е сътворил! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protosa Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Свали @File.bg Свали @Easy-share Свали @Megaupload Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Браво пич номер 1 си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedneF Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Абсолютна боза ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Свали @File.bg Свали @Easy-share Благодаря много! Относно филма - засмях се на 3-4 сцени, другото е опит да се покаже БГ реалността... Общо взето слабо... 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protosa Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Благодаря много! Относно филма - засмях се на 3-4 сцени, другото е опит да се покаже БГ реалността... Общо взето слабо... 6/10 Не е лош филма, на мен ми допадна. Нека правят още нашенски филми, лека полека ще се подобри и качеството Свали Мисия Лондон@File.bg Свали Мисия Лондон @Easy-share Свали Мисия Лондон @Megaupload Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Не е лош филма, на мен ми допадна. Нека правят още нашенски филми, лека полека ще се подобри и качеството Свали @File.bg Свали @Easy-share Свали @Megaupload Тук се гледа online http://www.novamov.com/video/ndjvrc2acjm4s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Aми за да се подобри качеството трябва и кинти да взимат тия хора, а тва със сваляне на филма от нета няма как да стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Aми за да се подобри качеството трябва и кинти да взимат тия хора, а тва със сваляне на филма от нета няма как да стане. Ами торента в wrzru ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Ами торента в wrzru ? какво за торента. Silver_bg имаше предвид за качеството на българските филми . За да са по добри трябва и по добър бюджет, а като се дърпа от нета без пари, вместо да се купи ДВДто от магазина няма да стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 какво за торента. Silver_bg имаше предвид за качеството на българските филми . За да са по добри трябва и по добър бюджет, а като се дърпа от нета без пари, вместо да се купи ДВДто от магазина няма да стане. Набързо съм прочел поста и не сам схванал за какво е говорил точно, за което се извинявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 ...от къде да знам, че имат микрофони в гъза тия патки, ма! Връщах го 5 пъти Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 http://www.verycd.com/topics/2863770/ няма значение кой как вижда нещата от наша гледна точка(тук в българия) - да се отиде на кино или да го има свободно за теглене в нета ... глобално p2p определя правилата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 http://www.verycd.com/topics/2863770/ няма значение кой как вижда нещата от наша гледна точка(тук в българия) - да се отиде на кино или да го има свободно за теглене в нета ... глобално p2p определя правилата Ку речи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Най-накрая доживях и аз да го гледам въпросния филм. Че добре направен, спор няма. Чак успя да ме изненада като за български филм. Само не разбрах, кое точно му е смешното ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Най-накрая доживях и аз да го гледам въпросния филм. Че добре направен, спор няма. Чак успя да ме изненада като за български филм. Само не разбрах, кое точно му е смешното ??? Абе като го гледаш в кино и всичко живо около теб се кикоти и теб те прихваща по някое време Иначе наистина нямаше моменти, които да ме разсмеят истински. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genabis Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 не ми хареса изобщо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.