Crazy_Hamster Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 С момчетата от DEFiANCE TEAM решихме да започнем инициативата , пощата която трябва да се въведе като акаунт е warez_ru@abv.bg. Включете се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amancer Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 Мога ли да попитам за какво аджеба става въпрос??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 Мога ли да попитам за какво аджеба става въпрос??? SETI@home is a scientific experiment that uses Internet-connected computers in the Search for Extraterrestrial Intelligence (SETI). You can participate by running a free program that downloads and analyzes radio telescope data. http://setiathome.berkeley.edu/ Прочети тук за повече инфо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amancer Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 Аааа, яко. Ще се join-a и аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 С момчетата от DEFiANCE TEAM решихме да започнем инициативата , пощата която трябва да се въведе като акаунт е warez_ru@abv.bg. Включете се! a kato ste tolkova otvoreni moje li da mi kajete zashto f-prot otkriva add-on SetiHide kato virus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 Ми как ,ако има зелени човечета - ние ще сме първите които ще ги откриеме Жалко, че не може да прехварлиме завършнени доклади защото аз имах 25 (или 730 h съм тарсил такиа пичове )Айде идвайте на зарибявка - това си го нагласяте като screen saver и 5 мин като не сте на пц то се включва и какво прави:сваля доклади от сайта и ги обработва и после пак ги праща.Наскоро SETI направиха 5 години .Компютрите им били много пъти по мощни от на НАСА компютрите защото използват юзери като нас по цял свят(слаби машини сравнение с НАСА ,но мнооогоо) a kato ste tolkova otvorenimoje li da mi kajete zashto f-prot otkriva add-on SetiHide kato virus? Защото ф-прот съкс и не сме отворени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 Включих се, но това нещо не ми вдъхва доверие... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 И аз се присъединих към инициативата Ама като гледам това ми гълта 99% от процесорното време така, че май наистига ще го направя на скрийнсейвър Edit: Ама съм мноооооо прост, беееееее!!! То се пуска на нисък приоритет така че изобщо няма да ви бърка работата даже и да работи постоянно Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted June 6, 2004 Share Posted June 6, 2004 interesna iniciativa da znaete nqkava drugi takiva podobni proekti bqh chel nqkade che imalo takav proekt za borbata srestu spin i rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 6, 2004 Author Share Posted June 6, 2004 Да имаше нещо и за анализи на някви гени ама линка ми е някъде из старите пцмании като го намера ще го дам за сега се включвайте към сети-то! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 6, 2004 Share Posted June 6, 2004 Да имаше нещо и за анализи на някви гени ама линка ми е някъде из старите пцмании като го намера ще го дам за сега се включвайте към сети-то! ми ако не се лъжа нали точно по такъв начин откриха структурата на човешкия ген ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 6, 2004 Share Posted June 6, 2004 Shte zama i az da se Joina , DA ne ostana po nazad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted June 6, 2004 Share Posted June 6, 2004 Бих се джойнал ама вече съм завършил 30 долкада и не ми се ще да ги оставям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 6, 2004 Author Share Posted June 6, 2004 Бих се джойнал ама вече съм завършил 30 долкада и не ми се ще да ги оставям. Аз бях завърил 54 ама кво като сме повече хора по-бързо ще става! Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted June 6, 2004 Share Posted June 6, 2004 Включих се, дано открием нещо :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEPIKO Posted June 6, 2004 Share Posted June 6, 2004 i az se vklu4ih dano pove4eto sa seriozni Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted June 6, 2004 Share Posted June 6, 2004 Mom4eta otkrixte toplata voda we Eto malko pove4e info: seti FAQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted June 6, 2004 Share Posted June 6, 2004 И аз съм в играта! Къде има статистика за юзерите, кой какво е свършил, на пример за warez_ru@abv.bg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted June 6, 2004 Share Posted June 6, 2004 Ex, neturpelivci. Tova e proekt s dulgosro4na investicia. Ne moje ei taka registriraxme se i na vidi6 li vednaga da itkriem ne6to. Ako stava6e taka exeeee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 6, 2004 Author Share Posted June 6, 2004 http://setiathome.berkeley.edu/individual.html ето тука пишеш warez_ru@abv.bg и ти изкарва статистиката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted June 6, 2004 Share Posted June 6, 2004 Аре и аз съм в кюпа!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 6, 2004 Share Posted June 6, 2004 Добре де не беше ли по-удачно да направим Group а не Individual. Освен ако има някакви пречки за които не съм прочел... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 6, 2004 Author Share Posted June 6, 2004 Като е един общ акаунт ще можем да се изкачваме и в класацията по държави. За 20 часовото си съществуване до момента имаме 7 готови юнита и Total CPU Time 38 hr 04 min Average CPU Time per work unit 5 hr 26 min 19.9 sec You have completed more work units than 55.224% of our users -както виждате другите са се регнали и са зарязали работата. Затова можем да постигнем нещо програмката не натоварва толкова много просто като играете я спирайте и тва е! Ще ги фанем зелените ве! :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted June 6, 2004 Share Posted June 6, 2004 theufo.hit.bg можете да прочетете повечко там Аз в момента имам 2500 Units, аз мисля че ще е по-добре да се продължи съществуващ акаунт, за да не се изостава от основната група може да се продължи направо върху него. Другият вариант е TEAM и всеки индивидуално, но след 4 годишния ми опит със Сети мога да ви кажа че няма много смисъл. Ето ги моите статс: 199) ThE_UfO 2500 2.663 years 9 hr 19 min 56.7 sec Thu Jun 3 04:10:44 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted June 6, 2004 Share Posted June 6, 2004 I az se vkluchih, dano da pomognem s neshto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.