skazy Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Здравейте колеги! Имам PlayStation ONE Slim и нямам чип на нея за пиратски игри... Та въпроса ми е някой знае ли къде може в Пловдив да ми сложат такъв чип и дали има друг начин да се играят пиратски игри? Благодаря на отзовалите се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Що ще се мъчиш с такива криви хави. Дори чипче няма. Сложи си един емулатор, емулацията на PS1 е вече отлична, играй си ги на широк екран, с големи резолюции, без пиксели и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Да не говорим,че PS2-ките с чип вече са по 100-120 лева ... пък и ме съмнява някой да се занимава с чипиране на PS1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skazy Posted April 16, 2010 Author Share Posted April 16, 2010 Ами аз вчера записах една игричка и реших да пробвам, а тя взе че тръгна... от там си записах вече около 20 игри и всяка от тях тръгва... незнам дали е нормално да тръгват без чип или каквото и да е там, но аз не се оплаквам Все пак благодаря на колегите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.