Jump to content
BulForum.com

Купувам врата от по-старите

Recommended Posts

Та така, поради определени причини се разби вратата на тоалетната. Става въпрос от тия старите врати дървените, кухите, боядисани в почти бяло, с най-обикновените брави. По панелките които се срещат.

С 2 панти.

Не знам какво отваряне се води, като се застане и се отваря към мен (дърпа се), и бравата се пада отляво, т.е. като я дръпна към мен, пантите са отдясно. Цвета няма значение, ще се боядиса.

За цена вие предложете, нещо което ви е излишно примерно, 10-20-30 лв или по договаряне.

Вариант е да кажете майстор който може да оправи нашата, отгоре примерно нещо да се сложи, ударена е и се проби дупка от едната страна.

колко трябва да е широка врата имам една но е от входна врата 90см ако ти върши работа ще тия подаря а за тва каква е лява или дясна мисля че е дясна точно каквато описваш ти пантите са от дясно а бравата от ляво

Съжалявам, трябваше да дам размери преди. Имам предложение за врата, но явно е ниска.

Размерите са:

височина - 192.5 см (и 192 да е, пак става)

ширина - 65 см

дебелина - не знам, но около 4-5 см.

Това са най-големите размери, като разбира се частта която влиза в касата е с по около половин сант от 4-те страни по-малко.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...