tedy Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 Та така, поради определени причини се разби вратата на тоалетната. Става въпрос от тия старите врати дървените, кухите, боядисани в почти бяло, с най-обикновените брави. По панелките които се срещат. С 2 панти. Не знам какво отваряне се води, като се застане и се отваря към мен (дърпа се), и бравата се пада отляво, т.е. като я дръпна към мен, пантите са отдясно. Цвета няма значение, ще се боядиса. За цена вие предложете, нещо което ви е излишно примерно, 10-20-30 лв или по договаряне. Вариант е да кажете майстор който може да оправи нашата, отгоре примерно нещо да се сложи, ударена е и се проби дупка от едната страна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 колко трябва да е широка врата имам една но е от входна врата 90см ако ти върши работа ще тия подаря а за тва каква е лява или дясна мисля че е дясна точно каквато описваш ти пантите са от дясно а бравата от ляво Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 10, 2010 Author Share Posted April 10, 2010 Съжалявам, трябваше да дам размери преди. Имам предложение за врата, но явно е ниска. Размерите са: височина - 192.5 см (и 192 да е, пак става) ширина - 65 см дебелина - не знам, но около 4-5 см. Това са най-големите размери, като разбира се частта която влиза в касата е с по около половин сант от 4-те страни по-малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.