KraSezZza Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Търся да закупя процесор и твърд диск за една машинка, която ще се ползва в офис, затова не държа на бързи компоненти. Както разбирате цената е определяща! Искам и поне 1 ден гаранция за тест на частите! Процесорът да е по възможност най-слабият Celeron D за сокет 775 (2,53 GHz; 2,66 GHz; ако има и по-слаби), тъй като не смятам да давам много пари за машината. Твърдият диск да е максимум 40 GB, но ако съществуват и по-малки дискове за SATA - добре са дошли Условието, на което държа, е да са безпроблемни, тъй като няма да имам възможност да се занимавам с въпросния компютър. Само ще го сглобя, инсталирам XP и го пращам на човека за експлоатация Чакам предложения в темата или на ЛС! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 Celeron D 336 + боксово охлаждане - 28 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted April 10, 2010 Author Share Posted April 10, 2010 Тъй като имам вече 2 предложения с BOX-ови охлаждания, трябва да спомена, че ми трябва САМО процесор, охлаждане си имам Ако може колегата samkijot да ми напише цената на офертата без охладител. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 ... ами с 4 лв. надолу - 24 лв. само процесора Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogidar Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 Продавам два процесора за LGA775 1. Intel® Celeron® Processor Family 331 - 25лв. CPU: 2,66 GHz FSB: 533 MHz L2 Cache Size: 256 KB Bus/Core Ratio: 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted April 13, 2010 Author Share Posted April 13, 2010 Хора, предлагайте и твърди дискове, щото до края на седмицата искам да сглобя машинката! Процесора е намерен, само HDD ми остана Нещо до към 20 лв. максимум! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted April 15, 2010 Author Share Posted April 15, 2010 Явно никой няма предложение към мен относно твърдия диск... Моля модераторите да затворят тази тема! Ще пусна друга тема, но с НОВИ изисквания! Надявам се това да не нарушава правилата на Bulforum по никакъв начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.