kennyg Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Състоянието и е 10/10, не е барана почти. Намира се в Пловдив, за други градове може да измислим нещо. Цената по магазините е около 420 - 460 лв. , моята цена е 300 280 270 лева Кликни на снимките за по-голям размер (точките които се виждат са прах ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Имам интерес, но на по-ниска цена и не си снимал грифа горе на най-използваните прагчета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted April 9, 2010 Author Share Posted April 9, 2010 Имам интерес, но на по-ниска цена и не си снимал грифа горе на най-използваните прагчета... Всеки който прояви интерес ще свържа със собственика, ммм едва ли има и смисъл цялата да я снимам (не съм съобразил) след като съм писал състояние 10/10 тоест е стояла само. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanara27 Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Хубава китарка но мисля че е цената наистина е висока..... Убеди ме да си сменя Yamaha ERG 121(HSH) която съм я вез за 170 2-ра ръка 9/10(имаше лека ръжда по термолото) т.е че китарата която продаваш е по-добра и може да се спазарим..... Прагчета - ????, адаптери????, дърво..... и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted April 9, 2010 Author Share Posted April 9, 2010 Хубава китарка но мисля че е цената наистина е висока..... Убеди ме да си сменя Yamaha ERG 121(HSH) която съм я вез за 170 2-ра ръка 9/10(имаше лека ръжда по термолото) т.е че китарата която продаваш е по-добра и може да се спазарим..... Прагчета - ????, адаптери????, дърво..... и т.н. Еми всеки сам си преценява за цената, договорките не с мен, а със собственика, естествено че ще е по-добра технически и визуално , иначе нямам представа коя вади по-добър звук Link to comment Share on other sites More sharing options...
laptopfen Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 на 150 ако става, мога да дойда до Пловдив да я взема за детето да се учи че има желание при интерес пишете на Skype: laptopfen1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted April 10, 2010 Author Share Posted April 10, 2010 на 150 ако става, мога да дойда до Пловдив да я взема за детето да се учи че има желание при интерес пишете на Skype: laptopfen1 За толкова пари само ръждясала GSA 60 може да намериш, коментари по цената се приемат, но тази цена е абсурдна за неизползвана китара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted April 11, 2010 Author Share Posted April 11, 2010 280 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted April 16, 2010 Author Share Posted April 16, 2010 270 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.