Jump to content
BulForum.com

Продава се китара Ibanez Gsa 60,

Recommended Posts

Състоянието и е 10/10, не е барана почти.

Намира се в Пловдив, за други градове може да измислим нещо.

Цената по магазините е около 420 - 460 лв. , моята цена е 300 280 270 лева :punk

Кликни на снимките за по-голям размер (точките които се виждат са прах :rolleyes: )

5591671f6104a9f0.JPG a0a3bb51ae5f04f5.JPG 7a6a3f397be527da.JPG 06d9ac6fe31026eb.JPG

Имам интерес, но на по-ниска цена и не си снимал грифа горе на най-използваните прагчета...

Всеки който прояви интерес ще свържа със собственика, ммм едва ли има и смисъл цялата да я снимам (не съм съобразил) след като съм писал състояние 10/10 тоест е стояла само.

Хубава китарка но мисля че е цената наистина е висока.....

Убеди ме да си сменя Yamaha ERG 121(HSH) която съм я вез за 170 2-ра ръка 9/10(имаше лека ръжда по термолото)

т.е че китарата която продаваш е по-добра и може да се спазарим.....

Прагчета - ????, адаптери????, дърво..... и т.н.

Хубава китарка но мисля че е цената наистина е висока.....

Убеди ме да си сменя Yamaha ERG 121(HSH) която съм я вез за 170 2-ра ръка 9/10(имаше лека ръжда по термолото)

т.е че китарата която продаваш е по-добра и може да се спазарим.....

Прагчета - ????, адаптери????, дърво..... и т.н.

Еми всеки сам си преценява за цената, договорките не с мен, а със собственика, естествено че ще е по-добра технически и визуално :lol: , иначе нямам представа коя вади по-добър звук

на 150 ако става, мога да дойда до Пловдив да я взема за детето да се учи че има желание

при интерес пишете на Skype: laptopfen1

За толкова пари само ръждясала GSA 60 може да намериш, коментари по цената се приемат, но тази цена е абсурдна за неизползвана китара.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...