cmdj7 Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Здравейте ! Предлагам Ви един добър цифров апарат на OLYMPUS - модела SP-510 UZ. Апарата е от клас superzoom или така любимите ми като терминология "турбосапунери" . Информация за серията ,както и конкретният модел в нета има много ,но от мен се изисква да поднеса обективно информация за предлаганото фото. Здрав корпус ,добра пластика и качествено гумирани елементи ,добре прилягащ в ръка ,не много лек ,но и нетежащ много, използващ 4 на брой АА батерии ,без никакви следи от употреба ( 9.9 /10 ) нито по корпуса ,нито по дисплея и оптичната система ... Фотоапарата е с фабрична ненамачкана и разкъсана кутия ,пълна окомплектовка от неразпечатани СД-та и инструкции ,неразпечатан ремък за врат ,неразпечатан USB/PC кабел ,разпечатан от мене AV/TV кабел ,найлончета ,оригинална xD OLYMPUS памет тип M ( high capacity ) с капацитет 1 GB в собствена опаковка и подарък класьор за памети . Апарата пристига с фабрична капачка за обектива с връзка за нея. Бонус от мене освен паметта давам и 4 (четири) неразпечатани презареждащи батерии VARTA по 2100 mAh за щастлива и безпроблемна работа Цената на комплекта мисля да е 250.00 лева ,но приемам и разумни коментари и то най-вече за хора с които съм търгувал .... Техниката се намира в гр.Плевен ,но нали си знаете ,че с ЕКОНТ може да достигне и до Вас с опция за предварителен преглед и тест за което картата ще е поставена ,но батериите ще си разпечатате и поставите Вие сами . За контакти ,коментари ,пазарлъци ,мнения и поздравления моля Ви използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg Снимки на предлаганата фототехника може да видите тук - http://cmdj7.snimka.bg/business/olympus-sp-510-uz.490184.18143713 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted April 9, 2010 Author Share Posted April 9, 2010 Старая се винаги да давам обективна ,неподвеждаща информация за заинтересованите ,а когато е възможно и нещо ,което до голяма степен ме е изненадало приятно или ми е направило негативно впечатление ....в случая предлагам едно подобие на Panasonic DMC-FZ7 и FZ8 под бранда на OLYMPUS ,но с 4 АА батерии. Този апарат се продава за подпомагане на покупка на нов модел на SONY - DSC-H55 суперзуум от началото на 2010 година. Апарата е при мене от сряда на мой колега е и до другият петък трябва да се "жертава" за покупката на SONY-то ... Цената без батериите е 210.00 лева и до петък не би търпяла коментар след ,което се сваля от продажба . Препоръчвам го на всеки ,който иска да е по-ТУРБО от останалите ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted April 14, 2010 Author Share Posted April 14, 2010 ПРОДАДЕН ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.