Jump to content
BulForum.com

QarkXpress 5.0 help

member11

Recommended Posts

Prinuden sam da otvoria toia topic stoto imam problem s taia programa. Vapreki 4e pi6e 4e e savmestima s Word ne moga direktno da importvam/paste textove. Unknown User me posavetva da gi pravia v txt. no pak mi izlizat neraz4ita6ti se simvoli pri paste!

Ako niakoi dade savet ste mu bada zadaljen!

Opitaj slednoto vse pak predi da mi pra6ta6 kakvoto i da e:

1. Otvori si fajla s Word

2. Save As ... i go zapi6i kato Word 6.0/95 (*.doc)

3. Otvori si Quark, sloji si tekstovo kare, posle Ctrl+e i poso4i doc fajla.

Taka kirilicata niama da ti izliza s "????" no formatiraneto taka ili ina4e go gubi6.

Ako ima6 drugi dertove - obajdaj se B)

Izviniavai za nevejestvoto, oba4e :

1. Otvorih Word-faila i go Save as 6.0/95.

2. Otvariam Qarka, pravia kare, Ctrl-e, poso4vam faila.

3. V kareto ne se poiaviava nikav text !!!!! Pisna mi taia 6ibana istoria!

Faila ne e ni6to osobeno. Vsa6tnost nito edin file ne moga da otvoria.

Ako ima6 jelanie i tarpenie any advice is helpful !

Imam XP Prof. s Office paket /2002/.

Problemat e tam, 4e ne otvaria nito moite filove, nito ot drugite mi PC-ta v ofisa, koit sa s W98 i po-stara versia na Word. Moje bi ima niakav inst. problem. Ako Quarka vav Wareza e probvan i ba4ka moje bi triabva da probvam s nego.

Tnx za otziv4ivostta!!!!!!!!!!!!! ;)

Quark + extensions, go ka4ih az. Izprobvan e i dosega ne mi e pravil nikakvi problemi.

4estno kazano ne mislia, 4e problema ti e v Quark-a :) Po-skoro vyv Word-a :)

Ne moga da te razbera :( - Prosto si zapi6i fajla kato normalno txt i posle si go sloji v tekstovoto kare (i da ne zabravi6 kato go sloji6 v Quark-a, da mu smeni6 6rifta s niakoj, kojto ima kirilica :) Ako ne si si ka4il Update-to na Quark-a - napravi go.

Maj 6te6e da e po-lesno da mi prati6 doc fajla si, a az da ti vyrna gotovo qxd B)

Vsi4ko koeto mi predlaga6 sam go probval po 100 pati. Dnes oba4e sa6tite simvoli mi se poiaviha v interface na edna bg programa za osigurovki. Iavno ne6to mi se ebavat 6riftovete, 6toto kakavto i font s kirilica da sloja pak ne se promeniat.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...