Vento Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 1. Pioneer KEH-P8900R касетофон - върхът на сладоледа, 8-ма серия, графики, ОEL, RDS, 3 изхода от предусилвателя (предни/задни/бас), дистанционно, свети в 2 цвята (червено/зелено) в зависимост от колата - абе всички екстри - не могат да се изброят. Аз лично съм с такъв в моята кола и за нищо не го сменям - дори за последен модел Pioneer. Този, който продавам е ЧИСТО НОВ (слагал съм го само за 2 дни в една кола), може да му уредим и 1г. гаранция! Ако имате интерес - вижте му данните из нета или елате да ви покажа наживо моя и този който продавам. Естествено има и управление на CD-CHANGER! С електрически панел е (т.е. отваря се и се затваря с електромоторче, не пада от тежестта си!), мека механика, MOSFET 4x45W (4x27W DIN), Dolby B, разни видове еквалайзери и др. Наистина топмодел на Pioneer - модел е 2000г., но оттогава насам не е изкаран по-хубав модел. Сега даже няма вече 8ма серия, 7ма е най-голямата за касетофони. Навремето струваше 1,200лв. нов в магазина. Това е касетофон наистина за маниаци и хора, които са в час и разбират! Ако ви хареса ще договорим цената! СНИМКА: 2. Pioneer KEH-P6900R - също много добър модел касетофон, с малко по-малко екстри и функции (основно го няма шарения дисплей с графиките и анимациите). Употребяван, средно запазен - ЦЕНА - 180лв. СНИМКА: 3. Pioneer DEH-P2300R - CD-player модел 2001г., почти чисто нов, ЦЕНА: 180лв. 4. Pioneer GM-X622 - автоусилвател, данни има тук: http://pioneer.carclub.ru/power_amplifier/gm-x622.html , - работи от 1-8 Ома, LPF/HPF + Bass Boost, захранва 2 говорителя до 100W sinus или бас до 250W sinus. ЦЕНА: 230лв. 5. Pioneer GM-X602 - автоусилвател, същите данни като горния, но с 1 година по-стар дизайн. ЦЕНА: 220лв. 6. Pioneer GM-X402 - автоусилвател, 2x70W / 1x160W max. 2x55W / 1x125W DIN. Идеален за 2 елипси или кръгли говорителя със синус около 70W (или за предни говорители) или малък бас (около 150W). Има LPF/HPF и регулиране на баса и нивото на входа. Супер компактен като размери - около 25х20х5см. Добре запазен. ЦЕНА: 120лв. Ето му и снимка: 7. Баскаса (нова) с 2 говорителя Pioneer 10" модел TS-W255C - 2x700W/2x350W - ЦЕНА: 250лв. Имам и разни други неща, свързани с car-audio - който се интересува да ми пише на: dimiter78@abv.bg или на GSM: 0888/312639 Link to comment Share on other sites More sharing options...
splt-rmx Posted June 6, 2004 Share Posted June 6, 2004 Аз ще питам една приятелка за баскасата, щот тя си търсеше, а и касетофона пак и е pioneer, с две отзад тонколони JVC, и искам да питам да се върже тоя касетофон към тая баскаса иска ли се нещо още като усилвател примерно или ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted June 6, 2004 Author Share Posted June 6, 2004 Да, трябва усилвател, защото вграденият в касетофона е слаб. Е, аз имам достатъчно усилватели - един за около 200лв. ще е точно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted June 9, 2004 Author Share Posted June 9, 2004 3. Pioneer DEH-P2300R - продадено! Айде на другите.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosho_ Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Pioneer KEH-P8900R - CENA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Ако поразмислите малко за цените за касетофончетата, пишете - трябва ми такова животно. Ама да ми искате по 180-200 лв. за касетофон - все пак сме 2004г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Ако поразмислите малко за цените за касетофончетата, пишете - трябва ми такова животно.Ама да ми искате по 180-200 лв. за касетофон - все пак сме 2004г. Ako razbirash malko niama da mrunkash,che ti e skupo!Tia kasetofoni vadiat po hubav zvuk ot mnogo CD,koito v momenta zalivat pazara....a za moshnost da ne govorim.....MOSFET..prosto si kazva dumata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 predlagam 50 leva za GM-X402 :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted June 12, 2004 Author Share Posted June 12, 2004 Хахаха - аман от палячовци ей!!! "Ама да ми искате по 180-200 лв. за касетофон - все пак сме 2004г. " - пич колко да ти искам за нов, който в магазина е бил 1,200лв.?! Може би 12,50лв.?? Като не сте в час, АМА ХИЧ - поне си трайте и не се излагайте... b4ur2m - явно нищо не ти трябва, просто си уплътняваш свободното време! weasel - ако ми осигуриш по 60-70лв. GM-X402, който да работят - ПЛАЩАМ КЕШ над 10 бройки? А отворко? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 отворко :> emi uspeh togava, ---edit--- kato cheta dolniq post se seshtam, che v momenta pisha na klaviatura, koqto e struvala okolo 200-300$, kogato e bila nova.. prez 1987 godina :) da ne govorq, che imam pc server, koito e struval okolo 10 000-15 000 gushtercheta, kogato e bil nov, prez 1997-1998 godina, a kym dneshno vreme, ne moje da se prodade i za dve nuli po-malko :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 в магазина е бил 1,200лв. Сори за офтопика, ама и моя телефон беше 400лв, ама сега е 180лв нов и 150лв втора ръка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trilist Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 kaji kade moa da doida da kupuvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 Хахаха - аман от палячовци ей!!! "Ама да ми искате по 180-200 лв. за касетофон - все пак сме 2004г. " - пич колко да ти искам за нов, който в магазина е бил 1,200лв.?! Може би 12,50лв.?? Като не сте в час, АМА ХИЧ - поне си трайте и не се излагайте... b4ur2m - явно нищо не ти трябва, просто си уплътняваш свободното време! палячо си ти ве пич!!! Мен кво ме грее че вади по добър звук ит някои от новите CD-та като аз нямам нито една касетка в къщи и ще го ползвам като най-обикновенно радио. Ми 12,5 не ама 40-50 лв мога да ти дам. #офф Ти ако искаш мога да ти продам ЛАДА 2105 за 8500лв все пак съм я взел чисто нова за 9000лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted June 15, 2004 Author Share Posted June 15, 2004 Хахаха - наистина весело! Ходи се затреляй някъде и стига се излага... Сложи си едно МP3 за 200лв. и си мисли, че имаш "музика", не ме занимавай с глупости. Ако беше светнат поне малко - щеше да знаеш, че касетофон + чейнджер е НАЙ-ДОБРАТА комбинация, ама кой да ти каже... Няма смисъл повече да коментираме - просто като нямаш интерес... А ако Лада-та 2105 е на 0км. и няма изгнило ти я плащам на 8.000 на момента! Ама няма да е - така че спестете си warn и не пишете тъпотии. Никой не ви кара насила да купувате, още повече, че ДОРИ си нямате най-бегла представа за какво става дума! P.S. Pioneer KEH-P6900R е продаден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo03 Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 Taka ili ina4e 6uma v 99.99% ot kolite e na takova nivo 4e ne e nujno da ima6 nai-dobroto. Prosto za6toto okolniq 6um razvalq vsi4ko. Vento, edin zavodski mp3 player s 20 GB hard napraven za kola e mnogo po-dobra investiziq otkolkoto tvoite kasetofon4eta i playeri. Az li4no ne haresvam 200W muzika v kolata, 10-20W v malko prostranstvo sa si extra. Pove4e ot tova ne dostavq udovolstvie, a pre4i, i nqma nikoi koito kara pove4e ot 5min na takava muzika. A ako nqmate dobri govoriteli, minete kym nqkoq morga i si potyrsete kolonki. Za 15 lv si vzeh 2 ot BMW i svirat extra, makar 4e sa malka mo6tnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 Moito 6950 oshte se prodava! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted June 16, 2004 Author Share Posted June 16, 2004 JoroBoy - колко пари? И това е SuperTuner - дубайско нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 gogo03 kefa ot caraudioto ti idva nai ve4e ot tova che znaesh che mojesh da usilish i da podludish si4ki naokolo s mo6ten zvuk.Ne 4e ne e kef ako bassa e soliden ama..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 JoroBoy - колко пари? И това е SuperTuner - дубайско нали? Ami beshe v edna kola dokarana ot Germania!Prosto e perfektna mashina,no ti iavno go znaesh....Super Tuner i.t.n. ....cenata e 200leva kakto sum kazal po gore vurvi si zaedno s distancionno i kalufche za panela!Izglejda kato nov samoche triabva da mu zabursha malko praha,che ne sum go slagal ot 2 sedmici....prosto niamam hubava antena,a i kolonite sa mi v guza! Cenata ne podleji na komentar za po malko pari ne bih se razdelil s tova biju!....tova e tehnika za hora koito razbirat ot hubav i moshten zvuk....tezi,koito mrunkat,che im e skupo prosto ne sa go vijdali v deistvie......puk da ne govorim za cvetnia display,koito chestno kazano dosta razseiva shofiora s perfektnoto si izluchvane! Hheheheh baia reklamka mu napravih,ama tia si e oprvadana za razlika ot boklucite po magazinite! BTW sega vijdam,che niakoi mi e iztril posta,samo deto ne se seshtam zashto?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.