Jump to content
BulForum.com

Продавам/Заменям марково полу PC

Recommended Posts

След ъпгрейд на един приятел, ми остана за продаване ето тези кутия, дъно и захранване ---> 1488956E.jpg

Всичко си работи безпроблемно, просто решихме да преместим останалите части от PC-то на друго по-ново дъно и изправена кутия с по-мощно захранване ;)

Характеристиките на дъното могат да се видят ТУК.

Първият вариант на офертата е да продам полу-конфигурацията на твърда цена от 45 лв.

Вторият вариант, който ме устройва повече, е да го разменя за KIT 2x1 GB DDR2 800 MHz RAM. Не държа на марка, даже предпочитам ако плочките са марка Elixir с чипове Nanya, тъй като сегашните ми RAM-ки са такива :) Естествено ако цената на плочките е по-висока от посочената за комплекта, който продавам, ще има доплащане от моя страна, но в рамките на разумното ;) Държа паметите да са тествани или да ми се даде поне 1 ден време за тест!

Към конфигурацията мога да добавя и една плочка 512 MB DDR2 400 MHz RAM (Samsung), но само по желание на купувача. И тогава цената ще е 50 лв.

Не работя с куриери! Обявата важи само за Пловдив! При интерес ми пишете тук в темата или на ЛС :)

Второто условие на обявата отпада - вече важи само продажбата на комплекта (БЕЗ RAM-а)!!!

Цената все още е същата и е твърда! ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...