chorbaka Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Купувам джанти за Хонда Сивик ,14 цола междуболтово разстояние 4х100 ,вътрешен отвор 55-56мм. Не съм решил още дали да са железни или алуминиеви ,така че приемам всякакви оферти. Гуми не ми трябват ,само джанти. За връзка с мен тук във форума или може на скайп:chorbaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorbaka Posted April 9, 2010 Author Share Posted April 9, 2010 Като знам че дупките ми действат като магнит се отказах от алуминиевите джанти, така е чакам предложение за железни ,а ако са със тасове още по добре. Мога да дам 60-70 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorbaka Posted September 27, 2010 Author Share Posted September 27, 2010 Наближава зима ,а аз още си имам само един комплект джанти и всяка есен и пролет давам излишни пари за монтаж и демонтаж на гумите. Така че чакам предложения за железни джанти 4х100 R14 с отвор 56mn , може да са с летни гуми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorbaka Posted October 4, 2010 Author Share Posted October 4, 2010 закупени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.