Mama Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 Та, хора, моля Ви се, драснете един ред, че малко се обърках... Правя си аз директория за ъплоуд, качвам, качвам в нея и след някой ден вече я нама във flashFXP. Мн ми е неудобно така - всичко трябва да се разпръсва на хиляда места. И още по-важно: след като кача нещо, search-а не може да го намери в близките десет години. Не съм върл uploader, но предполагам, че става така заради разделението FTP/HTTP, абе надявам се, че е временно . Ако някой знае какъв е проблемът, моля да ме светне . Мерси предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 има вероятност, ако не качваш по правилата, някой да ти трие каченото ти въобще чел ли си Правилата ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 Правила за Upload - (натисни ме) Правила на Форума - (натисни ме) - прочети и това, за да си напълно запознат. Както ти пише kicko - най - вероятно нещо не правиш както е по правилата - я не си слагал точки, вместо интервали, я си си направил собствена папка и там слагаш всичко. Запознай се с горепосочените правила, така и на теб ще ти е по - лесно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velikiat Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 Само за сведение ще кажа , че той чете правилата цял час по информатика, след това и цял час по ФАР, да не говорим колко ги е чел у тях си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 Правя си аз директория за ъплоуд, качвам, качвам в нея и след някой ден вече я нама във flashFXP. Мн ми е неудобно така - всичко трябва да се разпръсва на хиляда места. Sadeiki ot tova koeto si pisal : mai ka4vash vsi4ko v edna directoria : napravenata ot teb:)) Mi niama da vidish kakvo si ka4val ako pravish taka:) Pro4eti vnimatelno pravilata za upload ,pak i pravilata na foruma, TAZ ti e dal linkove kam tiah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Posted June 5, 2004 Author Share Posted June 5, 2004 Мерси за мнението, ама тва, че качвам всичко в една директория нищо не значи. Директорията е в pictures и в нея има само pictures Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Posted June 5, 2004 Author Share Posted June 5, 2004 Абе напоследък има всевъзможни проблеми в тоя warez, така че по-добре да не си блъскам главата по тях, щото ще има да блъскам... А-а-а, не е хубаво т'ва - оценката пада Хубаво де, не бях чел правилата на Форума, но тези за upload съм ги прегледал отдавна. Надявам се да не правя повече грешки . Мерси за отговорите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 procheti pravilata na forum - dva posta edin sled drug ne sa ot nai-hubavite neshta tuk, polzvai butoncheto edit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.