batepanko Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Значи търся cd за кола цената е определяща Link to comment Share on other sites More sharing options...
NACles Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 приятел в този раздел нещата се предлагат не се търсят. Има си отделен раздел за търсенето Link to comment Share on other sites More sharing options...
batepanko Posted April 3, 2010 Author Share Posted April 3, 2010 Ок извинявам се за стореното от мен ако има някакво наказание сам склонен да го изтърпя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krovuel666 Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Имаш ЛС пи4 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Не знам кой има ЛС, ама ти май не си запознат с точка 13 от правилата? 13. Забранени са изолирани постове, несъдържащи никаква конкретна информация относно сделката, от сорта "имаш мейл", "имаш ПМ", "Пиши ми на скайпа" и т.н. По преценка на конкретния модератор, такива постове е възможно да доведат до warn и moderated още при ПЪРВО провинение, така че моля - вземете го предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krovuel666 Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Не знам кой има ЛС, ама ти май не си запознат с точка 13 от правилата? Съжалявам за нарушаването на правилата . Sony Xplod CDX-GT220 FM/CD aвторесивър Максимална мощност: 45W x 4 USB вход RDS тунер DRIVE-S шаси EQ3 Stage II звукови настройки S-MOSFET усилване Фронтален 3, 5mm вход за портативно аудио. Telephone mute 1 x RCA Pre-out, Sub Switch за управление на Subwoofer Цена 130 лв. Може и лек коментар , пред теб ще го сваля от колата . Ако имаш интерес пиши . Link to comment Share on other sites More sharing options...
canada Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=82073&hl=np9050 Link to comment Share on other sites More sharing options...
batepanko Posted April 7, 2010 Author Share Posted April 7, 2010 Намерено темата за изтриване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.