vamfan Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 1. ONKYO LIMITED EDITION -KUARTZ FM/AM TUNER T-411RDS -INTEGRATED STEREO AMPLIFER A-911 MADE IN JAPAN снимка отпред отзад цена 200лв продадено 2. колони SCHNEIDER 3 лентови с бас рефлекс 8ома, незнам колко вата, не пише отпред отзад цена 160лв 3. мини система AIWA LCX-110EZ без дистанционно, колонките не са оригинални имам различни комплекти , които си харесате ПРОДАДЕНА отпред отзад цена 50лв 40 ,може и без колони за 35лв 30 4. мини сстема PHILIPS MP3 MCM 390/22 ПРОДАДЕНА без дистанционно, колонките не са оригинални имам различни комплекти , които си харесате отпред отзад цена 60лв 50, може и без колони за 45лв 40 5. мини система SONY PMC303L MADE IN KOREA без дистанционно, колонките не са оригинални имам различни комплекти , които си харесате отпред отзад цена 65лв 55, може и без колони за 50лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Извинявай би ли дал малко повече информация за Онкиото, ватове и омове на усилвателя, какво чете плеъра и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Имам интерес от мини система AIWA LCX-110EZ, и тъй като имам оригинални AIWA колонки,останали от подобна мини-системка, не са ми нужни такива..... Въпроса ми е каква е цената без колонките ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 "колонките не са оригинални имам различни комплекти " Привет. А мен ме интересуват само колонки продаваш ли? Или,ако колегата вземе само уредбата,аз бих взел колонките? Пиши на лични да се разберем евентуално Link to comment Share on other sites More sharing options...
krezzz Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 И аз искам цена за Philips без колонки, поради наличието на Altec Lansing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted April 10, 2010 Author Share Posted April 10, 2010 добавям 6. музакална система AIWA S22 всичко рабои, без колони и дистанционно снимка цена 45лв 7. рисивър (тунер с усилвател) PIONEER SX-102 продаден снимка отзад made in JAPAN цена 120лв няма врътка за усилването и баланс, някви трябва да си купите по 1-2лв са предполагам всичката техника е купувана от Германия и произведена за там Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted April 23, 2010 Author Share Posted April 23, 2010 № 3 ,4 ,5 може и без колони съответно съм коригирал цените много желещи за без колони, а да ви видя сега №7- ПРОДАДЕН Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted June 9, 2010 Author Share Posted June 9, 2010 за 3,4 и 5 нови цени Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted June 14, 2010 Author Share Posted June 14, 2010 N 1 продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted June 24, 2010 Author Share Posted June 24, 2010 N3 30 лв N4 40лв цените са без колони, само мини системата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.