Legop4o Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 Ne znam koj e uploadval MechWarrior 4, ama sys sigurnost na vtorija disk vsichki failove v /resource/maps ne bachkat i mi davat CD error. Posle menutata i filmchetata trygvat, no ne i igrata Sto stava taka i mozhe li da se opravi njakak??? Thanks predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 Ne znam koj e uploadval MechWarrior 4, ama sys sigurnost na vtorija disk vsichki failove v /resource/maps ne bachkat i mi davat CD error. Posle menutata i filmchetata trygvat, no ne i igrata Sto stava taka i mozhe li da se opravi njakak??? Thanks predvaritelno dam i pri men be6e taka .. nz ot kakvo moje da e .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAH4O Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 pri men daje i na purvia disk ima edin fail deto ne ba4ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkad Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 ok ok ako nqkoi mi obqsni kak se uploadwa igra 6te vi q ka`a kato fen na tema mech'ove prosto surze ne mi dawa da w ostawq ei taka navolqta na sutbata . ina4e e drugo da si upravlqva6 Shadow Cat'a w boino pole ot giganski ma6ini wulrajeni s lazeri i raketi ili napro da si go kajem 3-4 Atlasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAH4O Posted June 8, 2004 Share Posted June 8, 2004 ok ok ako nqkoi mi obqsni kak se uploadwa igra 6te vi q ka`a kato fen na tema mech'ove prosto surze ne mi dawa da w ostawq ei taka navolqta na sutbata . ina4e e drugo da si upravlqva6 Shadow Cat'a w boino pole ot giganski ma6ini wulrajeni s lazeri i raketi ili napro da si go kajem 3-4 Atlasa pravilata moje6 da gi vpro4ete6 tuk 10x predvaritelno za usiliqta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkad Posted June 8, 2004 Share Posted June 8, 2004 !0x Tva mi trqbva6e convertvam i uploadvam do 2-3 dena Sorry imam baven net Ejouy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted June 8, 2004 Author Share Posted June 8, 2004 Bravo pi4, super si! Battletech RULEZZZZ! (vizhte mi avatara ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted June 8, 2004 Share Posted June 8, 2004 !0x Tva mi trqbva6e convertvam i uploadvam do 2-3 dena Sorry imam baven net Ejouy ei mnoo mersi maina taq igra .. ot kolko vreme q iskam predstava si nqma6 .. sq q mu4a tyka na eMule-to . .ama mnoo bavno i nz dali izob6to 6te stane 10xz Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 9, 2004 Share Posted June 9, 2004 Tyi kato i az si skysah nervite s Disk 2 svirnete kato go kachite rabotesht da znam i az da go opyna Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted June 9, 2004 Share Posted June 9, 2004 are we dude kakvo napravi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkad Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 are we dude kakvo napravi ? A de kakvo napravih konvertnah go i se opitvam ve4e 2'ri de da go uploadna i napravo po4vam da se vbesqvam izpisva mi niqkvi problemi s vruskata ili Can not conect to server lele naprovo 6a se izqm moje bi trqbva da pitam v foruma ako nqkoi znae kakvo da napravq za6toto I'm out of ideas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkad Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 ok razqsniha mi tva onva i po4vam upload taq ve4er Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted June 11, 2004 Share Posted June 11, 2004 az ka4vam nqkakav pack .. mech pack 6te ka4a su6to i Mech Warrior 4: Mercenaries (koito v momenta se svalq bavno no slavno btw .. tova li e nai noviq exp na igrata ili ? ako ne e kazvaite .. Arkad ti ka4i Mech Warrior 4 samo ne nqkakaf exp .. ai da q slojim taq igra nai nakraq na warez4eto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkad Posted June 11, 2004 Share Posted June 11, 2004 az ka4vam nqkakav pack .. mech pack 6te ka4a su6to i Mech Warrior 4: Mercenaries (koito v momenta se svalq bavno no slavno btw .. tova li e nai noviq exp na igrata ili ? ako ne e kazvaite .. Arkad ti ka4i Mech Warrior 4 samo ne nqkakaf exp .. ai da q slojim taq igra nai nakraq na warez4eto ti koi ftp client izpolzva6 ???6tot moiq e a broken down pice of #*#@ Sori 4e vi bavq tolkova pi4ove ama do sega ne sum upladval ili izpolzval FTP dori ne znam IP to na wareza mnogo mi e kofti 4e stava taka ama do kato ne se naou4a da gi izpollzvam i nai ve4e nau4a IP'to 6te vi zabavq o6te malko Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 nz az sled kato pro4etoh tutorial-a za upload dosta burzo se nay4ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkad Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 give me the basicks dori nnz kade da vzema IP to na saita ??? 4ak mi e ne odobno Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Thug-Life]2Pac Posted August 9, 2004 Share Posted August 9, 2004 kvo stana ima liq rabote6ta igrata 4e i az svalih MechWarrior 4 i na men na parviq disck mi pravi 1 problem a na vtoriq napravo se oliva Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 Ахх, кво й има на тая игра??? Първи диск, точно преди да поиска втори дава грешка , на втори май даде повече грешки от колкото файла качи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 Ахх, кво й има на тая игра??? Първи диск, точно преди да поиска втори дава грешка , на втори май даде повече грешки от колкото файла качи... <{POST_SNAPBACK}> Ми чети бе по горе в темата си пише- прецакана е от сякъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Ми чети бе по горе в темата си пише- прецакана е от сякъде <{POST_SNAPBACK}> Да, прочетох. Уж новия upload бачкал. Ц-ц-ц, сигурно е яка играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted September 13, 2004 Author Share Posted September 13, 2004 waaaaaaaaaaa, tyyypoooo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Thug-Life]2Pac Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 ta 6te q vidim li rabote6ta igrata ili da spra da q 4akam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 2Pac,Sep 13 2004, 16:52 PM]ta 6te q vidim li rabote6ta igrata ili da spra da q 4akam ? <{POST_SNAPBACK}> не .. от незнам кога я чакам поне в някое бг фтп да се появи ... така и не успях да я дръпна от мулето (задръстваше трафика и от мрежата почнаха да викат ) май няма да я видим дано да излезе нещо ново от серията и да се сетят да я сложат .. Едит: опа имам Цд 2 ама само то не стига Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted May 11, 2005 Author Share Posted May 11, 2005 Почти 1 година по-късно: Хора, моля ви, умирам, кажете ми откъде да го намеря тва, готов съм дори да се науча да работя с п2п или торент (все още упорито държа тези неща далеч от компа си... леле, каква съм консерва...) САМО да мога да играя това. Иначе отивам да си я купя! (каква заплаха, а?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 v torrent sita na datata q ima viz tam ili v kraen slu4ai kupi si q,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.