Jump to content
BulForum.com

MechWarrior: Vengeance

Legop4o

Recommended Posts

Ne znam koj e uploadval MechWarrior 4, ama sys sigurnost na vtorija disk vsichki failove v /resource/maps ne bachkat i mi davat CD error. Posle menutata i filmchetata trygvat, no ne i igrata :cry :cry :cry

Sto stava taka i mozhe li da se opravi njakak??? :confused :confused

Thanks predvaritelno :)

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply
Ne znam koj e uploadval MechWarrior 4, ama sys sigurnost na vtorija disk vsichki failove v /resource/maps ne bachkat i mi davat CD error. Posle menutata i filmchetata trygvat, no ne i igrata :cry  :cry  :cry

Sto stava taka i mozhe li da se opravi njakak???  :confused  :confused

Thanks predvaritelno :)

dam i pri men be6e taka .. nz ot kakvo moje da e ..

ok ok ako nqkoi mi obqsni kak se uploadwa igra 6te vi q ka`a kato fen na tema mech'ove prosto surze ne mi dawa da w ostawq ei taka navolqta na sutbata :cry . ina4e e drugo da si upravlqva6 Shadow Cat'a w boino pole ot giganski ma6ini wulrajeni s lazeri i raketi ili napro da si go kajem 3-4 Atlasa :sayjin

ok ok ako nqkoi mi obqsni kak se uploadwa igra 6te vi q ka`a  kato fen na tema mech'ove prosto surze ne mi dawa da w ostawq ei taka navolqta na sutbata  :cry  . ina4e e drugo da si upravlqva6 Shadow Cat'a  w boino pole ot giganski ma6ini wulrajeni s lazeri i raketi ili napro da si go kajem 3-4 Atlasa  :sayjin

pravilata moje6 da gi vpro4ete6 tuk

10x predvaritelno za usiliqta

!0x Tva mi trqbva6e convertvam i uploadvam do 2-3 dena Sorry imam baven net Ejouy :punk

ei mnoo mersi maina taq igra .. ot kolko vreme q iskam predstava si nqma6 .. sq q mu4a tyka na eMule-to . .ama mnoo bavno i nz dali izob6to 6te stane 10xz :love

are we dude kakvo napravi ?

:angry1 A de kakvo napravih konvertnah go i se opitvam ve4e 2'ri de da go uploadna i napravo po4vam da se vbesqvam izpisva mi niqkvi problemi s vruskata ili Can not conect to server :confused lele naprovo 6a se izqm moje bi trqbva da pitam v foruma ako nqkoi znae kakvo da napravq za6toto I'm out of ideas :angry1

az ka4vam nqkakav pack .. mech pack 6te ka4a su6to i Mech Warrior 4:

Mercenaries (koito v momenta se svalq bavno no slavno :) btw .. tova li e nai noviq exp na igrata ili ? ako ne e kazvaite .. Arkad ti ka4i Mech Warrior 4 samo ne nqkakaf exp .. ai da q slojim taq igra nai nakraq na warez4eto :)

az ka4vam nqkakav pack .. mech pack 6te ka4a su6to i Mech Warrior 4:

Mercenaries (koito v momenta se svalq bavno no slavno btw .. tova li e nai noviq exp na igrata ili ? ako ne e kazvaite .. Arkad ti ka4i Mech Warrior 4 samo ne nqkakaf exp .. ai da q slojim taq igra nai nakraq na warez4eto ti koi ftp client izpolzva6 ???6tot moiq e a broken down pice of #*#@

Sori 4e vi bavq tolkova pi4ove ama do sega ne sum upladval ili izpolzval FTP dori ne znam IP to na wareza mnogo mi e kofti 4e stava taka ama do kato ne se naou4a da gi izpollzvam i nai ve4e nau4a IP'to 6te vi zabavq o6te malko :(

• 1 month later...

Ахх, кво й има на тая игра??? Първи диск, точно преди да поиска втори дава грешка :angry1 , на втори май даде повече грешки от колкото файла качи...

Ахх, кво й има на тая игра??? Първи диск, точно преди да поиска втори дава грешка :angry1 , на втори май даде повече грешки от колкото файла качи...

Ми чети бе по горе в темата си пише- прецакана е от сякъде :angry:

Ми чети бе по горе в темата си пише- прецакана е от сякъде :angry:

Да, прочетох. Уж новия upload бачкал. Ц-ц-ц, сигурно е яка играта.

• 5 weeks later...
2Pac,Sep 13 2004, 16:52 PM]

ta 6te q vidim li rabote6ta igrata ili da spra da q 4akam ?

не .. от незнам кога я чакам поне в някое бг фтп да се появи ... така и не успях да я дръпна от мулето (задръстваше трафика и от мрежата почнаха да викат ;) ) май няма да я видим дано да излезе нещо ново от серията и да се сетят да я сложат ..

Едит: опа имам Цд 2 ;) ама само то не стига :(

• 7 months later...

Почти 1 година по-късно:

Хора, моля ви, умирам, кажете ми откъде да го намеря тва, готов съм дори да се науча да работя с п2п или торент (все още упорито държа тези неща далеч от компа си... леле, каква съм консерва...) САМО да мога да играя това. Иначе отивам да си я купя! (каква заплаха, а?) :cry :cry

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...