Jump to content
BulForum.com

Just Cause 2

INCINERATOR

Recommended Posts

Игрицата е много хубава. Малко управлението ми беше терсене в началото, но се свиква. Иначе като геймплей е супер. Не бях играл игра с толкова голяма свобода на действие. Графиката също е на много високо ниво. И поне при мен всичко е на макс и върви идеално т.е. явно е оптимизирана добре.

Първата не съм я играл, но тази ми стана фаворит от играните в последната година игри.

On 3/30/2010 at 3:58 PM, INCINERATOR said:

Някой пробва ли я тази игрица? На мен нещо не ми тръгва. Пък не е като да не покривам изискванията.

Ако си с ХР забрави. Не поддържа ДХ9.

дам, играта иска windows 7 и е доста готина :D чупиш, рушиш, унищожаваш :D

готина е, приятно ме изненада.

On 3/31/2010 at 7:53 AM, KILLERINCHO said:

Да бяхте написали каква е тая игра, за какво се разправя, линкове ала бала. Много слаб топик стартър :)

http://zamunda.net/details.php?id=214911&hit=1 Линк към Замунда

jc2.jpg

Rico Rodriguez се завръща за нова ударна доза експлозивен екшън с повече каскади, превозни средства и оръжия от преди на остров Panau, простиращ се на над 1000 квадратни километра и предлагащ разнобразни околни среди –пустинни местносни, гъсти джунли и дори заснежени върхове. На играчите отново е дадена безпрецедентна свобода да се продвижват из огромния, отрорен свят и да се справят със задачите си в избран от тях порядък и по предпочитан от тях начин. А задачи няма да липсват – островната нация на Panau е арена на вражди и открити сблъсъци между различни престъпни банди, които обаче бледнеят пред действията на безмислостния диктатор Baby Panay, чиято репресивна машина държи в подчинение собствения му народ. Сред този привидно стабилизиран хаос старият ви приятел и наставник Tom Sheldon безследно изчезва със секретна информация и големи суми пари, собственост на Агенцията. Уменията на Rico Rodriguez отново са високо ценени и търсени. Предстои рискована мисия, която ще разтирърси острова.

Играта е доста добра. Изиграл съм към 4 часа и все още не съм обиколил и 1/2 от цялата карта.

До някъде напомня на GTA+Prototype, смесица м/у двете игри

Преинстал на играта или драйвери, DX10 да сложиш на ново?

On 4/2/2010 at 9:52 AM, INCINERATOR said:

Писна ми да преинсталирам драйвъри, directx и играта - delete.

Ще пропуснеш заглаваие което си заслужава...

Защо не кажеш какво означава "не става". Защото явно има нещо не наред при теб. При мен, а като гледам и при останалите тръгва без никакви забележки.

Аз имам 3 часа геймплей, и не знам дали съм минал и 1/20 от мисиите. Просто идеалната игра за разпускане - даже и да не си на мисия, пак можеш да се гърмиш с местната власт и да се забавляваш.

On 4/2/2010 at 11:55 AM, INCINERATOR said:

Машината е:

Windows 7 64bit, 4gb ram, intel core2duo 2.66 ghz, nvidia 8600gts и нищо не става като цъкна на лаунчера да избира език.

Предполагам си направил каквото трябва с копирането на съдържанието на папка SKIDROW.

Гледам обаче, че в минималните изисквания пише: 8800, а ти си с 8600 !

Гледам и в Замунда доста хора се оплакват от същото: дават Launch и нищо - много вероятно е и те да не са покрили минималните изисквания и после да се сърдят.

Играта ми се струва с RPG елементи... Доста интригуващо започва, гледах трейлър в ютръб и като взема 8800 - сигурно ще я подложа на тест :)

Друго хубаво е, че няколко мисии ги играя по няколко пъти - не е като да почна и без проблем до края - както са много игри. Тук си ти се опъват, а на места сериозно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...