Jump to content
BulForum.com

Купувам следните работи

Recommended Posts

Купувам следните работи:

1.Стари мобилни телефони преди 2002година .Цена 5-15лева според състоянието им.

2.Търся за части Нокия 8850 условие да работи не ме интересува зарядно състояние на панел и състояние на батерия

3.Търся за части Sony Ericsson T600 интересува ме най вече антената с капака отзад.Условие неработещ не ми трябва зарядно и батерия

4.Търся батерии за Нокия 8810 и Нокия 9110

5.Търся зарядни за NEC DB 4000 или 4100 както и старо ериксонско оригинално зарядно

6.Търся и някъкъв обикновен скенер за документи който да работи

Всички цени по договорка.Хайде изровете старите вехтории от шкафовете

За контакт тук ЛС или е-мейл ognian.paskalev@abv.bg

"Купувам следните работи:

1.Стари мобилни телефони преди 2002година .Цена 5-15лева според състоянието им."

Здравей,мога да ти предложа следните модели-по една бройка:

1. Alcatel OT 311 ,2001г. напълно изряден,със зарядно,батерията кара 2 дни на стендбай.

цък

2. Motorola T180 , 2000г. напълно работещ, със зарядно, батерията е за смяна

цък

3. Motorola T720i ,напълно работещ,със зарядно,батерията кара 7 дни на стендбай. цък

4. Filips - една стара тухла от типа на мобифоните,със зарядното-абсолютно неработещ :laughing:

Имам Нокия 8850

работеща без проблеми,с чисто нова батерия на 2 месеца и с леки забележки по предната част на панела но все пак я имам от ноември 2001г

пълен комплект със зарядно и хендсфри.

Търся и 35лв. но може да се разберем ако си сериозен.

П.С. не влизам много често тук за това ако имаш интерес 0898/735067 или 0885/845505 (може да ми пратиш 3-4стрели и ще ти се обадя)

ПРОДАДЕНА

imam multifunkcionalno ustroistvo 3 v 1 printer skener i kopir ako te interesuva pi6i SMS na 088 333 92 98 ili mi zvunni nqma sin cvqt a ne mi se davat 12 lv za ne6to koeto ne izpolzvam ve4e ima si i garanciq o6te 11 godina tursq mu 30 lv tvurdo i ka6ona dori mu pazq modela e Epson DX4450

Аз предлагам Сименс М35 М35 имам и този алкател С652 сименсът работи безпроблемно а алкатела също работи но дисплея често изключва. Ако си заинтересуван ЛС :) поздрави

Имам 8850 - включва, намира обхват, работи и гасне. Панелите не са хубави, давам е без зарядно и батерия - 20лв.

Искам го каде се намираш

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...