Stenli Posted September 23, 2010 Author Share Posted September 23, 2010 Ами събираме се, ама аз се отказах да пиша във форума, тъй като никой не идва :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corrino Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Ако ви трябва човек - пиши, ще следя темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 23, 2010 Author Share Posted September 23, 2010 евентуално ще ти драсна лично за другата седмица, тъй като вчера играхме :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Драскай по едно и на мен. Аз във форума не влизам, но то праща e-mail. Аз принципно би трябвало да съм сериозен и съм винаги навит за мач. Ония път просто излезе пътуване в последния момент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 24, 2010 Author Share Posted September 24, 2010 оо жоро, ти си ми задължителен, щото имам голямо желание да направим една сборка на ветераните Значи другата седмица и двамата очаквайте включване от мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Я драснете и на мен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Това за кога ? Ако е събота или неделя или петък съм за едит:явно ще е другия път Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 24, 2010 Author Share Posted September 24, 2010 Не, става въпрос за мачове през седмицата, където свободни места има много рядко и много малко - макс 2-3. Аз имам желание и възможност за един мач и в петък или събота, но трябва основната група от играчи да е от форума или ваши познати, тъй като момчетата, с които играем през седмицата, събота и неделя нямат възможност да дойдат :< Така като последно да кажа, че сме запазили игрище за сряда 18:00 в кв. "Христо Смирненски" зад МГ-то. Обещавам в понеделник да пиша на Георги, Пешо и колегата, който също изяви желание, ако има свободни места (вероятно ще има като знам каква е организацията) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 1, 2010 Author Share Posted October 1, 2010 Запазили сме игрище за утре на "Оптимум" в 16:00 като остана едно свободно място, ако някой има желание да ми драсне едно ЛС, за да спрем да търси човек. От форума ще присъстват Antares, kotora, Obradors и letalis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Аз май ще съм вратар, че след вчера - всичко ме боли :] Ще видим де - до следобеда може да се пооправя малко :] П.П. кое игрище сте запазили? И нали става въпрос за игрищата до мебелна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Тъкмо на нас не ни се пази Да игрището е зад мебелна къща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Ако ви трябва още един човек мога да дойда, с Пешо се познаваме не пречи и с други да се запозная Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Кофти инцидент. Коле, пиши к'во е станало с чиляка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Чиляка е добре.Като си тръгвахме щяха да ходят да му снимат главата.Просто ще си почива 1 седмица и ще е като нов Едит:като са слезнали от линейката той е казал че бием служебно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 2, 2010 Author Share Posted October 2, 2010 Много се радвам, че е добре, все още не съм на себе си след тоя инцидент. Запазихме игрище за другата събота отново в 16:00 часа, но моля ви пишете на Иво (letalis), поне за сега не ми е до организация на футбол. едит: след това седнахме с някой от момчетата да пийнем нещо и там човекът който се явява управител или и аз не знам каза, че това не е първия подобен инцидент в залата. Малко е нужно да се обезопасят тея колони, но явно на шефовете им се виждат много 1000лв за един по-сериозен дунапрен или нещо подобно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Коле, резултата си беше 1:0 за нас и без това Краси, не мисля, че са толкова скъпи дюшеците. Жоро по може да знае, за състезанията по mini DH имаше такива дюшеци по някои от дърветата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 2, 2010 Author Share Posted October 2, 2010 Дадох примерна цена, не смятам, че каквото и да се сложи би надхвърлило хилядарка, а реално тези пари ги вадят за 2-3 дена :| Доколкото разбрах и съфорумника the undеrtaker е имал неприятни спомени от залата Пешо, драсни ми тея дни на лично твоя скайп, за да можем да комуникираме онлайн Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Доколкото разбрах и съфорумника the undеrtaker е имал неприятни спомени от залата Доколкото разбрах му се е случвало подобно нещо и на него. Не разбрах дали е точно в тази зала или не :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 радвам се за младежа. Аз играя два пъти седмично в тази зала, и съм виждал подобни неща аз също съм пострадвал при подобни инциденти. В Пловдив няма зала пригодена за футбол, за съжаление. За следващата събота има време ще пиша дали ще имам възможност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 За другия път нека до Четвъртък всеки да си каже,ще идва или не,за да се преброим!Защото ако не се съберем,да се търсят още хора,да има време за реакция.Игрището е запазено още от сега! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 Офф аз мислех следващата събота да ходя да гледам шамбала ... Ще видя какво мога да направя по въпроса.И може би ще сме 2ма или 3ма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corrino Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 За другия път нека до Четвъртък всеки да си каже,ще идва или не,за да се преброим!Защото ако не се съберем,да се търсят още хора,да има време за реакция.Игрището е запазено още от сега! Това за кой ден става дума? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 3, 2010 Author Share Posted October 3, 2010 За събота от 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corrino Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Добре, бройте ме за събота от 16:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Оф, аз отпадам! Тотално забравих, че събота съм на РД в София. Съжалявам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.