Jump to content
BulForum.com

Купувам някои български компютри

Recommended Posts

Здравейте

Купувам следните български компютри:

ИМКО 1

ИМКО 2

Правец 8VC

Правец 8VM

Правец 8Е

Правец 8S

Правец 8Д

Правец 8А

Пълдин (всички модели)

МИК (всички модели)

МУК

PGC-6400

Правец 16H

Правец 16S (дъно CPU-12 Plus)

Правец 286/ЕС1838

ИЗОТ 1030C

ИЗОТ 1036C

ИЗОТ 1037C

ЕС1847

ЕС1862

и следните БЪЛГАРСКИ периферни карти и периферия:

Карта RGB за правец 8

Карта 80-кол за правец 8

РОБКО (всички модели)

Обявата е предимно за София, но приемам предложения от цялата страна.

Предложения с описание и цена, желателно и със снимки, на лично.

• 6 months later...

Здрасти имам ги повече от половината модели, защото и аз ги събирам, бая зор ще видиш за да ги събереш ако сега започваш...

Между другото какъв е пък този модел Правец 8VM? Да не би да имаш в предвид военната версия на Правец 8М?

Здрасти имам ги повече от половината модели, защото и аз ги събирам, бая зор ще видиш за да ги събереш ако сега започваш...

Между другото какъв е пък този модел Правец 8VM? Да не би да имаш в предвид военната версия на Правец 8М?

Здравейте

За Правец 8VM - да, доколкото знам му казват още военна версия. По принцип е Правец 8М с монитор и евентуално флопита в един корпус като на ИЗОТ 1031.

Иначе се надявам не всичко да е унищожено и да мога да ги намеря :)

Поздрави

Малко офтопик, но съм питал много хора тук в форума, които имат уж доста познания за Правец, но никой не ми даде еднозначен отговор ( в гугъл също не намиерих никаква информация ).Та става дума за ето този модел 1 2 Кой точно модел е този?Пише Правец 8А, но под това име се води съвсем друг модел :)

Малко офтопик, но съм питал много хора тук в форума, които имат уж доста познания за Правец, но никой не ми даде еднозначен отговор ( в гугъл също не намиерих никаква информация ).Та става дума за ето този модел 1 2 Кой точно модел е този?Пише Правец 8А, но под това име се води съвсем друг модел :)

Здравейте

Кутията е от Правец 16S а дъното си е 8А. Вероятно е събиран "часпром" някъде.

По принцип продава ли се? Ако да - на лични... :)

Поздрави

Здравейте

Кутията е от Правец 16S а дъното си е 8А. Вероятно е събиран "часпром" някъде.

По принцип продава ли се? Ако да - на лични... :)

Поздрави

Кутията си е неговата си оригинална.Купуван е от Пловдив от уж представителен :) магазин за годините ( мисля 94 някъде ).Доказателство е отделената клавиатура, която е копие на вградената при 8 битовите ПС-та. ( основната разликата от сегашните е, че няма Num Pad ).

Иначе не се продава ;)

П.С. Извинявам се за офтопика.

Извинявам се от любопитство искам да питам, за какво са ви?

А аз според теб за какво събирам метеорити и разни фосили на милиони години - нарича се "колекционерство". :)

Ще помоля да не ъпвате повече темата с офтопик въпроси...ако държите да обогатите общата си култура - ползвайте системата за лични съобщения.

• 8 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...