nacho75 Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Имам един стар настолен скенер които вече не ползвам от доста време. Моделът му е AVEC II E3 - форматът му е А4, еднопасов, плосък скенер с 300х300 dpi без интерполация. Работи на LPT порт и е старичък модел, затова и цената му е 20лв.За оглед (по куриери не си заслужава да го пращам, макар че ако някой настоява ще му го пратя) Пловдивп.п. скенерът е доста старичък и бих коментирал цената с някой сериозен мераклия Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 @Търся си скенер.Ако не си си продал все още скенера ще ми дадеш ли тел. номер за връзка,да се чуем? Имам един стар настолен скенер които вече не ползвам от доста време. Моделът му е AVEC II E3 - форматът му е А4, еднопасов, плосък скенер с 300х300 dpi без интерполация. Работи на LPT порт и е старичък модел, затова и цената му е 20лв.За оглед (по куриери не си заслужава да го пращам, макар че ако някой настоява ще му го пратя) Пловдивп.п. скенерът е доста старичък и бих коментирал цената с някой сериозен мераклия Търся си скенер.Ако не си си продал все още скенера ще ми дадеш ли тел. номер за връзка,да се чуем?Модератор: @kodi, за първия работен ден след празниците съм ти записал час при очен лекар - отивай, докато не е станало късно, че след време може да не забележиш и цяла обява.Сори много обяви,изтекоха ми о4ите и се полу4и това недоглеждане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.