Jump to content
BulForum.com

Тест: Зависими ли сте от Интернет?

lada_1500

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Този тест нещо не е много правилен аз изкарах 20 точки и на тези точки съответства: Опасността идва от понижената самооценка, която би ви попречила да се чувствате свободни в пряк контакт извън киберпространството. Лесният достъп до интернет и връзката на работата ви с него предразполагат към чести виртуални комуникации.

А мога да ви уверя, че единственото място в интернет, където прекарвам повече време това е този форум! И то го правя през деня когато съм свободен! И нямам никак понижена самооценка, дори точно обратното - което се стремя да променя! :)

27... аз между другото уча психология и този тест, от гледна точка на психологията може да се квалифицира само като губене на време.

Съгласен съм.Е аз не уча психология, но пак смятам, че е глупав и резултатите са заблуждаващи.

И аз реших да направя този тест и се оказа че май скоро ще съм зависима от Нета.Имам 37т,но има още време!Кво да се прави-днес не сам станала от PC-то.

24 точки...

Кво значи тва? :>

36 точки

Абе този тест прави голям смях. :) :) :)

15 т.

За вас няма опасност от пристрастяване към интернет. През повечето време сте здраво на земята, а моментните колебания в настроението ви не надхвърлят нормата.

Ми то 5 отговора са с 0 точки, а за да отговориш на всички останали въпроси и да получаваш по 1т.-е на това му казмам железен човек!

• 3 months later...

41 точки... май ще се лекуваме от интернет зависимост... :).

50 точки... пък аз се чудя като ми вземат компа или спре нета що ставам като дърво :D

Ако все пак някой смята, че е време да откаже нета, нека отиде в Китай. Хората там поне са помислили за лечението на зависими :woot

Започвам да се притеснявам. :huh: Няма да казвам на нашите че има такованещо, за да не ме закарат. :)

46 ма чесно казано тва е мноо глупаво, никой от форума не може да изкара по-малко от 16 :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...