Jump to content
BulForum.com

Тест: Зависими ли сте от Интернет?

lada_1500

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

39

Ама нещо не ми се види редовен тоя тест. Аз като ползвам интернет за работа - все пак трябва да пращам файлове и т.н, а и го ползвам в къщи щото ми е по евтино да говоря по скайпа,че брачедката е в София и не ми се дават пари за тел ме прави едвали не пристрастен !!! И т.н и т.н

Тая анкета....... глупавичка ми се вижда. Аман от психолози. Сигурно скоро пак същите психолози и психоаналитици ще ни говорят за ползата от легален софтуер, MP3, ....... :P

EDIT: 35 Чист съм все пак!!!!

27... аз между другото уча психология и този тест, от гледна точка на психологията може да се квалифицира само като губене на време.

Hmm dosta nesvarzani vaprsi makar 4e na nqkoi nqmqh to4en ot izbroenite otgovori.Se pak imam 40 to4ki i tova me pravi 4ist no ako se dava6e na ediniq vapros 1 to4ka nqma6e taka4e e otnositelen.Se pak mi sq vidq plosak v pld osven kabelen?/

ха ха ха хаааааааа никой не може да ме бутне ей в казармата викаха ще пропушиш ще пропушиш тука няма начин да не пропушиш ха ха хаааааа мога ако искам да пия да пия да пия и кат стигна до едно ниво почва да ми се повръща от цялото това пиене и пак съм си в час и пак съм на градус и после ако ми е кеф 6 месеца мога да не пия интернет зомби ще ме прай хаааа хаааааа хаааааа сега дрема секи ден по 4 часа ама не ме карайте утре да ида даси прекрата договора щото окото няма да ми мигне :laughing: -единственото което има сила над мойта воля е кафето което ме кара да ставам нервен и да искам да ступам галфона направил този тест и другото е любимия ми "БОТЕВ" от който не мога да се откажа макар да има 1-милион причини да го направя-така че честито на зомбитата които са пристрастени а аз аз съм TITAN OF STEEL

Ами,ако става въпрос и на мен ме изкараха почти зависим,но пък това лято бях 2 месеца в чужбина и компютър не бях докосвал......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...