Jump to content
BulForum.com

Тест: Зависими ли сте от Интернет?

lada_1500

Recommended Posts

30 точки :confused малко е нереално ! Ама карай такива тестова са си зарибени и ме кефат ! Нищо , че не са особено реални :lol:

заради това :''Опасността идва от понижената самооценка, която би ви попречила да се чувствате свободни в пряк контакт извън киберпространството.''

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Maliii, ne znam za vas no ot testa tva koeto mi se dade kato opredelenie za men be6e 99% to4no. A za dolnoto maliii nevidqh ne6to koeto da ne pravq i koeto da ne e taka, samo deto PC-to mi e v kuhnqta a ne v dnevnata i hladilnika e na 1 metar ot men. dali trqbva da se pritesnqvam?!? maj ne.

44,а теста е малоумен. Не че не съм "пристрастен",обаче със сигурност нямам проблем с общуването.

От тестчето на sMARTBomber отговарям на около 70% от нещата(изобщо не очаквах тва с десктоп колоните и уредбата да го има :D )

32, но мисля, че това е измислено...какво общо има nickname-а със застояването...или дали сме приказливи...тоq тест...да не казвам :)

Ами примерно ако има сексуален подтекст в повечето случаи човекът, който се крие зад него има еди какви си проблеми и търси секса в чата :о)

45 точки.. и продължават да намаляват :) все пак вече съм с една идея по-малко пристрастен от преди.. в смисал на някои от отговорите преди 2 години например бих отговорил по друг начин :evil

Ами примерно ако има сексуален подтекст в повечето случаи човекът, който се крие зад него има еди какви си проблеми и търси секса в чата :о)

.........а ако си приказлив риска към пристрастяване е по-малък ;)

аз съм 39 :blink: :confused :huh: ...ама половината инфо не е вярно :woot

35 т.....само дето не разбрах какво имаха някои въпроси със зависимостта от Интернет......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...