Jump to content
BulForum.com

Тест: Зависими ли сте от Интернет?

lada_1500

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

38 точки.А на мен са ми го спирали.Лоши оценки в даскалото и бащата прибира модема :)))

33т.

Ама тоя тест е мноооооооо глупав.Стоя пред компютъра и няма кфо да правя

и половината въпроси нямат нищо общо с ИНТЕРНЕТ

43 to4ki...

Ama toq test e palna glupost i e izmislen za 6ou, nqma nikakva logika vav vaprosite.

Pak ako nqkoi se stresne, 4e moje da se pristrasti i se pritesni za li4noto si zdrave za taq rabota ima psihiatari :wir

спирали ? ми аз не съм го спирал от .... 2 години и половина. по тая логика аз съм най-пристрастен.

i az ne sam spiral moq ot 5-6 meseca.i az sam pristrasten nachi pak i imam 51 t na testa.koito spored men naistina e ultra glupav.

39. теста е глупав, защото е направен опит всички използващи нет-а да бъда обявени за малоумници, задръстеняци комплексари и подобни!

... теста е глупав, защото е направен опит всички използващи нет-а да бъда обявени за малоумници, задръстеняци комплексари и подобни!

Напълно съм съгласен с теб ;) Според мен теста можеше да се структурира по доста по-добър начин с по-смислени въпроси или пък зададени по друг начин. Има въпроси които не променят по никакъв начин тежеста на крайния резултат, има и доста такива които са глупави и не засягат теста но в крайна сметка променят крайния резултат доста. :P BTW тези дето учат или практикуват социология могат да си кажат мнението ;)

А пък по отношение на това дали човек е зависим от интернет-а има и други начини за тестване. Аз например си плащам за 6 месеца напред за да може ако ми свършат кинтите /случвало се е/, за нет да имам, хехехе. Както се казва - гладен може ама без нет не може :punk

49t. testa pozna za mene osobeno

трудно задоволимото си желание за новости и постоянния страх от отхвърляне.

Глобалната мрежа не е само средство за комуникация, така че не може вечно да прикривате липсата на цел с модерни средства за постигането й.

ako ostana bez net prosto 6te mi e sku4no za izvestno vreme no samo tolkova vypreki 4e rabotata mi e svyrzana s internet, tova e edno neobhodimo zlo samo vnimavajte da ne ve pogylne matricata izcqlo :wacko:

Глупава и нереална анкета B)

Имам само по 3 и 2 точки и ми писна да ги смятам по едно време :evil

значи трябва да се замислиш

• ПРИСТРСТЕНИ ЛИ СТЕ КЪМ КОМПЮТЪРА СИ

Кратко описание на симпотмите, показващи неконтролируема адикция към вашето РС

1. Бутоните на клавиатурата са толкова излъскани, че отразяват светлината на настолната лампа болезнено за очите

2. Полирал си с длани предната част на бюрото пред клавиатурата

3. Мауспад-а е станал като чешко кристално стъкло

4. Крачетата на мишката отдавна са протрити и отдолу има само една равнина - гладка и лъскава

5. Сложил си си отляво стария мауспад за подложка за чаши

6. Събуждаш се стреснат в спалнята когато някои от 4-те вентилатора в системата си промени оборотите /компютъра разбира се е в "дневната"/

7. В "дневната" не е влизала дневна светлина от 3 месеца

8. Самото заглавие на филма "Дневна Светлина" те дразни до полуда

9. Ако родителите ти доидат на гости и отворят щорите в дневната през деня изпитваш остра пареща болка в очите и с крясък ги затваряш отново

10. Няма вече място за записаните дискове по лавиците и в шкафовете

11. Отдавна си забравил колко и какви дискове си записал

12. Изпитваш ужас от факта, че хладилника е на почти 3 метра от тебе

13. Струва ти се, че много сложно и бавно се отваря чекмеджето за лед във фризера

14. В "работното" чекмедже на бюрото ти има 9 запалки, цигаре, лула, поне 2 кутии цигари и една кутия пурети

15. Във чекмеджето под него има 4 маркера, кубче листчета, елка и поне 5 химикала - няма да ставаш излишно когато се наложи я!

16. Вляво от теб е стационарния, а вдясно GSM-a - на не повече от 40 см всеки

17. Пазиш кутиите от последните си хардуеър придобивки като сувенири /точно на рафта пред теб естествено/

18. Отдавна ползваш уредбата си за десктоп колони

19. Няма никакво място на бюрото ти от периферни устройства /тайно си правиш сметки да монтираш плъзгащо чекмедже за клавиатурата под плота/

20. Изпадаш в нервна криза когато някой пипа монитора с пръсти!

21. .... или ти променя настройките - ИСТЕРИЯ

22. ".......дали да ида сега да си легна при нея....абе чакай да си довърша search-a и да си пусна и подредя downloads във Flashget... ще я еба след малко но за дълго" - МНОГО ТЕЖКИ СЛУЧАИ!

23. Редовно правиш опити едновременно да пишеш дискове, да редиш някой пъзъл, да даунлоадваш, да следиш 2 icq-та и да гледаш Disсovery на тунера едновременно...

24. .... полудяваш защото системата се побърква и забива по време на горните действия

25. Забелязваш, че правиш над 35000 клика на денонощие...

26. Гордееш се с това и не смяташ че е много

27. Отдавна ти е криво, че 80 гиги хард за нищо не стигат

28. Сутрин докато си пиеш чая първо правиш разстановка на даунлоадите от вечерта, след това си проверяваш 3-те мейла и тогава отиваш на работа /разбира се наточил даунлоади за през деня - ФИРА НЕ СЕ ДАВА/

29. Вечер като се прибереш проверяваш системите преди да се събуеш

30. От половин година не си ял на масата, а в скута си пред монитора

31. Забравил си откога не си загасял системата

32. Ако тя горката изгасне с ритници я пускаш веднага!

33. Ако спре тока веднага вдигаш скандал на дежурния в енергото

34. Притесняваш поне 5 пъти в седмицата дежурния съпорт на провайдера заради леки отклонения във връзката /за тежки скандала е с администратора/

35. От петък до неделя отсъстваш за околния свят.

36. Директория Favorites се спуска в поне 3 колони и има 7-8 подраздела

37. Последният ти монитор е издържал 10 години /макар да си го ритал с крак и си му цепил корпуса/ и получаваш похвали от произвдителя

38. Помниш, че една от първите ти мишки е издържала 4 години!

39. Прибрал си си видеото в гардероба преди 2 години

40. Забравил си отдавна що е видео или аудиокасета.

41. Някои от най-важните неща в живота ти са записани на СD

42. Много те изнервя факта, че нямаш компютър с интернет на село и на вилата /съответно рядко ходиш на тези места, макар там да са най-старите ти системи, на които си джиткаш я тетрис, я арканоид, я Wolf3D, Перестройка и т.н./

43. Прави силно впечатление, че ти е по-приятно да гледаш FRIENDS с приятелката си пред монитора /разбира се имаш всички сезони вкл. 10-ти/, отколкото да я гушнеш на спалнята пред телевизора.....интересното в случая е, че и на жените това им допада...поне на повечето

44. Отпреди поне 5-6 години кокалчето на дясната ти китка е втвърдено, тъканта върху него суха и уголемена, почти нечувствителна и представляваща мини-мауспад.

45. Не ти трябват повече от 15 кв.см., за да боравиш с мишката

46. Тайно си мечтаеш да имаш мини keypad на волана, за да си спокойно в icq и в колата...?!?!?

/ПАТОЛОГИЯ/

47. Автокасетофонът отдавна е изгубил смисъла си без МР3 плейър.

48. Забелязваш с интерес и скрита радост, че компютър ти е нужeн подръка 24/7

49. Най-вече когато започнеш да пишеш подобни списъци......без да ти пука много...

50. И осъзнаеш, че колкото и точки да добавяш все има какво още да напишеш....

• 7 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...