w00x Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Какво става с Приятели по БТВ ? Има доста разлика с реалността - главната е, че Джоуи е звезда и Фийби беше богата . Някой ако може да обесни ... Сънища, спомени, минало? Не си гледал много приятели май сега Рейчъл ще се напие и ще заспи, а Фиби ще я уволнят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Сънища, спомени, минало? Не си гледал много приятели май сега Рейчъл ще се напие и ще заспи, а Фиби ще я уволнят. За Фийби го видях, но определено тази част не съм я гледал. И след колко серии ще свършат тези ... работи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 За Фийби го видях, но определено тази част не съм я гледал. И след колко серии ще свършат тези ... работи ? Само тая серия са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 ПРИЯТЕЛИ-11 сезон Култовият сериал „Приятели“ се завръща отново на екран, съобщава NBC.Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Матю Пери, Мат ЛьоБлан и Дейвид Шуимър са имали среща с продуцентите на сериала и са се съгласили да снимат продължението срещу хонорар от 5 милиона доларa за всеки един от шестимата актьори.Дженифър Анистън до последно не е била сигурна дали иска да участва в новите серии, но в крайна сметка и тя се е съгласила.Нейната кариера се развива най-добре след края на „Приятели“. Тя има вече няколко филма зад гърба си, а по време на снимките на последния се влюби в партньора си Винс Вон. Според непотвърдена информация двамата планират да се оженят.„Да съберем всички приятели отново заедно е като сбъдната мечта. Това ще разбие всички рейтинг-класации в света“, радват се от NBC.В последния епизод на „Приятели“ Чандлър и Моника си наемат нова квартира, което слага край на задружното им съжителство с Рос, Джоуи, Фийби и Рейчъл. Източник http://www.dnes.bg/article.php?id=18558 Незнам колко е вярно или са просто слухове,но би било яко да се върнат поне за още един сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Това ще разбие всички рейтинг-класации в света Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 кога горе долу можем да очакваме сериите в българия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Хм... не знам как ще е вярно това (но се моля да е). Нали Джоуи е в Холивуд вече? Сега се разрових из нета и никъде не открих информация за нови серии. Даже в сайта на NBC не пише нищо, както и в IMDB. Явно някой се гаври с нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Прочетете тази статия Явно няма нищо вярно. И наистина беше логично да не е вярно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Ами логично е като се има предвид как свърши последната серия всички се разделиха а и Джоуи е в Холивуд сценаристите трябва да имат голямо въображение за да измислят как да ги съберат отново по вероятно е да видим в някой от епизодите на Джоуи Чандлър поне такива слухове се носеха за сериала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 абе аз четох че ще са само 4х1 час епизоди около сватбата на Рос и Рейчъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Хмм така има някакъв смисъл но все пак не ми се вярва да дразнят милионите фенове само с 4 епизода нещо не ми се връзва а и да им дадът по 5 милиона за 4 епизода още по малко но дано да греша и да се порадваме още малко на Приятели Link to comment Share on other sites More sharing options...
varvarina Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Супер забавно е това филмче и разтоварващо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 кво стана бе?нали нещо се говореше за още няколко серии.има ли развитие по въпроса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 кво стана бе?нали нещо се говореше за още няколко серии.има ли развитие по въпроса? абсолютно не Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Искам да попитам нещо, знам, че има някакви серии от приятели в които играе и Брад Пит....който може нека ми каже кои серии и кой сезон са мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 7, 2006 Author Share Posted September 7, 2006 Серията се казва The One with the Rumor. 2001 г. - демек 8-ми сезон ако смятам правилно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Серията се казва The One with the Rumor. 2001 г. - демек 8-ми сезон ако смятам правилно Мда, 8ми сезон е, девета серия. Тъкмо днес я гледах...отново... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 ae stiga we kak moje da iskate da ima produljeniq taka e perfektno, edin izcqlo zavur6en gotin serial v top3 na klasaciqta mi e, az predop4itam da nqma dr. serii samo moje da se razo4arovame ili ne6to drugo kofti Link to comment Share on other sites More sharing options...
dahter4eto Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 НЯМА ПО-ЯК СЕРИАЛ ОТ ПРИЯТЕЛИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 За 11 сезон не знам, но знам.. за 1-час или 2-часа само 1 епизод последен на приятели, но незнам дали е вярно.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Friends 1017-1018 - The One With All The Other Ones tova koeto tyrseh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.