RIP Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 И първата която успява да устои на How you doin'? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentor Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Elle MacPherson играе като - Janine в 6-ти сезон от 07 епизод до 11 епизод от същия сезон. Съквартирантката на Джои (в която той се влюбва) и която не иска да излиза с Моника и Чандлър на "двойни срещи"! <{POST_SNAPBACK}> 10x, TAZ, ти си истински познавач на Приятели ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 e tva e unikalno serial4e vseki sigurno e na tva mnenie aide ka4vaite i da po4vame ot na4aloto do kraq da gledam 6a se razmaja malko 6a mi se zavie svqt ama to za hubavo taka 4e aide 4e po4vam da gledam aide Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Mi to go ima celiq tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Както се рових в Нет-а попаднах на последната част на приятели която не е излъчена по телевизия но не съм сигурен че я няма в предпоследната но навсякъде пишат че я няма така че Ето я Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Аз няма какво повече да кажа,защото ще се повторя- с този сериал прекарах цялото си детство и много хубави моменти са свързани с него. П.С.Моля ви да ми дадете линк с последните два епизода на сериала.Говоря за 10 сезон и по-специално момента между Рос и Рейчел.Предварително ви благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Whole 10 season Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 незнам за вас хора ,ама от както го качиха в вареза несъм си трил 10-те сезона от компа и си го гледам редовно еи така кат няя кво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Свалих си целият десети сезон и го гледам всеки ден....Имам една голяма молба.Търся една песен,която пуснаха във епизод "10 години Приятели"( на английски епизода се казва Friends.10x17.-.18.The.One.With.All.The.Other.Ones) -песента е в моментите когато даваха за сватбите и любовниците между самите приятели. П.С.Благодаря ви предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Свалих си целият десети сезон и го гледам всеки ден....Имам една голяма молба.Търся една песен,която пуснаха във епизод "10 години Приятели"( на английски епизода се казва Friends.10x17.-.18.The.One.With.All.The.Other.Ones) -песента е в моментите когато даваха за сватбите и любовниците между самите приятели.П.С.Благодаря ви предварително <{POST_SNAPBACK}> Friends Music Тук пише кои песни са използвани във всичките 10 сезона на Friends.Аз лично която и песен да съм си харесал като съм гледал някоя серия,винаги съм я намирал в този списък.Прегледай за тази серия и ще намериш песента. ~edit~ Пробвай с тези 2 песни: Hoobastank - The Reason U2 - Walk On със сигурност е една от тези двете Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 незнам за вас хора ,ама от както го качиха в вареза несъм си трил 10-те сезона от компа и си го гледам редовно еи така кат няя кво <{POST_SNAPBACK}> Не си единствен.редовно си го правя това Уникален сериал ,вероятно ще си го гледам още дълго време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Някой знае ли как се казва епизода, в който Рос и Чандлър са в един хотел, и за да си избият цената взимат най различни неща от хотела? Междувременно Рос е превъзбуден от едни кленови бонбони (май хотела е в Канада) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Ами аз вече го видях-благодаря все пак П.С.Епизодът се казва 9.19 The One With Rachel's Dream Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Вярно неостаряващ сериал,ще го гледам с удоволствие хиляди пъти! Лично мен най-много ме кефи песента на U2 - With Or Without You когато Рос и Рейчъл се разделиха.Много въздействащ момент...но нещо не го откривам в http://www.friends-tv.org/music.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Sega ima nqkakuv nov serial s Joey ot Priqteli , koito po4va po NBC Seriala se kazva Joey i razbira se Matt LeBlanc e v glavnata rolq. Nqkoi moje li da nameri epizodi ot nego? Tova e oficialniq sait na serial4eto: http://www.nbc.com/Joey/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
COP Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Който има HBO, може да го следи и там ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 тфа е най-якия сериял който е създаван някога ! ПРИЯТЕЛИ е ВЪРХА !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Дали пак бТВ ще пуснат Приятели Знам, че мога да си го гледам и тук, но друга си е тръпката като бързаш да се прибереш, за да можеш да го гледаш.Бахти, гледал съм го много пъти и пак ще го гледам с удоволствие, но винаги като свършва ми става едно такова...тъпо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Дали пак бТВ ще пуснат Приятели Знам, че мога да си го гледам и тук, но друга си е тръпката като бързаш да се прибереш, за да можеш да го гледаш.Бахти, гледал съм го много пъти и пак ще го гледам с удоволствие, но винаги като свършва ми става едно такова...тъпо <{POST_SNAPBACK}> Не само, че ми става тъпо ами и много тъжно наистина каквото и да кажа за този сериал ще е малко. дори последната реплика на Чандлър когато вече ти е толкова гадно, защото свършва филмчето пак успява да те разсмее Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceco_pld Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Да така си е... кофти ти става като погледнеш изгледаш последната серия и видиш празния апартамент накрая .. някак си те са станали част и от теб.. част от полойителните емоции в живота ти и няма начин.. наистина може да си ги гледаме пак тук в вареза.. но това е като да знаесх ,че някои приятел заминава за чужбина.. знаеш,че ще го видиш пак , но апартамента, в които сте се събирали е вече по празен.. аиде.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Да така си е... кофти ти става като погледнеш изгледаш последната серия и видиш празния апартамент накрая .. някак си те са станали част и от теб.. част от полойителните емоции в живота ти и няма начин.. наистина може да си ги гледаме пак тук в вареза.. но това е като да знаесх ,че някои приятел заминава за чужбина.. знаеш,че ще го видиш пак , но апартамента, в които сте се събирали е вече по празен..аиде.. <{POST_SNAPBACK}> Да, точно така е.Наистина все едно са част от нашия живот.Всяка вечер влизат в къщата ти и те разтоварват от натоварения ден.И като свършва наистина ти става тъжно Да се надяваме, че бТВ ще останат верни на себе си и ги пуснат пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1s7ak3 Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Olellelele tolkova mi e tapo 4e svarshi tva serial4e spored men na qkoto v istoriqta na kinoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Наистина е най-добрият сериал създаван някога ! Имало е случаи в които ми е гадно , изгледам серииката и кофти чувството отминава Как може да свърши Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Утешавам се само с това, че от понеделник почва новия сериал "Всички обичат Реймънд". Втория ми любим сериал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Olellelele tolkova mi e tapo 4e svarshi tva serial4e spored men na qkoto v istoriqta na kinoto <{POST_SNAPBACK}> и аз мисля така човек ! тфа е най-якото нещо което са пускали то телевизията ама ся кат свърши и ми става кофти аве някои гледал ли е сериала Joy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.