DenisBeljata Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Здравейте, Търся парче Гумена Транспортна лента с произволни размери... Може и да е някакъв друг вид гума... Ще се ползва за подложка. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО важно е да стои гладка, като се сложи върху плот. Дебелина поне 7-10 мм, и максимално плътна (гумата да е ТВЪРДА!!!). Ако на някой му стои някъде ненужно - да пише. Цена не мога да определя. Намерих един в Ст.Загора на 6 лева/м2 ама искам да я видя/пипна преди да я купя. Лек ден на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat'Geni Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Колко голямо парче ти трябва аз имам 80/60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted March 30, 2010 Author Share Posted March 30, 2010 Бат Генчо - перфектно ми е само кажи цифра.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat'Geni Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Бат Генчо - перфектно ми е само кажи цифра.... 10 лв. За толкова съм я взел Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.