mitzev.com Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Моля, затворете темата ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Мисля че ме познаваш....Ако имаш път към мен, мога и да ти го ремонтирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Ако си от Пловдив - нареждам се на опашката да го взема Колкото до тока - за 6 години в ТЕТ и 5 1/2 години в Техническият не е успял да ме убие, не мисля да му се давам и сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
NACles Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Ако си от Пловдив - нареждам се на опашката да го взема Колкото до тока - за 6 години в ТЕТ и 5 1/2 години в Техническият не е успял да ме убие, не мисля да му се давам и сега то в даскало тока само гъделичка , така че не бъди сигурен!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 бе, гъделичка той, да го... не прави разлика между ученик, студент до работиник. пък колкото до високите напрежения то човек се учи да се пази, като го перне няколко пъти и свиква, та после като пипа из ония дето от раз те изпаряват - тогава знае какво може и какво не. и мнооого внимава. повярвай, на никой не му се мре на въглен колкото до захранването - човека нищо не казва, може и да го е ремонтирал Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitzev.com Posted March 30, 2010 Author Share Posted March 30, 2010 Моля, затворете темата ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitzev.com Posted March 30, 2010 Author Share Posted March 30, 2010 Моля, затворете темата ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.