Dreamer Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Но пък хубавото е, че цените ще падат много по-бързо отколкото в момента - win-win Тежко им на хората, които живеят с целта да имат все най-новото и най-бързото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Да И те ще се кротнат. То вече стана така, че докато пуснеш заявка и изчакаш най-добрия телефон да дойде при теб, вече има нов - по-добър. За Galaxy S II се чака почти месец във Виваком. За LG Optimus 2X беше същото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 А за белия ай-фон пък списъци се правеха. Стига де,толкова фанатизиран народ ли има. Гледам си мойто Самсунг-че - мина ми мерака да го ръчкам вече. Добре,че ми мина крастата за Галакси С :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 За Galaxy S II се чака почти месец във Виваком. Явно Самсунг им пращат много ограничени количества. Сега ще видя при нас как ще се развият нещата, но ме съмнява да се стигне до цял месец чакане. На този етап единственото Андроид устройство, което имаше проблеми с редовното осигуряване на предлагането беше таблета на Азус. Момчиле, като се казва Виваком и се твърди, че е ден задължително потърси слънцето в небето Тия не ги знам - пръкнаха се, когато вече ме нямаше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Момчиле, като се казва Виваком и се твърди, че е ден задължително потърси слънцето в небето Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Взех Галаксито! Очаквам инструктаж Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Пускаш, връзваш към гугъл профила, синхронизираш и почваш да ползваш ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Имам мейл в Гугъл, предполагам е достатъчно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Имам мейл в Гугъл, предполагам е достатъчно? Да. Но ако искаш да си имаш контактите има малко работа за вършене. На мен ми се наложи да си експортирам от стария телефон (SE) контактите през Outlook във файл, който после импортнах в гугъл пощата, с която вързах телефона. И при началното активиране като избрах тази поща ми се заредиха контактите в телефона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 И аз от SE ще прехвърлям - C905. Пише версия на андроида 2.3.3. Това ли е последната? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 И аз от SE ще прехвърлям - C905. Пише версия на андроида 2.3.3. Това ли е последната? За теб - да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Пише версия на андроида 2.3.3. Това ли е последната? Има 2.3.4. За сега май единствения минус е, че няма вградена българска клавиатура. Всичко останало е по-добре и си заслужава да се ъпдейтне според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 2.3.4 не го ли оставиха само за Нексусите към момента? Или са го извадили и другите телефони? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Откъде да се сдобия с новата версия? Предупреждавам, че нищо не знам за Андроид Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Откъде да се сдобия с новата версия? Предупреждавам, че нищо не знам за Андроид http://www.samfirmware.com/ Тук винаги можеш да следиш кой е последния официален ром. Има подробно описание, сваляш и четеш Flash Guide, после си намираш РОМа и действаш. Не е голяма философия, три файла са, само внимаваш кой къде избираш и си готов. 6-7 мин. работа. ПС. Благодарение на теб установявам, че има нов РОМ от 2011 July 27 и довечера ще трябва да го слагам Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Олеле майко: Не знам аз ли нещо блея, но не се ориентирам добре в тоя сайт.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Не знам аз ли нещо блея, но не се ориентирам добре в тоя сайт.... http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i9000.htm Трябва само да се регистрираш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Хммм, на моя пише модел: GT-I9100 Май ще викам някой да ме учи на място! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Хммм, на моя пише модел: GT-I9100 Май ще викам някой да ме учи на място! А бе, човек, кажи, че двойката си взел http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i9100.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Абе тоя ъпдейт нали може да се прави при пълен телефон? За какво ми е да бързам сега? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Абе тоя ъпдейт нали може да се прави при пълен телефон? За какво ми е да бързам сега? KIES от сайта на Самсунг и не шавай много по РОМ-ове засега IGO за нави в темата за Android,малко игри от маркета,DroidRing за МР3-тата да ти знвънкат... Друго на прима виста не се сещам ЧЕСТИТО - дано си по доволен спрямо предишната си покупка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Мда, с i9100 няма нужда да слагаш къстъм ромове - връзвай към KIES и ако има update - ъпдейтвай, ако няма - трай си! През KIES трябва да ти запазва всичко на телефона и да нямаш загуби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Някой да ми помогне с миграцията на контактите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Copy to SIM на Сони-то. Send contacts via Bluetooth - .vcf file Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Не става - Галаксито не приема файловете - опитах през блутуут. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.