djadomraz Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Ако имахте HTC щяхте също да сте недоволни от нещо, сигурен съм. Съвсем скоро ще бъдете осведомени как се справя Desire HD и какви кусури ще му намеря Иначе за екраните - не знам колко несравнимо по-добър е от стария Desire но от HDто като ги гледах нямаше голяма разлика. Освен че както някъде бяха писали HDто май е по-светъл и на силна слънчева светлина се вижда май по-добре - нещо което лятото забелязах че дори на максимална яркост пак не се виждаше много добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 Desire и Desire HD са с еднакъв LCD дисплей. Nexus One е със Amoled. Неговия екран е по-хубав и от на двата дезайъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Някой е пуснал следното в XDA форума: Froyo is now available in Bulgaria (Mtel)PDA:JP7 PHONE:JPP CSC:JP6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Desire и Desire HD са с еднакъв LCD дисплей. Nexus One е със Amoled. Неговия екран е по-хубав и от на двата дезайъра Гледах ги 2та един до друг (galaxy и desire hd) и не забелязах някаква фрапираща разлика. Може би маааалко по-контрастни бяха цветовете на самсунга, но нищо чак толкова (примерно сравнено със старата ми нокия е52 разликата е очевадна или на жена ми 4 годишното сони). Някой е пуснал следното в XDA форума: Да, от 3 дена, нищо което да си струва ресетването и играчката по качването на програмите. Мой приятел с който си взехме заедно галакситата се кефи че бил по-бърз телефона аз по-бърз от това не виждам как ще стане. Т9 търсенето не е оправено => не виждам смисъл изобщо да се занимавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 И аз след тоновете мнения които изчетох, както и новите неща и точките на Quadrant се отказах да слагам 2.2 за момента. Всеобщото мнение всъщност е, че е по-бавен телефона и все още има бъгове под 2.2. Затова си бутаме с 2.1 + ОCLF и съм доволен Изненадващо видимата РАМ памет е 304 Мб, а не цялата 512 както се очакваше. Някой да знае защо не използва пълната рам 2.2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Как я гледаш видимата RAM? Пусни си Quick System Information и я виж там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Как я гледаш видимата RAM? Пусни си Quick System Information и я виж там. На 2.1 съм го пускал - 326 е. На 2.2 четох на бая места, че е 304. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Системата си взима определено количество, което не се появява. Явно 2.2 отделя повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Удоволствието от качването на новата версия ще го оставя на теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Тя може 2.3 да излезе докато ти го докарат това HD. А ти само ми го дай, пък ще видиш аз каква нова версия ще му сложа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 В очакване сме... предлагаха ми iPhone4 днес Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Най-сетне и при нас Froyo JK4 официалния ъпдейт потече по кабела (Kies). Почти като коледен подарък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 9, 2010 Author Share Posted December 9, 2010 аз се замислих за Nexus S, който ще получава ъпдейтите веднага, щото ще се поддържа от google Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 аз се замислих за Nexus S, който ще получава ъпдейтите веднага, щото ще се поддържа от google Ако имаш Galaxy S то навярно ентусиастите с минимални усилия ще пуснат ъпдейт до 2.3 и т.н. При минимални разлики в хардуера то надали това ще им е проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 http://www.gsmarena.com/lg_and_samsung_yet_to_decide_on_the_gingerbread_upgrade_for_optimus_one_and_galaxy_s-news-2134.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Samsung feels the same way about its best-selling Galaxy S lineup. The company will wait for the official requirements, will do some research how it will affect the overall performance and experience and then will decide to update or not. Това са пълни журналистически глупости. Самсунг щяли да чакат документа с изискванията за Джинджъбред на кукуво лято, след като Nexus S е тяхна разработка, че и на всичкото отгоре е същата платформа като Galaxy S. Най-малкото като са правели Nexus S, първото нещо, което са гледали са изискванията на Гугъл. Понякога журналята пишат невероятни тъпни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Понякога журналята пишат невероятни тъпни. Мнннне... понякога по изключение пишат каквото трябва без да си го доукрасяват и да съчиняват каквото не им достига или не им изглежда както трябва. Особено за техника аз почти не съм видял списание което да има над 2-3 нормални статии, другото са глупости на таркалета. Пфффф а забележи коментарите. Това като във фейсбук някой беше изтипосал статия как немски учени още от 2рата световна война намерили лек за ВСИЧКИ БОЛЕСТИ посредством не знам си какво, но не искали да го лицензират защото фармацевтичните компании щели да затворят и нам си какво още докторите и егати конспирацията... и отдолу 200 коментара в стил "ах как може такова нещо", "ето гледай корупция на световно ниво", "аз отдавна знам това, то е дело на масоните" и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Снощи минах на Android 2.2.1 БЪРЗИНАААААА .... а не като кирливия JPO който ме върна много назад ...... Направо телефона ми е по бърз и от компютъра .... кеф ти прави като си джъткаш напред назад с него(по бърз е от мисълта ) а не искам и да си помисля ако някой го пипне как ще работи........ Направо не се чудете а се мятайте на тая версия ...а флашването е много просто в андроид форума го видях.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Снощи и аз успях да кача официалния фърмуеър на Бел UGJK4. Трябва да си призная, че нещата напредват наистина в добра посока. Въпреки, че 2.2 е оптимизиран за платформата на Snapdragon, която е доста по-различна от тази на Hummingbird, успяли са да подобрят както бързодействието, така и да оптимизират разхода на батерията. Остана да видя как ще се държи следващата седмица и дали ще покяже някои от старите дразнещи бъгове. Сега, когато вече новата версия 2.3 Gingerbread е оптимизирана именно за Hummingbird платформата на Galaxy S се убеждавам, че май направих правилния избор на телефон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Добре де КОЕ му е по-бързо на телефона? Защото аз откакто го руутнах не забелязвам никъде забавяне. И какво печеля от ъпгрейда изобщо? Мързи ме да архивирам всичко и да качвам всички програми наново та затова питам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Добре де КОЕ му е по-бързо на телефона? Защото аз откакто го руутнах не забелязвам никъде забавяне. И какво печеля от ъпгрейда изобщо? Мързи ме да архивирам всичко и да качвам всички програми наново та затова питам. Не само е по-бърз, ами и доста по-оптимизиран. Мисля, че Quadrant теста дава с около 20% по-висок резултат, но и нормално се усеща разликата. Вече 24 часа откакто инсталирах фърмуера и сложих нова батерия напълно заредена. През това време съм тормозил телефона значително повече отколкото обикновено. Трябваше да преинсталирам една камара приложения, да тествам новите функции, работата на GPS-а и още една камара щуротии. В момента, след 24 часа сериозно натоварена работа, нивото на батерията е 32%. Със стария фърмуер и подобно натоварване, сигурно щях да съм към края на втората батерия. Да не говорим за функции като пълна поддръжка на флаш 10.1, Bluetooth HID профили и още една камара, които не съм пробвал. Както и, че има доста приложения, които вече изискват 2.2 особено тия в сферата на VoIP (например Yahoo Messenger Video опцията). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 а как е ГПС-а след ъпдейта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 а как е ГПС-а след ъпдейта Трябва да го пробвам в движение, но и със стария фърмуеър нямах някакви сериозни проблеми. В затворени помещения му трябва доста време да хване сигнал ама за такова дребно устройство с миниатюрна антена това си е нормално. За мен така или иначе GPS-а не е определящ, просто рядко го ползвам, защото в колата имам Garmin. Ред: Според мен най-очевадната разлика е оптимизацията на използването на батерията. Просто е убийствено. След почти 27 часа интензивна работа с телефона, трябваше да играя половин час на Angry Birds, за да смъкна нивото на батерията до 5%. Не знам как са го направили, но явно са фикснали сериозен проблем в предишния фърмуеър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Аз цяла вечер се мъча да мина в download mode, ама така и не успях. Не ще и не ще, не знам какво бъркам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Аз цяла вечер се мъча да мина в download mode, ама така и не успях. Не ще и не ще, не знам какво бъркам... От Kies има едно поленце в дясно, не знам какъв е този режим но с Kies e очевидно, само че мен ме мързи да архивирам всичко, да инсталирам и нагласям наново. Засега не виждам друга причина освен GPS-a да го правя а той ми трябва 1 път на 2 месеца... на всичкото отгоре последния път в София като ме прекара през едни криви пътища че и упорито се опитваше да ме отклони от Цариградско за да ме прати незнайно през къде към Пловдив... а го пуснах защото направих 2 грешни завоя и се озовах до летището Батерията не ми е проблем - зареждам си го всяка вечер като легна даже съм нагласил профил - закачен ли е на зарядното да си изключи звъненето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.