Botev1912 Posted November 3, 2010 Author Share Posted November 3, 2010 това е с 3-те бутона. При мен също не работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Самсунг отново пуснаха 2.2 Froyo по жицата за международната версия. Който иска да пробва, но първо трябва да се ъпдейтне Киес до последната версия. Дали да го пробвам или не... ако нещо се омаже мога ли да го върна обратно на 2.1? Можеш да върнеш 2.1, макари и да е малко играчка. Има доста писано по въпроса в XDA раздела за Galaxy S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Дали да го пробвам или не... ако нещо се омаже мога ли да го върна обратно на 2.1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Само на мен ли ми го прави този проблем .... при ъпдейт на киес на всеки 15секунди ми дава грешка че е прекъснала нещо мрежата и ме пита дали да продължа с свалянето на ъпдейта ......... ДОСАДНО !!!!! първият ъпдейт пак беше така сега вторият който правя пак същото ............ Баси малоумната поста трябва да седя като идиот на пц-то да му цъкам бутоните да си сваля ъпдейта ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Само на мен ли ми го прави този проблем .... при ъпдейт на киес на всеки 15секунди ми дава грешка че е прекъснала нещо мрежата и ме пита дали да продължа с свалянето на ъпдейта ......... ДОСАДНО !!!!! първият ъпдейт пак беше така сега вторият който правя пак същото ............ Баси малоумната поста трябва да седя като идиот на пц-то да му цъкам бутоните да си сваля ъпдейта ....... Не си само ти И при мен беше така, след като достигна 100% и прецъках още 500 пъти и чаках около час се отказах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 При мен мина от раз (говоря за ъпдейта на самия киес, не за firmware-a) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bipo Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Същия шантав update на Kies!Отказах се . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Самсунг май не са преценили възможностите за натоварване на сървърите си. С тези повече от 5 милиона притежатели на Galaxy S системата им кляка ниско, когато всички започват да ъпгрейдват. Кофти номер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Ей на това се надявах ... но неразбрах с ъпдейта ли ще дойде или в последствие http://www.359gsm.com/samsung_galaxy_s_shte_poluchi_wifi_direct.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Самсунг май не са преценили възможностите за натоварване на сървърите си. С тези повече от 5 милиона притежатели на Galaxy S системата им кляка ниско, когато всички започват да ъпгрейдват. Кофти номер. Te затова са cdn-ите като akamai, amazon и прочее но не знам колко дебело ще им легне в случая Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Интересно, преди малко и моя Киес изсвири, че има нова версия и ъпдейта премина изключително гладко и бързо буквално за две-три минути. Инсталира се версията 1.5.3.10103_100. Обаче все още няма индикации за Froyo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Някой няма ли да се похвали с инсталацията на Froyo? Дедото даваше най-много зор пък никакъв не се обажда. При нас още не е текнал по жицата, слуховете са, че ще го пускат на 15-ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 CSC: JM1 - това е според Kies най-новата версия. Киес-а го ъпдейтнах ама какво от това. Froyo няма още Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 CSC: JM1 - това е според Kies най-новата версия. Киес-а го ъпдейтнах ама какво от това. Froyo няма още Аз съм с froyo. Ама не ми се чакаше вече и бъзикнах регистрите за да взема през kies скандинавския ром. Това брои ли се ? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 И как е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Гадно. Взимай HD-то да ти е мирна главата п.п. Шегувам се. Аз съм малко пристрастен в случая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Дали не е започнало голямото мигриране към 2.2 защото от снощи нямам връзка с сървъра на самсунг чрез киес .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 И как е? Ами след цялото това чакане и надежди ... е разочароващо. Не върви по-бързо (поне видимо, не съм фен на разни бенчмарки), в българския маркет няма обновяванията на гугълските програми. Ама аз трябваше да обновя, понеже фирфмения мейл сървър изисква минимум 2.2 за да работи като хората. Ако ще бъзикате регистрите внимавайте че едната от двете официални версии няма българска клавиатура. Но пък другата има. Така че : 50 на 50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Писна ми да чакам тоя пуст официален ъпдейт ... и за тва си смених регистрите на киес и си го ъпдейтнах до 2.2 ....Впечатлението ми е че отначалото телефона е много лагав но се оптимизир след няколко рестарта ...Сложих му lagfix-a да го пробваме защото тогава ставал уникално,брутално бърз ... но уви при мен неще да захапе руута....има и още нещо което ми направи впечатление показва ми че имам 65% от батерията а в същност на индикацията ми показва с една черта по малко( все едно е паднала на 89%). Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Ами след цялото това чакане и надежди ... е разочароващо. Не върви по-бързо (поне видимо, не съм фен на разни бенчмарки), в българския маркет няма обновяванията на гугълските програми. Ама аз трябваше да обновя, понеже фирфмения мейл сървър изисква минимум 2.2 за да работи като хората. Ако ще бъзикате регистрите внимавайте че едната от двете официални версии няма българска клавиатура. Но пък другата има. Така че : 50 на 50. Има оригинална клавиатура с български??? Аз инсталирах някаква от маркета за да мога да пиша на кирилица... Ако има стандартно как се пуска? За видимо по-бързото не можах да разбера. Къде ти е бавно? Защото аз след като качих онзи OCLF проблема с call log-a се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Писна ми да чакам тоя пуст официален ъпдейт ... и за тва си смених регистрите на киес и си го ъпдейтнах до 2.2 ....Впечатлението ми е че отначалото телефона е много лагав но се оптимизир след няколко рестарта ...Сложих му lagfix-a да го пробваме защото тогава ставал уникално,брутално бърз ... но уви при мен неще да захапе руута....има и още нещо което ми направи впечатление показва ми че имам 65% от батерията а в същност на индикацията ми показва с една черта по малко( все едно е паднала на 89%). Напълно нормално е след промяна на версията да изчезне руут. После възстановяването също е възможно да не сработи. Ще го оправят, но трябва да изчакаш малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Абе незнам ама тва 2.2 ме вбесява или си въобразявам или ми е много бавен ........ до такава степен ме вбеси че си ударих формат на телефона да видя да не го спъва някой апп случайно ... но пак така ...... 2.1 фъркаше ......а тва направо ме върна при Symbian .......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Я кажи при 2.2 dialer-a оправили ли са Т9 търсенето да не търси само по първо име ами и по второ? И хора които си набирал да ги предлага най-отгоре на списъка после по азбучен ред? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Я кажи при 2.2 dialer-a оправили ли са Т9 търсенето да не търси само по първо име ами и по второ? И хора които си набирал да ги предлага най-отгоре на списъка после по азбучен ред? Като търся в телефония указател ми намира и тези със съвпадащи фамилии. Тези дето съм ги набирал преди не са най отгоре : по азбучен ред са. Иначе за по-бързото : трябваше да му направя истински ресет. С този от менюто не става. Сега е супер и лагфикс не му трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Говорим за следното търсене: Натискаш зелената слушалка, избрано е keypad и от цифрите натискаш 7,3 и 9 това би трябвало да намери както PETAR така и PETROV. Ей за това говорим. Търсенето с qwerty клавиатурата в contacts си работи открай време добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.