sonangol Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Купувам евтин процесор на s.AM2, нещо от рода на Sempron 2800+. Процесорът ми трябва за тестове, така че по възможност да е максимално евтин. Моля, очаквам Вашите предложения тук или на e-mail:sonangol@abv.bg. За предпочитане процесорът да е в Пловдив за да може да се тества. Link to comment Share on other sites More sharing options...
6666 Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Купувам евтин процесор на s.AM2, нещо от рода на Sempron 2800+. Процесорът ми трябва за тестове, така че по възможност да е максимално евтин. Моля, очаквам Вашите предложения тук или на e-mail:sonangol@abv.bg. За предпочитане процесорът да е в Пловдив за да може да се тества. Клега имам един AMD Sempron 3400-1800гхц ако искаш ще измислим нещо-0896894877-Ники-Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonangol Posted March 31, 2010 Author Share Posted March 31, 2010 След като колегата 6666 не го запази за мен, а го продаде на друг човек търсенето продължава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_jorjy Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 След като колегата 6666 не го запази за мен, а го продаде на друг човек търсенето продължава. Имам такъв какъвто ти трябва дай координати да се разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonangol Posted April 15, 2010 Author Share Posted April 15, 2010 благодаря на dj_jorgy за отзивчивостта. процесорът закупен от него. търся още един процесор на s.AM2,а именно около 20 лв. някъде, най-ниския клас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jart Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 благодаря на dj_jorgy за отзивчивостта. процесорът закупен от него. търся още един процесор на s.AM2,а именно около 20 лв. някъде, най-ниския клас. Sempron 3000+ за 20 лв. София тел. 0885725163 jart@abv.bg skype: jart79 Ако не си от София мога да ти го пратя с Еконт. Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonangol Posted May 31, 2010 Author Share Posted May 31, 2010 Благодаря за предложението. За предпочитане е продавачът на процесора да е от Пловдив. С куриери не ми се занимава. В допълнение искам да спомена, че търся също така и външен TV тунер. Идеята ми е да превърна LCD монитора в телевизор. Очаквам Вашите оферти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.