Jump to content
BulForum.com

Купувам евтин процесор на s.AM2

Recommended Posts

Купувам евтин процесор на s.AM2, нещо от рода на Sempron 2800+. Процесорът ми трябва за тестове, така че по възможност да е максимално евтин. Моля, очаквам Вашите предложения тук или на e-mail:sonangol@abv.bg. За предпочитане процесорът да е в Пловдив за да може да се тества.

Купувам евтин процесор на s.AM2, нещо от рода на Sempron 2800+. Процесорът ми трябва за тестове, така че по възможност да е максимално евтин. Моля, очаквам Вашите предложения тук или на e-mail:sonangol@abv.bg. За предпочитане процесорът да е в Пловдив за да може да се тества.

Клега имам един AMD Sempron 3400-1800гхц ако искаш ще измислим нещо-0896894877-Ники-Пловдив

След като колегата 6666 не го запази за мен, а го продаде на друг човек търсенето продължава.

Имам такъв какъвто ти трябва дай координати да се разберем.

• 2 weeks later...

благодаря на dj_jorgy за отзивчивостта. процесорът закупен от него. търся още един процесор на s.AM2,а именно около 20 лв. някъде, най-ниския клас.

благодаря на dj_jorgy за отзивчивостта. процесорът закупен от него. търся още един процесор на s.AM2,а именно около 20 лв. някъде, най-ниския клас.

Sempron 3000+ за 20 лв.

София

тел. 0885725163

jart@abv.bg

Ако не си от София мога да ти го пратя с Еконт.

Поздрави.

• 1 month later...

Благодаря за предложението. За предпочитане е продавачът на процесора да е от Пловдив. С куриери не ми се занимава.

В допълнение искам да спомена, че търся също така и външен TV тунер. Идеята ми е да превърна LCD монитора в телевизор. Очаквам Вашите оферти.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...